- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
canım ohss olmuş olabilirsin doktoruna bilgi ver seninki kadar şiddetli olmasada bende de şişlik olmuştu dokunsam acıyoduKizlar 1 saat sonra opum var.gece boyu aci cektim.hala da dvm eriyor.sanki dogum yapicam.yok boyle agri.kasik ve belim asiri agriyor.vajinal kramplar da giriyor.asiri sislik de var.boyle olan var miydi?
çok sağol canım içimi rahatlattın tedavideki bazı iğneler çok canımı yakıyordu gözüm korktu artık
Kızlar Dün kasık ağrım vardı kasıklarda doluluk hissediyordum akşama oda gitti sabah oldu yine hiçbir belirtim yok rahat oturup kalkıyorum sanki normal bi zamanmış gibi kendimi işe verdim 3. Gün erken mi belirti aramaya moralim bozuldu
Dokunmasam da aciyo.yumurralar buyudu icindir dedi.daha soylemediler cnm sayısınıcanım ohss olmuş olabilirsin doktoruna bilgi ver seninki kadar şiddetli olmasada bende de şişlik olmuştu dokunsam acıyodu
Dokunmasam da aciyo.yumurralar buyudu icindir dedi.daha soylemediler cnm sayısınıYadee
Ay ne bilim cnm insan vücudunu dinliyor kendimi dışarı atacağım bugun biraz temiz hava alayımMoralini bozma cnm belirti yaşayacaksın diye birsey de yok. Örnekler çok
İlk 3 4 gün tutunuyor zaten o günler daha hasas olurdum bende ama diğer günler ağır iş hariç bende normal davranırdim
İnşallah birsürü sağlıklı embriyon olur sana sımsıkı tutunurDokunmasam da aciyo.yumurralar buyudu icindir dedi.daha soylemediler cnm sayısınıYadee
Ay ne bilim cnm insan vücudunu dinliyor kendimi dışarı atacağım bugun biraz temiz hava alayım
Evet cnmDondurup transfer olacak değil mi?
Amin cnm sag ol ama 6 yumurta.sansim kalmadiİnşallah birsürü sağlıklı embriyon olur sana sımsıkı tutunur
Rahim dinlendirme yapılacak zsten cnm.simdi geldi dr,6 yumurta dedi.bn pcos um.asiri az
Insallah cnm sag olHadi hayırlısı cnm güzelcene dinlen ❤ içini ferah tut sayıya takılma
bazen çok fazla oluyor yumurta ondan oluyor ama su falan topladıysa ertelenebilir transferinDokunmasam da aciyo.yumurralar buyudu icindir dedi.daha soylemediler cnm sayısınıYadee
daha çok erken değilmi :) geçen sefer pozitif çıktığında hiç bişey hissetmemiştim benKızlar Dün kasık ağrım vardı kasıklarda doluluk hissediyordum akşama oda gitti sabah oldu yine hiçbir belirtim yok rahat oturup kalkıyorum sanki normal bi zamanmış gibi kendimi işe verdim 3. Gün erken mi belirti aramaya moralim bozuldu
Aynen cnm o tarz bisi yapmis.zaten 2,5ay sonra transferimbazen çok fazla oluyor yumurta ondan oluyor ama su falan topladıysa ertelenebilir transferin
Öyle düşünme 1 tane olur senin olur rabbim sana evlat olarak versinAmin cnm sag ol ama 6 yumurta.sansim kalmadi
İnşallah cnm zaman geçiremiyorum galiba o sıkıcıdaha çok erken değilmi :) geçen sefer pozitif çıktığında hiç bişey hissetmemiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?