Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallahh canmmmMelek Ada hayra yoralım.
Benimde yarinn ve 7. Gun idrar da negatifi de gordukBenim yarın test günüm çok heyecanlı ve stresliyim yataktan çıkmıyorum çok korkuyorum lütfen bana dua edin
Cnm doktor adet gününü. Baz alıyorya kizlar benim sat 3 ekim di 22 ekimde transfer oldum suan tranferin 15. gunundeyim suan ben ne kadrlik hamileyim bilemedim
Canım ikimizde hayırlısıyla pozitif sağlıklı sonuçlar alaşım inşallah Ben hiç yapmadım test dan diye öğrencem yaniBenimde yarinn ve 7. Gun idrar da negatifi de gorduk
Kanama oldugunda aspirini kesiyorlar da estrofemi niye düşürmüş onu anlamadım canım günde kac kere içiyordunKızlar dün coraspirin i kestş doktorum
Estrofemi de günde 1 taneye düşürdü
Çok heycanlı oluyor öyle inşallah güzel sonuclar alırsınCanım ikimizde hayırlısıyla pozitif sağlıklı sonuçlar alaşım inşallah Ben hiç yapmadım test dan diye öğrencem yani
Dengeli sağlıklı beslenmeye calıstım abur cuburdan cay ve kahveden uzak durdum. Ekstra çiğ fındık ceviz badem yedim o kadar canımpozitif sonuc alan arkadaslarim transferden sonra ne yiyip ne ictiniz .. neler yapmalıyız fikir olsun bizede ilk deneme oldugu icin her duyulani yapmak ters tepki verir diyede korkuyorum yardim (kabak çekirdeği , ananas, avakado, findik badem, havuc suyu, nar diyenlerde var ) ne yapalim ne zararli olur yardim
Teşekkürler canımDengeli sağlıklı beslenmeye calıstım abur cuburdan cay ve kahveden uzak durdum. Ekstra çiğ fındık ceviz badem yedim o kadar canım
hadi bakalm hyrlısı hakkımzda cnmBenide aradi bugün 6 tane iyi durumda yarin embriyo ilerleme gunu dedi yarin tekrardan arayıp bilgilendircm dedi canim
Aynen canim hayırlı haberler aliriz insallahhadi bakalm hyrlısı hakkımzda cnm
Cnm sabah akşam içiyordum sadece sabah içiyorum artıkKanama oldugunda aspirini kesiyorlar da estrofemi niye düşürmüş onu anlamadım canım günde kac kere içiyordun
Çiğ kabak çekirdeği ve nar yedim aradada havuç kayısı incir kabız olmamak içinpozitif sonuc alan arkadaslarim transferden sonra ne yiyip ne ictiniz .. neler yapmalıyız fikir olsun bizede ilk deneme oldugu icin her duyulani yapmak ters tepki verir diyede korkuyorum yardim (kabak çekirdeği , ananas, avakado, findik badem, havuc suyu, nar diyenlerde var ) ne yapalim ne zararli olur yardim
Anladım canım sağlıkla inşallahCnm sabah akşam içiyordum sadece sabah içiyorum artık
İnşallah cnm sen keseyi gördün müAnladım canım sağlıkla inşallah
Doğum tarihleri aynı❤Anladım canım sağlıkla inşallah
Ben de 29 yaşındayım canım tek yumurtalık tektüp ve rahimle hamile kalamadim 1,5 yıllık Evliyim bir negatif aşılamam var ték olan tüpüm de hidroselpenks olduğu için laparoskopi oldum ve o da alındı , ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım 26 ekim opu yapıldı 18 yumurtam toplandı tek yumurtaliktan. Sonra 10 yumurtam döllendi ama 5. Güne 6 blastokist embriyo oluştu ve donduruldu, şimdi ohss olma riskim olduğundan rahim dinlendirme önerdi dr um ilk adetimi oldum ikinci adetim 29 kasım ama transfer günüm belli değil 2. Adetimde transfer hazırlığı için gidicem bakalım ilk denemem olcak hayırlısını versin rabbim herkeseMoral olsun, bilgi paylaşımı olsun hanımlar. Bu süreci yaşayanlar, birbirinin dilinden anlar ❤
Benim yaşım 29. Erkek infertilitesi var bizde.
1.denemem negatif sonuçlandı.
2.denemem pozitif oldu ama 21.haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım.
3.denemen pozitif oldu. Bir Oğlum var 2 yaşına basacak. Ondan kalan dondurulmuş kardeş embriyo için Ekim de adet olmayı bekliyorum.. Kısmetse.
Sizin de süreçlerinizi merak ediyorum. Benim gibi olup uzun aradan sonra dondurulmuş ile deneyen var mi? Nerde hangi aşamadasiniz?
Muhabbet sohbet edelim hanımlar