• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bizde de uygulandı ve ciddi fark oldu. İlk iki tedavim de embriyolarım 3. güne kendilerini zor atıyorlardı ☹ son tedavimde uygulandı. Rezervlerim çok iyi durumda. Yumurtam çok toplandı 5. güne 10 tane yavrum kaldı. 5 tanesi genetik tarama yapılacak kadar kaliteli. Üçüncü güne kalır mı yine derken bu yöntemle sonuç değişti.
Oyle mi benim esim de bence bunun bir farki yok para icin demisti de ben de onu ikna etmeye calistim dışarıdan bir kit aldırıyorlar o da sasirdi bu mu ayiriyormus diye 🙃

Oyle mi benim esim de bence bunun bir farki yok para icin demisti de ben de onu ikna etmeye calistim dışarıdan bir kit aldırıyorlar o da sasirdi bu mu ayiriyormus diye 🙃
Tabi üstüne para verdik canım 1.500 lira. Özel bir sıvı içine koyuyorlar rahimiçi sıvısı gibi o sıvıda hareket ediyorsa yüzdürme diyorlar yumurtayı dölleyecektir diyorlar. O sıvı içinde hareket edenleri seçiyorlar doğal yolla spermin yumurtaya ulaşma şeklini taklit etmiş bunu bulan kişi Allah ondan razı olsun 😂😂

İlk deneme dondurulmuş olacak ilk adetten 13 gün sonra transfer belli olacak emriyo da belli değil yarın belli olacak 1 3. Gün var 6 tanede 5 güne götürüyorlar 2 si geriden geliyordu bilmiyorum yaşta 25

Kızlar bende geçen denemem de yerleşme kanaması olmuştu olmak zorunda mı, kanama olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı merak ediyorum

Back