• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

bende pko yum ekim ayı başında tedavi oldum 1 yıldır glifor kullandım kilo problemim yok kendim balık yağı ve folic asit kullandım tedavi süresinde 59 yumurta toplandı 11 adet 3 günlük. 8 adet 5 günlük . 4 adet 6 günlük embriyo donduruldu ağır ohss geçirdim sonrasında hastanelik oldum akciğerlerim ödem oldu. karnım da sıvı toplandı şükür hepsi geçti.
59 yumurta mi 🙊😱 bunu ilk kez duydum normalde bizim gibi rezervi fazla olanlara gonal f yumurta buyutme ignesini dusuk doz verirler normal kadinlar 200 ve ustu vurur biz 150 altinda vuruluruz her gittigimde memorial dozu dusuruyordu ohss riskine gore..yani yuksek vurulusan asiri yumurta olusursa hasta icin buyuk sikinti..neyse ki gecmis senin Allah yardimcin olsun simdi ne durumdasin ?

59 yumurta mi 🙊😱 bunu ilk kez duydum normalde bizim gibi rezervi fazla olanlara gonal f yumurta buyutme ignesini dusuk doz verirler normal kadinlar 200 ve ustu vurur biz 150 altinda vuruluruz her gittigimde memorial dozu dusuruyordu ohss riskine gore..yani yuksek vurulusan asiri yumurta olusursa hasta icin buyuk sikinti..neyse ki gecmis senin Allah yardimcin olsun simdi ne durumdasin ?
iyiyim şükür 2.5lt sıvı boşaltıldı yaklaşık 1 haftada toparlandım. gonal f kullanmadım ben merional 150 fostimon 150
6. günden sonra doz azaltıldı amh 34 mü neydi benim

Son düzenleme:
Canım sen hastanede konuştuğum kişi misin , ilaçlar konusunda eczaneden yardımcı olayım sana demiştin 🤔😄 Nesquik9 Nesquik9
Aaaaa o benimmm kuzucum ya bak dunya kucuk sen nasil anladin nerden anladin ay inanilir gibi degil 🙊🤣 ne zaman opu bak gunseli hanima yaptir zerre acimadi eli cok hafif mesajini da simdi farkettim bak sen Allahin isine

Aaaaa o benimmm kuzucum ya bak dunya kucuk sen nasil anladin nerden anladin ay inanilir gibi degil 🙊🤣 ne zaman opu bak gunseli hanima yaptir zerre acimadi eli cok hafif mesajini da simdi farkettim bak sen Allahin isine
Bu arada sen de mi ogretmensin nick den anladigima gore 🙊 meslektasiz

Selam hanımlar transferim oldu❤ Allahın izniyle herşey iyi geçti. 5bb 1 tane 5.gün transfer oldu. Rahim kasılmasın diye fitil yapıldı. Bakalım artık beklemedeyiz.dualarınızı eksik etmeyin 🤗
feride0180 feride0180 arkadaşım sen ne yaptın nasıl geçti? İnşallah aynı gün transfer olduk ve aynı gün pozitif alırız..

Hoșgeldin @Nesquik9 eklerim tabi listeye inşallah sende bizimle burda pozitif haberini paylaşırsın 🤗
Merhaba canım. Geçmiş olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Bana 2 adet iyi kalite de transfer yapıldı. Test günü 14 kasım. Şimdiden zaman hiç geçmiyor bile....

hayırlı olsun canim. ins sıkı sıkı tutunur 🤗

Amin

Kasımın ilk 10 günü yoğun hadi hayırlısı bol pozitifler görelim

Be
Benim ki dondurulmus tedavisi opu olali 4 yil oldu yani🙈 toplamda 4 kez gitmis olacagim transfer ile birlikte bu tedavide
Nde opu olalı 2bucuk sene oldu. Şimdi transfer dahil 3 kere gitmişti oldum boyle çok daha rahatmış

Merhaba canım. Geçmiş olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Bana 2 adet iyi kalite de transfer yapıldı. Test günü 14 kasım. Şimdiden zaman hiç geçmiyor bile....

Hayırlı olsun cnm düşünmemek lazım fazla, biz elimizden geleni yaptik gerisi rabbime kaldi..
Ben şimdi progestan iğne crinone jel estrofem ve kan sulandırıci iğne göbekten kullanıyorum sen?? Test tarihim 13 Kasım

Memorial da mi tedavi görüyorsunuz sizde?

Yeni transferler hayirli olsun . Benim transferim bir daha ki hafta sonu olacak diye tahmin ediyorum, ertesi gun hemen ise gidecegim insallah problem olmaz

Yarın büyük gün 🙏 nasılsın? U Uzunca . Yaşımızda aynıymış listeden baktım. Benim 3. Tedavim biraz aceleciyim sana göre sanırım 😂

Yeni transferler hayirli olsun . Benim transferim bir daha ki hafta sonu olacak diye tahmin ediyorum, ertesi gun hemen ise gidecegim insallah problem olmaz

Hayırlısıyla senin de transferin olur inşallah. Sorun olacağını düşünmüyorum sende rahat ol. Ben evdeyim ama günlük hayatıma döndüm sadece ilk gün 2 saatlik yolculuktan sonra evde uzandım. Oğlumla ilgileniyorum ev işi vs sadece dikkatli davranıyorum ağır iş yapmıyorum

Aynen canim esim hatta bu son dedi yoksa seni kaybedecegim dedi sen onemlisin benim.iicin dedi o.oyle dedikce de bir ağlama tutuyor ya artik.neye ağlayacağımi sasirdim anesteziden korkuyorum ona mi aglayim ohss riskin var dedi ona mi yoksa bebeğim olmuyor zaten ona mi
tatlım anesteziden korkacak hiçbirşey yok inan. doktor ilacı sana enjekte edince uykum geliyor gibi bile olmadı, pat anında uyumuşum, hiçbirşey hissetmeyeceksin, uyandığında eşin yanında olacak :)çoook derin bir uyku...

Yok hic korkma cunku zerre bi aci hissetmedim koluma.igne yaptilar.misil.misil uyudum.sonra uyandim mis gibi odama cikardilar sislik su olusmadi valla 21 yumurta vardi e2 de benim 5 bin ustuydu 7000 bin civariydi hatta
Tesekkur ederim canim ins benim de oyle olur

Back