Merhaba arkadaşlar benim hikayem uzun ve zorlu Manisa'da yaşıyorum 10 yıllık evliyim 2 defa normal yolla oluşan ama devam etmeyen gebeliğim var sorun pko pıhtılaşma ve ilaçlara rağmen gelişmeyen gebelik 2 tüp 1 aşılama tüp bebeğin bir taneside pozitifken kanamayla sonlandı bulunduğum şehirde yaptırdım tüp bebeklerimi uzun bir aradan sonra bir tanıdık vesilesiyle İstanbul'da tedavi olmaya başladım o kadar aksilikler yaşadım ki tedavim 6 ay boyunca uzadı ohss oldum yumurtalarım donduruldu şehir dışından git gel zor ve yorucu bir süreç 18 Ekim'de dondurulmuş 2 embriyo ilentransferim oldu doktorum ondan Allah razı olsun öncesinde iyi bir insan baba gibi şefkatli ve işinin ehli bir doktor 6 yilmadan uğraştı benimle farklı tedaviler uyguladı prp ve rahime çizik attı ve kortizon kullandım vücut bebeği kabul etsin diye ve sonunda güzel mükâfatimizi aldık 30 Ekim transferin 12. Gününde değerim 799 çıktı ve havalara uçtuk doktorumla birlikte ağladık şükürler olsun ki daha sonra Manisa ya döndüm şimdi pazartesi günü muayene olmak için bekliyorum bir yandan da korkuyorum Allahım inşallah bu defa sevindirir beni ve bekleyen tüm arkadaşlarimi