- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
eğer dondurulmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti ödüyosun benim 7250 tedavi 1500 lira dondurma ücreti 1000 falanda ilaçlar tutmuştu, şimdi 3250 sadece transfer ücreti ödeyeceğim zamlanmadıysaTutmayınca aynı ücreti tekrar mi ödüyorsun?
hangi hastaneymiş o yaaa2 saat yatırıyorlar canım yatakta bir kere sürgü verdiler 2 saat sonra da lavaboya kalktım. Embriyolog geldi 2 tane oğlan geliyor galiba dedi. Erkege benzetmiş cinsiyetini
Onlar biliyor zaten söylemiyorlar2 saat yatırıyorlar canım yatakta bir kere sürgü verdiler 2 saat sonra da lavaboya kalktım. Embriyolog geldi 2 tane oğlan geliyor galiba dedi. Erkege benzetmiş cinsiyetini
Hangi dr hangş i hastane Cnmeğer dondurulmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti ödüyosun benim 7250 tedavi 1500 lira dondurma ücreti 1000 falanda ilaçlar tutmuştu, şimdi 3250 sadece transfer ücreti ödeyeceğim zamlanmadıysa
ankara novaart canım mehmet hocaHangi dr hangş i hastane Cnm
Beni de alır mısınız listeye ilk denemem donmuş transfer bekliyorum
Geçen sefer sadece coraspin vermişti bana kimyasal sonrası genetik testte çıktı pıhtılaşma bozukluğu bende
9 tane dondurulmus embriyom var. Transfer günü belli değil. Adetim 10 gün sonraHoșgeldin cnm
Kaç embriyo var? Kaçıncı gün transfer olacak? Bat ne zaman
9 tane dondurulmus embriyom var. Transfer günü belli değil. Adetim 10 gün sonra
onuda göbektenmi yapıyosun ben hamilelik boyunca kullancamda onu korkuyorum birazMerak etme kan sulandırıci iğne okadar kötü değil. O yağlı iğneler daha kötüne yapalım herşey bebeklerimiz için
İnşallahMaşallah
Sende şimdiden kendine iyi bak suyunu bol iç sağlıklı beslen. Güzel başla güzel bitir tedavini inşallah ❤
Yaş kaç? Sebeb ne sizde?
onuda göbektenmi yapıyosun ben hamilelik boyunca kullancamda onu korkuyorum biraz
İnşallahyaş 22.sebeb pkos
Manisa da özel bi klinik canım bende anlamadımhangi hastaneymiş o yaaahadi inşallah sağlıkla gelsinler
İnşallah ilkte tutar sizin ilki tutmuş muydu
Oyy çok da gençsin benim de ilk denemem 23yș olmuştu.
Inşallah seninde ilki tutar sana sımsıkı
İnşallah ilkte tutar sizin ilki tutmuş muydu
benim ikinci transferim olacak kasımda inşallah :)Manisa da özel bi klinik canım bende anlamadımteşekkür ederim zaman gecmiyor Siz hangi süreçtesiniz?
çok sağol canım içimi rahatlattın tedavideki bazı iğneler çok canımı yakıyordu gözüm korktu artıkBende daha önce 6ay kullandım bebeğim ölü doğdu.
Oğlumda 28haftalik doğdu, dünya ya geldiği güne kadar vurdum ben.
İlk başlarda karnımdan vuruyordum. Sonrasına sağ ve sol bacaktan vurmaya başlamıştım.
İnan korkulacak bir iğne değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?