Haklısın canm o yapıyor olabilir. Bakayım biraz daha geçmezse parol alacamCanım estrofem içiyorsan o yapıyor, ben estrofemi hep tok içiyorum hatta ilacı içip üstüne yemeğe devam ediyorum o zaman düzeliyor. Onun dışında gebelik belirtisi de olabilir ama sen kötü olursan hemşirene yaz
meraba cnm bgn aradı embdıolog. 29 yumurta toplanmş. 19 tanesi olgun kaliteli çıkmş. 9 tanesi döllenmş cnm. sende durum nedirYarin aricakmis canim o zaman belli olur
Insallahhh canımmm insallahhhhBen öğretmenim eğitimde senin bu yaptığına kendini gerçekleştiren kehanet diyoruz. Niye böyle yapıyorsun diye diye gerçekleştireceksinyapma canım etme canım olumlu düşün olumlu olsun ya.
Umarım canım tez zamanda bizde anneliği tadarizamin Allah hepimizin yardımcısı olsun, artık bir daha ki regle döneminde şans bizimle olur inşallah ....
Benim yarın test günüm çok heyecanlı ve stresliyim yataktan çıkmıyorum çok korkuyorumlütfen bana dua edin
Tatlım sen ne zaman test yaptıracaksın?Insallahhh canımmm insallahhhh
Cuma gunu canimTatlım sen ne zaman test yaptıracaksın?
Benide aradi bugün 6 tane iyi durumda yarin embriyo ilerleme gunu dedi yarin tekrardan arayıp bilgilendircm dedi canimmeraba cnm bgn aradı embdıolog. 29 yumurta toplanmş. 19 tanesi olgun kaliteli çıkmş. 9 tanesi döllenmş cnm. sende durum nedir
Benimde 5 Ekim sat. Transfer 23 Ekim. 4+4 üm sanırım ben kese görünce doktor diyor. İnternette uygulama var sat baz alınıyormuş.ya kizlar benim sat 3 ekim di 22 ekimde transfer oldum suan tranferin 15. gunundeyim suan ben ne kadrlik hamileyim bilemedim
5.hafta içindesiniz sanırım hayırla sağlıkla doğup büyüsün inşallah:)ya kizlar benim sat 3 ekim di 22 ekimde transfer oldum suan tranferin 15. gunundeyim suan ben ne kadrlik hamileyim bilemedim
Benim adet tarihi 9 Kasım, test tarihi 13 Kasım.Bu arada test tarihi yaklaşanlar adet tarihleriniz nezaman? Mesela benim 13 Kasım test 16 Kasım batgelmeyesice
Bu sat ve bat neyin kısaltması ?
Beklenen adet tarihi(bat)Bu sat ve bat neyin kısaltması ?
Transfer tarihim belli oldu 11 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?