• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

IMG-20191106-WA0023.jpg

ya yaziyi yazmisim gondermemisim🤦‍♀️ size soracaktim 10 gun snra ultrasn grntusunu alinca boyke bir kuyu hazrlama fikri nasil sizce yada daha farkli fikri olan var mi

Inşallah öyledir. 9.günü tekrar idrar bakacam. Ve sadece test tarihi kan vercem açıkçası o sonuca göre sevinip veya üzülcem.. Bomboşum 🤷‍♀️
Bence çok güzel sonuç alacaksın canım bunu gördükten sonra moralını çok yüksek tutman lazım :emir_bebek:
Benim transfer tarihi ekler misin 13 kasım

Eki Görüntüle 2551931
Hayırlı sabahlar hanımlar.
Sabah yaptığım idrar testi, bugün transfer günü dahil 6. Gün 5.gün embriyo transferi olmuştum.
Canım bende transfer dahil 5. gün idrar yaptığım da çıkmadı ki benim 11. Gün sonucum çok yüksek çıkmasına rağmen. Kana vermeden idrarda beklemeyin.

Canım bende transfer dahil 5. gün idrar yaptığım da çıkmadı ki benim 11. Gün sonucum çok yüksek çıkmasına rağmen. Kana vermeden idrarda beklemeyin.
Ben silik çizgini ilk bakınca fark etmedim. Var mı silik çizgi benim o gün bomboş çıktı iki embriyo var. 11. Gün 997 çıktı kanda.

Kızlar benim bugün göğüslerim çok acıyor birde kasık ağrım var adet olcakmışım gibi, bugün transferin 7.günü. korkuyorum adet mi olcam geçmiş denemeleri unuttum aklıma gelmiyor
Kızlar yazdım görmediniz? Böyle yaşayan varmı

Ya ben zaten öyle kendimi şartlanmışim ki 13 Kasım kan sonuca göre sevinip veya üzülcem. Ondan önce kan verip stres yaşamak istemiyorum. Şuanda muamma var mı yok mu 🤷‍♀️ yinede 9.günü tekrar idrar bakacam

Merhaba kızlar,
Evlendiğim ilk yıllarda vajinismus yaşamıştım, Allaha şükür onu çözdüm ve bir çocuğum oldu, şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz ama tüplerimde sorun olduğu için tüp bebek tedavisine başlayacağız. Latif Küpeli ile çalışmak istiyorum ama yorumlarınız nedir acaba?

Bence çok güzel sonuç alacaksın canım bunu gördükten sonra moralını çok yüksek tutman lazım :emir_bebek:
Benim transfer tarihi ekler misin 13 kasım

Insallah tatlım. Seninde transfer tarihim hayırlı olsun ❤️ o gün bende kan verip kesin sonucu alacam bakalım 🤷‍♀️

Kızlar yazdım görmediniz? Böyle yaşayan varmı

Yaaaaa🤩🤩🤩🤩 tebrik ederimmm 🎈 sağlıkla kucağına al inşallah bebişinii 🙏🏻 Umut oldun valla bana 😍 gitgide umutsuzluğa kapılıyorum. Herkes bi kasık ağrısı lekelenme diyor ben de hiç bir belirti emare yok 😞

Aslında bakarsanız bende dün ve bugün bombiș hissediyorum 🤷‍♀️

Canım hayalet çizgi görünüyor inşallah kanda da görürsün 😘

Insallah cnm.hepimiz birbirimize sevinelim ❤ 13 Kasımı beklicem kan vermek için

ben size soylememistim kizlar hani idrar testi almaya gtti esim idrar testi yapicam diyip sonra kan vermwye gidyrm demistim ya idrar yaptim ama 1 i belli kirmizi digeri cok cok hafif siliginde siligi cikti esime dedim ben boyke dayanamam strese grerim kalk kan vermeye gdlm diye kan verdim 40 dk snra 58.9 cikti degrim demem o iki kan verin sizde rahat edin bebeisnzde🤗🐣

Back