- 1 Haziran 2019
- 152
- 568
- 18
- 36
Oyle mi benim esim de bence bunun bir farki yok para icin demisti de ben de onu ikna etmeye calistim dışarıdan bir kit aldırıyorlar o da sasirdi bu mu ayiriyormus diyeBizde de uygulandı ve ciddi fark oldu. İlk iki tedavim de embriyolarım 3. güne kendilerini zor atıyorlardı ☹ son tedavimde uygulandı. Rezervlerim çok iyi durumda. Yumurtam çok toplandı 5. güne 10 tane yavrum kaldı. 5 tanesi genetik tarama yapılacak kadar kaliteli. Üçüncü güne kalır mı yine derken bu yöntemle sonuç değişti.
Hayırlı ugurlu olsun insArkadaslar Allah yardimciniz olsun morelinizi bozmayin ben gectgimiz carsamba hamile oldugumu ogrendim 12. Gunum hem kan werdim hemde idrarda cikti Allah kismet ettyse er yada gec mutlu haberi alirsiniz
Bitti bitti inşallah artık anne olmak istiyorumOhhhh minnak bitmis senin askerlikyarin guzel haberlerle gel ınsallahhh
Tabi üstüne para verdik canım 1.500 lira. Özel bir sıvı içine koyuyorlar rahimiçi sıvısı gibi o sıvıda hareket ediyorsa yüzdürme diyorlar yumurtayı dölleyecektir diyorlar. O sıvı içinde hareket edenleri seçiyorlar doğal yolla spermin yumurtaya ulaşma şeklini taklit etmiş bunu bulan kişi Allah ondan razı olsunOyle mi benim esim de bence bunun bir farki yok para icin demisti de ben de onu ikna etmeye calistim dışarıdan bir kit aldırıyorlar o da sasirdi bu mu ayiriyormus diye
İdrar yapmam o kesin kan için kararsızım. Belli olan artık olmuştur ama tutabilirsem yarın tahlil günüm bekleyeceğim
Yadee canim opu tarihim belli oldu 5 kasim
Yadee bende transfer bekliyorum 30 ekimde opu oldum beklemedeyim
Teşekkür ederimHayırlı olsun cnm. Ekliyelim ozaman listeye
Canım gögus agrın var mı yaa benim bi artıyo bi azalıyoMrb kızlar
Güzel pozitiflerinizi görmek istiyoruz
Kaçıncı günün kaçıncı gün embriyosu bide kanla mı çıktı canımBenim negatif maalesef
Kanda mı gördün cnmBenim negatif maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?