Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şükürler olsun silik çizgi gözüküyor çok sevindim yaa
Maşallah cnm kanda da görürsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Var cnm benim testim gibi çıkmış
İlk denemem tek embriyo taze transfer oldum 5. Gün embriyosuydu
Aynen ben acele ettim 4 kere kan vermek zorunda kaldım9.gün tekrar idrar da bakacam bakalım
Test tarihime kadar kan baktirmicam
Baya gec cagırmıs seni canım bana on gün sonra dedi bende bir hafta sonra dedim tamam dedi. Kesenin boyutu ne kadar yazıyo canımİnşallah cnm yok duymadım salı kese gördüm 19 una çağırdı kalp atısı için duyarız inşallah
benm yarın transfer olblrmiş. duruma göre karar vrrcklerAynen canim hayırlı haberler aliriz insallah
Salı günü 4+6 haftalık görünüyordu kese adetime göre 3 gün küçükBaya gec cagırmıs seni canım bana on gün sonra dedi bende bir hafta sonra dedim tamam dedi. Kesenin boyutu ne kadar yazıyo canım
Yadee senle beraber 4 kişi miydi listede aynı gün trasfer olan onlarada umut olacaksın inşalah hepinizde olumlu sonuç olur
hay masallahhh hemen gitt kan verrrre cnmEki Görüntüle 2551931
Hayırlı sabahlar hanımlar.
Sabah yaptığım idrar testi, bugün transfer günü dahil 6. Gün 5.gün embriyo transferi olmuştum.
hay masallahhh hemen gitt kan verrrre cnm
ogluşuna kardes geliyor hadi insallah cnm dikkat et kndine masallah subhanuallahYok ya daha çok erken varsa bile düşük çıkar katlanır mi vs stresine girmek istemiyorum en güzeli test günü kan vermek. Ben daha önce bu stresi 2 kere yaşadım. Ama 9.günü tekrar idrar bakacam ☺
ogluşuna kardes geliyor hadi insallah cnm dikkat et kndine masallah subhanuallah
Daha cok küçüklerSalı günü 4+6 haftalık görünüyordu kese adetime göre 3 gün küçük
Bes belli var canım yaa çok çok sevindim İnşallah tamamen erdirsin oğlucunun kardeşi geliyorEki Görüntüle 2551931
Hayırlı sabahlar hanımlar.
Sabah yaptığım idrar testi, bugün transfer günü dahil 6. Gün 5.gün embriyo transferi olmuştum.
Aynen cnm sen ne zaman gittin kaç görünüyorduDaha cok küçükler
Güzel haberler dolmuş bu sabah çok tebrik ederim canım inşallah kan değerlerin de çok güzel çıkar 9 ay sonra da bebişin kucağında inşallahEki Görüntüle 2551951 Eki Görüntüle 2551951
Bugun 10. Günüm sabah ilk idrarla iki farkli markayla yaptım Bu cizgileri gormek
İcin cok bekledim inanamadim galiba oldu
Cumartesi kan vereceğim
Bes belli var canım yaa çok çok sevindim İnşallah tamamen erdirsin oğlucunun kardeşi geliyor