- 12 Nisan 2016
- 256
- 150
- 53
- 35
Evet canım kanda negatifKanda mı gördün cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kanda negatifKanda mı gördün cnm
Hakkımızda hayırlısı inşallah rabbim Bizim için en hayırlı yolu belirlemiştir sabredelim bakalımEvet canım kanda negatif
İlk deneme dondurulmuş olacak ilk adetten 13 gün sonra transfer belli olacak emriyo da belli değil yarın belli olacak 1 3. Gün var 6 tanede 5 güne götürüyorlar 2 si geriden geliyordu bilmiyorum yaşta 25
Ben eşime söz verdim gününden önce test yapmıcam 7 kasımı bekliyorum
Benim negatif maalesef
Benim yaş 29.ilk denemem ve 5.gün embriyosu transfer oldu. Transfer 2 Kasım, test tarihi 13 Kasım. Hayırlı haberler verelim hepimiz inşallahC Cemre0000
B Bir umuttt34
Canlar Hoșgeldiniz
Yaş? Kaçıncı gün embriyo transferi oldu sizin? Ve kaçıncı denemeniz?
Benim yaş 29.ilk denemem ve 5.gün embriyosu transfer oldu. Transfer 2 Kasım, test tarihi 13 Kasım. Hayırlı haberler verelim hepimiz inşallah
Yarın sabah kan testi günüm bekledim ben. Yarın inşallah güzel haberler vereceğim size kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu.
Yasim 29 ilk denemem benimde 4 tane yumurtam var 3 tane iyi kalite 1 orta kalite iki tane transfer yapıldı 1biri ıyi kalite biri orta kalite bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz hakkindaBenim yaş 29.ilk denemem ve 5.gün embriyosu transfer oldu. Transfer 2 Kasım, test tarihi 13 Kasım. Hayırlı haberler verelim hepimiz inşallah
Insal
Inşallah canim inşallah.
3 tane 5.gün 1 tane 6 gunYasim 29 ilk denemem benimde 4 tane yumurtam var 3 tane iyi kalite 1 orta kalite iki tane transfer yapıldı 1biri ıyi kalite biri orta kalite bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz hakkinda
Yasim 29 ilk denemem benimde 4 tane yumurtam var 3 tane iyi kalite 1 orta kalite iki tane transfer yapıldı 1biri ıyi kalite biri orta kalite bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz hakkinda
Amin ınşallahh neler yapıyorsun bu süreçte bana tuvalet yemek.dışında kalkma dediler maydanoz tere roka yaş hurma kuru hurma yeme dediler annemde yatıyorum ama üstümde bir halsizlik ve cok sık idrara çıkıyorumHayırlısı olsun. Senin için de beraber güzel haberi paylaşırız burda inşallah
Amin ınşallahh neler yapıyorsun bu süreçte bana tuvalet yemek.dışında kalkma dediler maydanoz tere roka yaş hurma kuru hurma yeme dediler annemde yatıyorum ama üstümde bir halsizlik ve cok sık idrara çıkıyorum
Evt cnm bazen şiddetli oluyor kaçıncı gününCanım gögus agrın var mı yaa benim bi artıyo bi azalıyo Azalınca da acaba bişey mi oldu diye telas yapıyorum
Valla ben merkezde 40 dk yattıktan sonra kalktım, 1 saat kötü Bi yolda yolculuk yaptım, eve gelincede hep dolaştım. Bugünde kahvaltımızı hazırladım, yemeği hazırladım. Transfer olmamış gibi devam ediyorum hayatıma. Yarın da işe gidiyorum hatta. Transferden 1,5 gün sonra iş başı. Doktorum etkisi olmayacağını söyledi rapor falan almadım. Bunun Bi etkisi olur mu bilmiyorum hayırlısı.Amin ınşallahh neler yapıyorsun bu süreçte bana tuvalet yemek.dışında kalkma dediler maydanoz tere roka yaş hurma kuru hurma yeme dediler annemde yatıyorum ama üstümde bir halsizlik ve cok sık idrara çıkıyorum
Amin inşallah burda güzel haberi paylaşırız beraber. Benim de test tarihim 13 Kasım ☺
İnşallah canımmm, ama ben muhtemelen daha erken test yaparım, bakalım inşallah güzel so uç
Valla ben merkezde 40 dk yattıktan sonra kalktım, 1 saat kötü Bi yolda yolculuk yaptım, eve gelincede hep dolaştım. Bugünde kahvaltımızı hazırladım, yemeği hazırladım. Transfer olmamış gibi devam ediyorum hayatıma. Yarın da işe gidiyorum hatta. Transferden 1,5 gün sonra iş başı. Doktorum etkisi olmayacağını söyledi rapor falan almadım. Bunun Bi etkisi olur mu bilmiyorum hayırlısı.
Çok üzüldüm hakkında hayırlısı rabbim kendi hazinesinden versinEvet canım kanda negatif
Aynen canım cumartesi gününden itibaren idrar testlerine başlıcam inşallaaaah güzel sonuçlar alırızBende erken test yapacam kafaya koydum ama sadece idrar