- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Aynen canım cumartesi gününden itibaren idrar testlerine başlıcam inşallaaaah güzel sonuçlar alırız
Ben cumayı. Taktım kafama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım cumartesi gününden itibaren idrar testlerine başlıcam inşallaaaah güzel sonuçlar alırız
Canım testi yaptım listeye pozitif yazabilirsin yarını bekleyemedimYani şunun şurasında bir kaç saatcik
Evet canım inşallah aynı hayırlı sonuçları mızı alırız
Annem de duydu kalkma uzanma dediklerini annemde kalıyorum bırakmıyorlar ya mecbur yatıyorum artıkYa olur mu yatma canım bukadar tamam içinden gelmiyorsa iş yapma ama mesela evde yürüyüş yap kan dolaşımı olsun. Yatmayla değil ki
Bugun 17. Günüm canım bi gün siddetleniyo bi gün azalıyo anlamadım kiEvt cnm bazen şiddetli oluyor kaçıncı günün
Canım testi yaptım listeye pozitif yazabilirsin yarını bekleyemedim
Allah razı olsun inşallah hepinizin pozitif olurYaaaaa çok sevindim gözün aydın
Annem de duydu kalkma uzanma dediklerini annemde kalıyorum bırakmıyorlar ya mecbur yatıyorum artık
Allah razı olsun inşallah hepinizin pozitif olur
Kızlar benim hormonlar çıldırdı iyice, ortada hiç bisey yok durup durup ağlıyorum ayyy, niye ağladığımı da bilmiorum, psikolojik savaş veriyoruz resmen
Yok canım kanda baktımAmin peki idrar da mı baktin
Ahhh canım Allahım yardımcımız olsunGeçtiğimiz süreçler kolay değil. Sonuna geldikçe bence bu çok normal. Yinede kendini harap etme cnm❤
Benim 3. Deneme olunca bunla ilgili şunu diyebilirim ki yatmak tam tersi rahime kan gitmesini engelliyor. Tabiki yormucaz kendimizi ama sürekli yatmak da zararlı. Ben ilkinde yattım tutmadı, ikinci de az yattım kimyasal gebelik oldu. Şimdi biraz yatıp çoğu zaman kalkıyorum yormuyorum kendimi ama yatmıyorum da sürekli. Zaten jel kullanıyorsanız yürümeniz gerekir. Tutunma belirtisi varmı onu bilmiyorum ama benim 10. Gün kanamam olmuştu. Olmasa daha iyiydi tabi düşük oldu ama belirti yaşayanlar yazsın
Benim test günü 14 kasım. Aynen bende progesteron iğne göbekten. lutinus vajinal tablet aspirin estrofem d3 vitamin damla prednol tablet bide inofolic combi kullaniyorum.Hayırlı olsun cnm düşünmemek lazım fazla, biz elimizden geleni yaptik gerisi rabbime kaldi..
Ben şimdi progestan iğne crinone jel estrofem ve kan sulandırıci iğne göbekten kullanıyorum sen?? Test tarihim 13 Kasım
Benim test günü 14 kasım. Aynen bende progesteron iğne göbekten. lutinus vajinal tablet aspirin estrofem d3 vitamin damla prednol tablet bide inofolic combi kullaniyorum.
Benim de 12 kasım nasıl geçecek bakalım zaman