Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

N Narinimmmm cnm nasıl geçti dün doktor ne dedi transfer ne zaman? Hangi ilaçlara başladın

Kelebekk47 canım liste büyüyor transfer olan ve bekleyen arkadaşlarıma hayırlı sonuç diliyorum
Gece boyunca rüyamda bebek gördüm o kadar istiyormuşum ki inşallah olur

Kelebekk47 canım liste büyüyor transfer olan ve bekleyen arkadaşlarıma hayırlı sonuç diliyorum
Gece boyunca rüyamda bebek gördüm o kadar istiyormuşum ki inşallah olur

Evet cnm inşallah da herkesin hayırlı sonuçlarını almak Nasip olsun.
Etkileniyor insan ister istemez

N Narinimmmm cnm nasıl geçti dün doktor ne dedi transfer ne zaman? Hangi ilaçlara başladın
Merhaba canım yine ilaç vermedi rahim kalınlığı yumurta gelişimi ve hormon testlerim yapıldı. Herşey olağan görünüyor denildi yarın için kontrole çağırdılar, sanırım yarın transfer gunu belli olcak

Hadi hayırlısı ilaçsız olması çok. Güzel bence

Kızlar birde ben trasferden 1 saat öncü ve trasfere yarım saat kala felden flas diye bi ağrı kesicş var dil altından onu aldım rahim kasılmasını azaltıyor dedi drum

Kızlar birde ben trasferden 1 saat öncü ve trasfere yarım saat kala felden flas diye bi ağrı kesicş var dil altından onu aldım rahim kasılmasını azaltıyor dedi drum

Doktor mu tavsiye eti? Daha neler duycaz

Aynen cnm doktorum verdi dil altında eriyor aldım trasfer önceci rahim kasılmasın diye

Erken den test yapmayı düşünüyor musun?
Ben galiba yaparım 5. 6. Günden itibaren evde idrarla bakarım durmam

Kızlar doktor estrofem verdi.Yarin akşam catlatma iğnesi yapcam, nasipse 25 Ekim transfer olcak

Hadi hayırlısı cnm. Estrofemi nasıl alman gerek kaç tane? Bide transfer günün adetin kaçıncı gününe denk gelecek? Tekrar kontrole çağıracak mi? Progestan jel fitil vermedi mi? Süreç olarak sen önde gidiyorsun sorular bitmiyor

inşallah canım hepimiz için günde 1 tane estrofem icilcek, jel fitil vs yok bi daha kontrole gitmicem cuma günü 25 ekimde transfer olcak 3. Gün embriyosu var adetin 18. Gününe denk gelio

Dayanamadım erken gebelik testi yaptım tabi çıkmadı 4. Gün çıkacağından ümitlenmekde ayrı bi saçmalık
Ptesi yine yapcam günler geçmiyor ya

inşallah canım hepimiz için günde 1 tane estrofem icilcek, jel fitil vs yok bi daha kontrole gitmicem cuma günü 25 ekimde transfer olcak 3. Gün embriyosu var adetin 18. Gününe denk gelio

Maşallah çok iyi fazladan horman yüklemesi yapilmicak sana Allah pozitif sonuç versin

Arkadaşlar iyi akşamlar elimde tüp bebek tedavisinden kalan gonal-f iğne var.Ihtiyaci olan birine ücretsiz vermek istiyorum.Kargoyla gönderebilirim

Benimde adetin 3. Günü estrofeme bugün başladım inşallah herşey iyi olur ilk denemem dusukle sonuçlandı cok korkuyorum bu sefer daha stresliyim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…