59 yumurta mibende pko yum ekim ayı başında tedavi oldum 1 yıldır glifor kullandım kilo problemim yok kendim balık yağı ve folic asit kullandım tedavi süresinde 59 yumurta toplandı 11 adet 3 günlük. 8 adet 5 günlük . 4 adet 6 günlük embriyo donduruldu ağır ohss geçirdim sonrasında hastanelik oldum akciğerlerim ödem oldu. karnım da sıvı toplandı şükür hepsi geçti.
iyiyim şükür 2.5lt sıvı boşaltıldı yaklaşık 1 haftada toparlandım. gonal f kullanmadım ben merional 150 fostimon 15059 yumurta mibunu ilk kez duydum normalde bizim gibi rezervi fazla olanlara gonal f yumurta buyutme ignesini dusuk doz verirler normal kadinlar 200 ve ustu vurur biz 150 altinda vuruluruz her gittigimde memorial dozu dusuruyordu ohss riskine gore..yani yuksek vurulusan asiri yumurta olusursa hasta icin buyuk sikinti..neyse ki gecmis senin Allah yardimcin olsun simdi ne durumdasin ?
Aaaaa o benimmm kuzucum ya bak dunya kucuk sen nasil anladin nerden anladin ay inanilir gibi degilCanım sen hastanede konuştuğum kişi misin , ilaçlar konusunda eczaneden yardımcı olayım sana demiştinNesquik9
Bu arada sen de mi ogretmensin nick den anladigima goreAaaaa o benimmm kuzucum ya bak dunya kucuk sen nasil anladin nerden anladin ay inanilir gibi degilne zaman opu bak gunseli hanima yaptir zerre acimadi eli cok hafif mesajini da simdi farkettim bak sen Allahin isine
Sende mi ogretmensin kuzum ya galiba meslektasiz da ikimizinde ailesi bilmiyordu hahah bunlari konusmustukCanım sen hastanede konuştuğum kişi misin , ilaçlar konusunda eczaneden yardımcı olayım sana demiştinNesquik9
İlk iki tedavimi 6 ay içinde yaptım. Üçüncü için bir yıl ara verip bu yaz yaptım.Aynen canım valla hormon hormon da kötü bu ikinci de tutmaz ve ya düşük olursa bir müddet ara mı versem diye düşünüyorum bende
Ayy inşallah Allah hayal kırıklığı yaşatmasın kimseyeMerhaba, hoşgeldin☺4yıl ayrı kalmışlar annelerinden çok özlemişlerdir inşallah öyle sıkı sıkı tutunurlar ki hiç bırakmazlar birdaha ☺
Merhaba canım. Geçmiş olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Selam hanımlar transferim oldu❤ Allahın izniyle herşey iyi geçti. 5bb 1 tane 5.gün transfer oldu. Rahim kasılmasın diye fitil yapıldı. Bakalım artık beklemedeyiz.dualarınızı eksik etmeyin
feride0180 arkadaşım sen ne yaptın nasıl geçti? İnşallah aynı gün transfer olduk ve aynı gün pozitif alırız..
Hoșgeldin @Nesquik9 eklerim tabi listeye inşallah sende bizimle burda pozitif haberini paylaşırsın
hayırlı olsun canim. ins sıkı sıkı tutunur
benim 7 kasım
Nde opu olalı 2bucuk sene oldu. Şimdi transfer dahil 3 kere gitmişti oldum boyle çok daha rahatmışBenim ki dondurulmus tedavisi opu olali 4 yil oldu yanitoplamda 4 kez gitmis olacagim transfer ile birlikte bu tedavide
Merhaba canım. Geçmiş olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Bana 2 adet iyi kalite de transfer yapıldı. Test günü 14 kasım. Şimdiden zaman hiç geçmiyor bile....
Memorial da mi tedavi görüyorsunuz sizde?59 yumurta mibunu ilk kez duydum normalde bizim gibi rezervi fazla olanlara gonal f yumurta buyutme ignesini dusuk doz verirler normal kadinlar 200 ve ustu vurur biz 150 altinda vuruluruz her gittigimde memorial dozu dusuruyordu ohss riskine gore..yani yuksek vurulusan asiri yumurta olusursa hasta icin buyuk sikinti..neyse ki gecmis senin Allah yardimcin olsun simdi ne durumdasin ?
Yeni transferler hayirli olsun . Benim transferim bir daha ki hafta sonu olacak diye tahmin ediyorum, ertesi gun hemen ise gidecegim insallah problem olmaz
Ben test gününü beklicem, beklemekten gercekten bunaldim, her an aklimda rahat olamiorum ve git gide umutsuzlasiorumEvet hanımlar bugün kimler test yapacak?? Idrar olsun kan olsun
N Narinimmmm
A Angelres
Minnaklarimm
New62
ys_pasa
bizimki de çip bebek, mikroçiple seçilmiş spermler kullanıldı :)Evet canim bizimki cip bebek olacak mikrocip yontemi
tatlım anesteziden korkacak hiçbirşey yok inan. doktor ilacı sana enjekte edince uykum geliyor gibi bile olmadı, pat anında uyumuşum, hiçbirşey hissetmeyeceksin, uyandığında eşin yanında olacak :)çoook derin bir uyku...Aynen canim esim hatta bu son dedi yoksa seni kaybedecegim dedi sen onemlisin benim.iicin dedi o.oyle dedikce de bir ağlama tutuyor ya artik.neye ağlayacağımi sasirdim anesteziden korkuyorum ona mi aglayim ohss riskin var dedi ona mi yoksa bebeğim olmuyor zaten ona mi
Tesekkur ederim canim ins benim de oyle olurYok hic korkma cunku zerre bi aci hissetmedim koluma.igne yaptilar.misil.misil uyudum.sonra uyandim mis gibi odama cikardilar sislik su olusmadi valla 21 yumurta vardi e2 de benim 5 bin ustuydu 7000 bin civariydi hatta
O yöntem daha iyi dedilerbizimki de çip bebek, mikroçiple seçilmiş spermler kullanıldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?