aynen erkek faktörlü durumlarda çok iyi sonuç alınabiliyorO yöntem daha iyi dediler
Evet bu ikincide yine de korkuyorum hayirlisi artiktatlım anesteziden korkacak hiçbirşey yok inan. doktor ilacı sana enjekte edince uykum geliyor gibi bile olmadı, pat anında uyumuşum, hiçbirşey hissetmeyeceksin, uyandığında eşin yanında olacak :)çoook derin bir uyku...
Benim esim de de morfoloji sorunu var yuzde 1 normal morfolojiaynen erkek faktörlü durumlarda çok iyi sonuç alınabiliyor
Sizinki nasil morfolojisi bir de canim sana transfer yapıldı mibizimki de çip bebek, mikroçiple seçilmiş spermler kullanıldı :)
Ben test gününü beklicem, beklemekten gercekten bunaldim, her an aklimda rahat olamiorum ve git gide umutsuzlasiorum
bizim sayı iyi ama morfoloj yüzde 1 di. 13 yumurta toplandı,11 ine işlem yapılmış ama 5 i döllenmiş. öyle olunca doktorum tedirgin oldu. yumurta kalitesinin beklediğinin altında olduğunu söyledi ama 5i de 5. güne gitti :) çok sevindik. 1 tane 5. gün embriyosu konuldu diğer 4ü dondurduk.Sizinki nasil morfolojisi bir de canim sana transfer yapıldı mi
merhaba ,iyiyim arada çıkıyorum dışarı ama kısa süreliğine evden çalışıyorum. böyle ara ara kasık ağrılarım var ama böyle ciddi bir belirtim yok. valla çok heyecanlıyım. çarşambayı bekliyorum :)
Evet canim aynen memorial 20 temmuz opu oldum 21 yumurta topalndi 8 tanesi 5 gune ulasti bunlardan 1 tanesini eylulde koydular tutmadi digerini 5 gun once koydurdum bekliyorum hayirlisiMemorial da mi tedavi görüyorsunuz sizde?
Valla bende ertesi gun ise gittim.mecburen daha iyi kafamiz dagiliyot aslindaYeni transferler hayirli olsun . Benim transferim bir daha ki hafta sonu olacak diye tahmin ediyorum, ertesi gun hemen ise gidecegim insallah problem olmaz
Evdeyim, yapcak bisey olmayınca daha çok bunaliyo insanCanim sakın sakın kendini böyle üzme. Biz elimizden geleni yaptik nasip kısmet gerisi..
Sen çalışıyor musun evde mi geçirdin zamanını?
merhaba ,iyiyim arada çıkıyorum dışarı ama kısa süreliğine evden çalışıyorum. böyle ara ara kasık ağrılarım var ama böyle ciddi bir belirtim yok. valla çok heyecanlıyım. çarşambayı bekliyorum :)
Evdeyim, yapcak bisey olmayınca daha çok bunaliyo insan
Kitap TV ne bilim. Balkonda otur biraz bide tabi buralara fazla girmemek Lazım
İdrar yapmam o kesin kan için kararsızım. Belli olan artık olmuştur ama tutabilirsem yarın tahlil günüm bekleyeceğimEvet hanımlar bugün kimler test yapacak?? Idrar olsun kan olsun
N Narinimmmm
@Angelres
Minnaklarimm
@New62
@ys_pasa
Bizde de uygulandı ve ciddi fark oldu. İlk iki tedavim de embriyolarım 3. güne kendilerini zor atıyorlardıaynen erkek faktörlü durumlarda çok iyi sonuç alınabiliyor
Hadi hayirlisi canim ins güzel sonuc alırsın bizim de sayi iyi morfoloji yüzde 1 canim bize de cip bebek yapilacakbizim sayı iyi ama morfoloj yüzde 1 di. 13 yumurta toplandı,11 ine işlem yapılmış ama 5 i döllenmiş. öyle olunca doktorum tedirgin oldu. yumurta kalitesinin beklediğinin altında olduğunu söyledi ama 5i de 5. güne gitti :) çok sevindik. 1 tane 5. gün embriyosu konuldu diğer 4ü dondurduk.
Ohhhh minnak bitmis senin askerlikİdrar yapmam o kesin kan için kararsızım. Belli olan artık olmuştur ama tutabilirsem yarın tahlil günüm bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?