• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar benim hormonlar çıldırdı iyice, ortada hiç bisey yok durup durup ağlıyorum ayyy, niye ağladığımı da bilmiorum, psikolojik savaş veriyoruz resmen

Kızlar benim hormonlar çıldırdı iyice, ortada hiç bisey yok durup durup ağlıyorum ayyy, niye ağladığımı da bilmiorum, psikolojik savaş veriyoruz resmen

Geçtiğimiz süreçler kolay değil. Sonuna geldikçe bence bu çok normal. Yinede kendini harap etme cnm❤️

Benim 3. Deneme olunca bunla ilgili şunu diyebilirim ki yatmak tam tersi rahime kan gitmesini engelliyor. Tabiki yormucaz kendimizi ama sürekli yatmak da zararlı. Ben ilkinde yattım tutmadı, ikinci de az yattım kimyasal gebelik oldu. Şimdi biraz yatıp çoğu zaman kalkıyorum yormuyorum kendimi ama yatmıyorum da sürekli. Zaten jel kullanıyorsanız yürümeniz gerekir. Tutunma belirtisi varmı onu bilmiyorum ama benim 10. Gün kanamam olmuştu. Olmasa daha iyiydi tabi düşük oldu ama belirti yaşayanlar yazsın 🥰

Benim 3. Deneme olunca bunla ilgili şunu diyebilirim ki yatmak tam tersi rahime kan gitmesini engelliyor. Tabiki yormucaz kendimizi ama sürekli yatmak da zararlı. Ben ilkinde yattım tutmadı, ikinci de az yattım kimyasal gebelik oldu. Şimdi biraz yatıp çoğu zaman kalkıyorum yormuyorum kendimi ama yatmıyorum da sürekli. Zaten jel kullanıyorsanız yürümeniz gerekir. Tutunma belirtisi varmı onu bilmiyorum ama benim 10. Gün kanamam olmuştu. Olmasa daha iyiydi tabi düşük oldu ama belirti yaşayanlar yazsın 🥰

Aynen katılıyorum

Hayırlı olsun cnm düşünmemek lazım fazla, biz elimizden geleni yaptik gerisi rabbime kaldi..
Ben şimdi progestan iğne crinone jel estrofem ve kan sulandırıci iğne göbekten kullanıyorum sen?? Test tarihim 13 Kasım
Benim test günü 14 kasım. Aynen bende progesteron iğne göbekten. lutinus vajinal tablet aspirin estrofem d3 vitamin damla prednol tablet bide inofolic combi kullaniyorum.

Back