Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar dün coraspirin i kestş doktorum
Estrofemi de günde 1 taneye düşürdü

pozitif sonuc alan arkadaslarim transferden sonra ne yiyip ne ictiniz .. neler yapmalıyız fikir olsun bizede ilk deneme oldugu icin her duyulani yapmak ters tepki verir diyede korkuyorum yardim (kabak çekirdeği , ananas, avakado, findik badem, havuc suyu, nar diyenlerde var ) ne yapalim ne zararli olur yardim

Dengeli sağlıklı beslenmeye calıstım abur cuburdan cay ve kahveden uzak durdum. Ekstra çiğ fındık ceviz badem yedim o kadar canım

Çiğ kabak çekirdeği ve nar yedim aradada havuç kayısı incir kabız olmamak için

Ben de 29 yaşındayım canım tek yumurtalık tektüp ve rahimle hamile kalamadim 1,5 yıllık Evliyim bir negatif aşılamam var ték olan tüpüm de hidroselpenks olduğu için laparoskopi oldum ve o da alındı , ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım 26 ekim opu yapıldı 18 yumurtam toplandı tek yumurtaliktan. Sonra 10 yumurtam döllendi ama 5. Güne 6 blastokist embriyo oluştu ve donduruldu, şimdi ohss olma riskim olduğundan rahim dinlendirme önerdi dr um ilk adetimi oldum ikinci adetim 29 kasım ama transfer günüm belli değil 2. Adetimde transfer hazırlığı için gidicem bakalım ilk denemem olcak hayırlısını versin rabbim herkese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…