• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

pozitif sonuc alan arkadaslarim transferden sonra ne yiyip ne ictiniz .. neler yapmalıyız fikir olsun bizede ilk deneme oldugu icin her duyulani yapmak ters tepki verir diyede korkuyorum yardim 🤭🤗🤗 (kabak çekirdeği , ananas, avakado, findik badem, havuc suyu, nar diyenlerde var ) ne yapalim ne zararli olur yardim 😘😘😘
Bunların hepsi hikaye benim gözümde artık. İlk iki tedavim de yemediğim kalmadı yattım günlerce sonuç kocaman sıfır daha çok canımı acıttı bu durum. Eşim markette dakikalarca en olgun ananası seçti annemin havuç rendesi salataları. Fındıklar bademler ya neler neler yemedim yumurta köyden geldi. Yoğurt süt evde yapıldı bir umut işte çaba. için rahat olsun diye. Pozitifi gördüğüm 3. Tedavim de tam tersi oldu her şey ne ananas yedim ne kivi ne badem. Çalışmaya başladım yatmadım da. İlk ikisinde ne yaptımsa son tedavimde tersini yaptım Rabbim ol dedi ve oldu 🙏

kizlar bu progestani ne zamn birakiyorz artik tahris etmeyw basladi kasindiriyor beni rahatsz oluyrm bide korkuyrm bise olur diye kullnmak istemiyrm artik

IMG_20191107_083912.jpg
Hayırlı sabahlar hanımlar.
Sabah yaptığım idrar testi, bugün transfer günü dahil 6. Gün 5.gün embriyo transferi olmuştum.

Ay evet sağlıkla kavusalım inşallah 🤗🙏🏻 Evet canım keseyi gördük bebek de olusuyomus haftaya kalp atısı inşallah 🙏🏻 Sen kalp atısını duymus muydun
İnşallah cnm yok duymadım salı kese gördüm 19 una çağırdı kalp atısı için duyarız inşallah

Ben de 29 yaşındayım canım tek yumurtalık tektüp ve rahimle hamile kalamadim 1,5 yıllık Evliyim bir negatif aşılamam var ték olan tüpüm de hidroselpenks olduğu için laparoskopi oldum ve o da alındı , ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım 26 ekim opu yapıldı 18 yumurtam toplandı tek yumurtaliktan. Sonra 10 yumurtam döllendi ama 5. Güne 6 blastokist embriyo oluştu ve donduruldu, şimdi ohss olma riskim olduğundan rahim dinlendirme önerdi dr um ilk adetimi oldum ikinci adetim 29 kasım ama transfer günüm belli değil 2. Adetimde transfer hazırlığı için gidicem bakalım ilk denemem olcak hayırlısını versin rabbim herkese:anne:

Hoșgeldin 💕
Hayırlı olsun tedavin tatlım.

İlk denemem tek embriyo taze transfer oldum 5. Gün embriyosuydu :KK200:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim böyle hamiş haberleri alınca okadar mutlu oluyorum ki anlatamam Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Back