Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba canim sen ohss oldun mu nasil geçiyor bu süreç cok mu kotu
Kuzum hic korkma benim amh senin gibi 4.5 yasim 35 doktor bana yumurta buyuturken fazla olismasin diye 137.5 sonrada 112.5 ile igne vurdurdu.hic bi agrim olmadi opu da hatta ne kasik ne adet agrisi yasamadim zaten opu cok kolay islem 15 dk suruyormus 21 yumurta cikardilar ama zerre agrim olmadi batma sanci hic yani sadece anestezi etkisiyle o gun hep uyudum yatakta kaldim

Merhaba Allah kucaginiza almayı da nasıp etsin ohss sureciniz cok mu kotu geçti yoksa serum felan takıldı mi
Sağol canım Aminn inşallah ohss yi düşük atlattım e2 hormonum 4800 lerdeydi sınırda dedi doktorum eğer 5000 üzerinde olsaydı sikinti yasardik karnımdaki su artsaydi hastaneye yatiricam dedi 2 günde bir kontrole gittim o süreçte çok zor geçti ama doktorum bol bol yumrta günde 8 10 tane neredeyse ve et tüketmemi söyledi bol su içtim enerji içeceği tükettim ve yürüyüş yaptım çok şükür ilaç tedavisi ile atlattım ama o bile korkmama yetti

Canım bi şey sorucam, opudan sonra transfere kadar kaç günde bir çağırıyorlar yumurta büyütmedeki gibi sık sık mı
Opudan hemen sonra taze transferse 3 5 gub icinde koyuyorlar cagirmiyorlar fakat dondurulmus embriyo ise opudan 2 ay sonra falan ya da 1 ay sonra Once adetin 2. Gunu falan gidiyorsun eger ilacsiz olucaksan dogal transfer kendi yumurtan buyuyor adetin duzenli ise iste 15 gun cat ignesi vericekler tabi bu arada yumurta buyuyor mu catlatilcak evreye ne zaman gelmis diye kontrol ediliyorsun 2 kere falan bakiliyor adetten sonra toplamda yani ..her sey yolundaysa yumurta catlatilmasindan 5 gun sonra 5 gun embriyosunu koyuyorlar

Tesekkur ederim benim de yasim 29 ben gonal f 300 vurundum ya beni cok korkuttular burada degil de hastanede konuşanlar yok kimi ypgun bakımdaymış da yok 3 ay hastanede yatan olmus ta felan diye anesteziden korkuyordum.simdi ohss den daha cok korkar oldum

Cok geçmis olsun bende en son olculdugunde e2 3432 idi bilmiyorum doktorum ben sana hemen serum yazacagim biz tedbiri alacağız dedi

Merhabalar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de ilk denemem negatif oldu ikinci için doktor arayışı içindeyim bilgi alışverişinde olabilir miyi

Canım bi şey sorucam, opudan sonra transfere kadar kaç günde bir çağırıyorlar yumurta büyütmedeki gibi sık sık mı
Benim ki dondurulmus tedavisi opu olali 4 yil oldu yani toplamda 4 kez gitmis olacagim transfer ile birlikte bu tedavide

hayırlı olsun canim. ins sıkı sıkı tutunur

bende pko yum ekim ayı başında tedavi oldum 1 yıldır glifor kullandım kilo problemim yok kendim balık yağı ve folic asit kullandım tedavi süresinde 59 yumurta toplandı 11 adet 3 günlük. 8 adet 5 günlük . 4 adet 6 günlük embriyo donduruldu ağır ohss geçirdim sonrasında hastanelik oldum akciğerlerim ödem oldu. karnım da sıvı toplandı şükür hepsi geçti.

Yok hic korkma cunku zerre bi aci hissetmedim koluma.igne yaptilar.misil.misil uyudum.sonra uyandim mis gibi odama cikardilar sislik su olusmadi valla 21 yumurta vardi e2 de benim 5 bin ustuydu 7000 bin civariydi hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…