• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar dün coraspirin i kestş doktorum
Estrofemi de günde 1 taneye düşürdü

pozitif sonuc alan arkadaslarim transferden sonra ne yiyip ne ictiniz .. neler yapmalıyız fikir olsun bizede ilk deneme oldugu icin her duyulani yapmak ters tepki verir diyede korkuyorum yardim 🤭🤗🤗 (kabak çekirdeği , ananas, avakado, findik badem, havuc suyu, nar diyenlerde var ) ne yapalim ne zararli olur yardim 😘😘😘

pozitif sonuc alan arkadaslarim transferden sonra ne yiyip ne ictiniz .. neler yapmalıyız fikir olsun bizede ilk deneme oldugu icin her duyulani yapmak ters tepki verir diyede korkuyorum yardim 🤭🤗🤗 (kabak çekirdeği , ananas, avakado, findik badem, havuc suyu, nar diyenlerde var ) ne yapalim ne zararli olur yardim 😘😘😘
Dengeli sağlıklı beslenmeye calıstım abur cuburdan cay ve kahveden uzak durdum. Ekstra çiğ fındık ceviz badem yedim o kadar canım

Çiğ kabak çekirdeği ve nar yedim aradada havuç kayısı incir kabız olmamak için

Moral olsun, bilgi paylaşımı olsun hanımlar. Bu süreci yaşayanlar, birbirinin dilinden anlar ❤

Benim yaşım 29. Erkek infertilitesi var bizde.
1.denemem negatif sonuçlandı.
2.denemem pozitif oldu ama 21.haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım.
3.denemen pozitif oldu. Bir Oğlum var 2 yaşına basacak. Ondan kalan dondurulmuş kardeş embriyo için Ekim de adet olmayı bekliyorum.. Kısmetse.

Sizin de süreçlerinizi merak ediyorum. Benim gibi olup uzun aradan sonra dondurulmuş ile deneyen var mi? Nerde hangi aşamadasiniz?
Muhabbet sohbet edelim hanımlar :KK51:
Ben de 29 yaşındayım canım tek yumurtalık tektüp ve rahimle hamile kalamadim 1,5 yıllık Evliyim bir negatif aşılamam var ték olan tüpüm de hidroselpenks olduğu için laparoskopi oldum ve o da alındı , ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım 26 ekim opu yapıldı 18 yumurtam toplandı tek yumurtaliktan. Sonra 10 yumurtam döllendi ama 5. Güne 6 blastokist embriyo oluştu ve donduruldu, şimdi ohss olma riskim olduğundan rahim dinlendirme önerdi dr um ilk adetimi oldum ikinci adetim 29 kasım ama transfer günüm belli değil 2. Adetimde transfer hazırlığı için gidicem bakalım ilk denemem olcak hayırlısını versin rabbim herkese:anne:

Son düzenleme:
Back