- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
5+1 de dün gittim canım kese de uyumluyduAynen cnm sen ne zaman gittin kaç görünüyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+1 de dün gittim canım kese de uyumluyduAynen cnm sen ne zaman gittin kaç görünüyordu
Hayırlı olsun canım cok sevımdım ben hala bir şey hissetmiyorumInşallah öyledir. 9.günü tekrar idrar bakacam. Ve sadece test tarihi kan vercem açıkçası o sonuca göre sevinip veya üzülcem.. Bomboşum
Sen mi hazırladın canım bunu ne güzel yaa
Bence çok güzel sonuç alacaksın canım bunu gördükten sonra moralını çok yüksek tutman lazımInşallah öyledir. 9.günü tekrar idrar bakacam. Ve sadece test tarihi kan vercem açıkçası o sonuca göre sevinip veya üzülcem.. Bomboşum
Canım bende transfer dahil 5. gün idrar yaptığım da çıkmadı ki benim 11. Gün sonucum çok yüksek çıkmasına rağmen. Kana vermeden idrarda beklemeyin.Eki Görüntüle 2551931
Hayırlı sabahlar hanımlar.
Sabah yaptığım idrar testi, bugün transfer günü dahil 6. Gün 5.gün embriyo transferi olmuştum.
Bende senin gibi inanamadım. Saklıyacağım ben 3.5 yıl görmek için çok başında bekledim.Eki Görüntüle 2551951 Eki Görüntüle 2551951
Bugun 10. Günüm sabah ilk idrarla iki farkli markayla yaptım Bu cizgileri gormek
İcin cok bekledim inanamadim galiba oldu
Cumartesi kan vereceğim
Ben silik çizgini ilk bakınca fark etmedim. Var mı silik çizgi benim o gün bomboş çıktı iki embriyo var. 11. Gün 997 çıktı kanda.Canım bende transfer dahil 5. gün idrar yaptığım da çıkmadı ki benim 11. Gün sonucum çok yüksek çıkmasına rağmen. Kana vermeden idrarda beklemeyin.
Kızlar yazdım görmediniz? Böyle yaşayan varmıKızlar benim bugün göğüslerim çok acıyor birde kasık ağrım var adet olcakmışım gibi, bugün transferin 7.günü. korkuyorum adet mi olcam geçmiş denemeleri unuttum aklıma gelmiyor
Yaaaaa tebrik ederimmm sağlıkla kucağına al inşallah bebişinii Umut oldun valla bana gitgide umutsuzluğa kapılıyorum. Herkes bi kasık ağrısı lekelenme diyor ben de hiç bir belirti emare yok
Cnm aynıları gebelik belirtiside aynı zamandaKızlar yazdım görmediniz? Böyle yaşayan varmı
Canım bende transfer dahil 5. gün idrar yaptığım da çıkmadı ki benim 11. Gün sonucum çok yüksek çıkmasına rağmen. Kana vermeden idrarda beklemeyin.
9 da verdi kanı hala yazmadı umarım güzel haberler alıp bizi unuttuNesquik9 canım kan verdin mi benim öğleden sonra çıkacakmış sonucum doktor arayıp söyleyecekmiş kalbim pırpır
Bence çok güzel sonuç alacaksın canım bunu gördükten sonra moralını çok yüksek tutman lazım
Benim transfer tarihi ekler misin 13 kasım
Canım hayalet çizgi görünüyor inşallah kanda da görürsün
Kızlar yazdım görmediniz? Böyle yaşayan varmı
Yaaaaa tebrik ederimmm sağlıkla kucağına al inşallah bebişinii Umut oldun valla bana gitgide umutsuzluğa kapılıyorum. Herkes bi kasık ağrısı lekelenme diyor ben de hiç bir belirti emare yok
Canım hayalet çizgi görünüyor inşallah kanda da görürsün