• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

tatlım anesteziden korkacak hiçbirşey yok inan. doktor ilacı sana enjekte edince uykum geliyor gibi bile olmadı, pat anında uyumuşum, hiçbirşey hissetmeyeceksin, uyandığında eşin yanında olacak :)çoook derin bir uyku...
Evet bu ikincide yine de korkuyorum hayirlisi artik

Ben test gününü beklicem, beklemekten gercekten bunaldim, her an aklimda rahat olamiorum ve git gide umutsuzlasiorum😔

Canim sakın sakın kendini böyle üzme. Biz elimizden geleni yaptik nasip kısmet gerisi..
Sen çalışıyor musun evde mi geçirdin zamanını?

Sizinki nasil morfolojisi bir de canim sana transfer yapıldı mi
bizim sayı iyi ama morfoloj yüzde 1 di. 13 yumurta toplandı,11 ine işlem yapılmış ama 5 i döllenmiş. öyle olunca doktorum tedirgin oldu. yumurta kalitesinin beklediğinin altında olduğunu söyledi ama 5i de 5. güne gitti :) çok sevindik. 1 tane 5. gün embriyosu konuldu diğer 4ü dondurduk.

merhaba ,iyiyim arada çıkıyorum dışarı ama kısa süreliğine evden çalışıyorum. böyle ara ara kasık ağrılarım var ama böyle ciddi bir belirtim yok. valla çok heyecanlıyım. çarşambayı bekliyorum :)

Az kalmış senin 😍 hadi bakalım

Kitap TV ne bilim. Balkonda otur biraz bide tabi buralara fazla girmemek Lazım 🤣
😊😊😊 bi şekilde zaman geçirmeye çalışıyorum zaten bugun 9. Gün ama 19 gibi geldi bana 🤭🤭yatıp kalkıp aynı günde olmak insanın canını sıkıyo neyse canım herkes aynı aşamalardan gecio beklicez napalim, modumuzu düşürmeyelim sonu güzel olsun da ✌✌✌✌insallah guzel haberler vercez birbirimize

aynen erkek faktörlü durumlarda çok iyi sonuç alınabiliyor
Bizde de uygulandı ve ciddi fark oldu. İlk iki tedavim de embriyolarım 3. güne kendilerini zor atıyorlardı ☹️ son tedavimde uygulandı. Rezervlerim çok iyi durumda. Yumurtam çok toplandı 5. güne 10 tane yavrum kaldı. 5 tanesi genetik tarama yapılacak kadar kaliteli. Üçüncü güne kalır mı yine derken bu yöntemle sonuç değişti.

bizim sayı iyi ama morfoloj yüzde 1 di. 13 yumurta toplandı,11 ine işlem yapılmış ama 5 i döllenmiş. öyle olunca doktorum tedirgin oldu. yumurta kalitesinin beklediğinin altında olduğunu söyledi ama 5i de 5. güne gitti :) çok sevindik. 1 tane 5. gün embriyosu konuldu diğer 4ü dondurduk.
Hadi hayirlisi canim ins güzel sonuc alırsın bizim de sayi iyi morfoloji yüzde 1 canim bize de cip bebek yapilacak

Back