• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İlk deneme dondurulmuş olacak ilk adetten 13 gün sonra transfer belli olacak emriyo da belli değil yarın belli olacak 1 3. Gün var 6 tanede 5 güne götürüyorlar 2 si geriden geliyordu bilmiyorum yaşta 25

Tamam canım hakkında hayırlısı olsun. Embriyo transferi belli olunca yazarsın bana not düşerim ☺️

Ben eşime söz verdim gününden önce test yapmıcam 7 kasımı bekliyorum 🤗

Tamam. Tatlım gününü bekliyelim ozaman👍❤️

Benim negatif maalesef😔

Canim hakkında hayırlısı olsun. 😔

Benim yaş 29.ilk denemem ve 5.gün embriyosu transfer oldu. Transfer 2 Kasım, test tarihi 13 Kasım. Hayırlı haberler verelim hepimiz inşallah 🤲

Amin inşallah burda güzel haberi paylaşırız beraber. Benim de test tarihim 13 Kasım ☺

Yarın sabah kan testi günüm bekledim ben. Yarın inşallah güzel haberler vereceğim size kızlar dualarınızı eksik etmeyin olur mu.🙏

Ozaman senden ve A Angelres den güzel haberler bekliyoruz ❤

Benim yaş 29.ilk denemem ve 5.gün embriyosu transfer oldu. Transfer 2 Kasım, test tarihi 13 Kasım. Hayırlı haberler verelim hepimiz inşallah 🤲
Yasim 29 ilk denemem benimde 4 tane yumurtam var 3 tane iyi kalite 1 orta kalite iki tane transfer yapıldı 1biri ıyi kalite biri orta kalite bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz hakkinda

Yasim 29 ilk denemem benimde 4 tane yumurtam var 3 tane iyi kalite 1 orta kalite iki tane transfer yapıldı 1biri ıyi kalite biri orta kalite bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz hakkinda

Hayırlısı olsun. Senin için de beraber güzel haberi paylaşırız burda inşallah 😍

Hayırlısı olsun. Senin için de beraber güzel haberi paylaşırız burda inşallah 😍
Amin ınşallahh neler yapıyorsun bu süreçte bana tuvalet yemek.dışında kalkma dediler maydanoz tere roka yaş hurma kuru hurma yeme dediler annemde yatıyorum ama üstümde bir halsizlik ve cok sık idrara çıkıyorum

Amin ınşallahh neler yapıyorsun bu süreçte bana tuvalet yemek.dışında kalkma dediler maydanoz tere roka yaş hurma kuru hurma yeme dediler annemde yatıyorum ama üstümde bir halsizlik ve cok sık idrara çıkıyorum

Ya olur mu yatma canım bukadar tamam içinden gelmiyorsa iş yapma ama mesela evde yürüyüş yap kan dolaşımı olsun. Yatmayla değil ki

Valla ben merkezde 40 dk yattıktan sonra kalktım, 1 saat kötü Bi yolda yolculuk yaptım, eve gelincede hep dolaştım. Bugünde kahvaltımızı hazırladım, yemeği hazırladım. Transfer olmamış gibi devam ediyorum hayatıma. Yarın da işe gidiyorum hatta. Transferden 1,5 gün sonra iş başı. Doktorum etkisi olmayacağını söyledi rapor falan almadım. Bunun Bi etkisi olur mu bilmiyorum hayırlısı.

Amin inşallah burda güzel haberi paylaşırız beraber. Benim de test tarihim 13 Kasım ☺

İnşallah canımmm, ama ben muhtemelen daha erken test yaparım, bakalım inşallah güzel so uç

Valla ben merkezde 40 dk yattıktan sonra kalktım, 1 saat kötü Bi yolda yolculuk yaptım, eve gelincede hep dolaştım. Bugünde kahvaltımızı hazırladım, yemeği hazırladım. Transfer olmamış gibi devam ediyorum hayatıma. Yarın da işe gidiyorum hatta. Transferden 1,5 gün sonra iş başı. Doktorum etkisi olmayacağını söyledi rapor falan almadım. Bunun Bi etkisi olur mu bilmiyorum hayırlısı.

Bende erken test yapacam kafaya koydum ama sadece idrar

C Cemre0000 bende merkezde yaklaşık bir saat dinlendim sonra 1 buçuk saat yol gittim dün genelde uzandım ama bugün normal yaşantıma döndüm

Back