• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

😁😁😁 tüm belirtileri yaşayıp negatif olanlar da çok fazla, bu dönemde hissettiklerimiz hamilelik belirtisi deil, kullandığımız ilaçlara vücudumuzun verdiği tepkiler 👍belirtisiz olmak tutmicagi anlamına gelmio gecmio gecmio zamanı birileri durdurdu sanki 🙄🙄 günde 50 defa kaç gün kaldı diye düşününce hep aynı günde oldugumu hatırlıyorum 🤭🤭🤭 bebisin orda canım sımsıkı tutunsun sana 🙏🙏🙏🙏
Ahahah canim benim ya delircez net valla..ben 4 teyim 394762829393 saattir 4.gundeyim... bitmedi bi turlu yarin 5 :KK48: senin kacti 6 miydin

Ahahah canim benim ya delircez net valla..ben 4 teyim 394762829393 saattir 4.gundeyim... bitmedi bi turlu yarin 5 :KK48: senin kacti 6 miydin
😁😁😁😁 test gününe kadar daha ne hale gelcez bakalım yok canım 8.günü bitirdim bugün ama benim şafak uzun, test günüm 8 kasım bi bu kadar daha yolum var, test günü kafamda huniyle giderim herhalde🥳🥳🥳

Melek bende asiri gaz var ama ilkinde de olmustu ilaclardan sanirim
Benim ilki ilacsiz transferde tek crino jel kullandim belirti olmadi..bu ilacli ama bunda da belirti yok azicik kasik batmasi yasadim sadece senin kacinci gun embriyosu canim nerede yaptirdin hayirlisi ile tutsun herkesin insallah :anneadayı::KK15:
Benm beşinci denemem. Her defasında transfer sonrası süreçler farklıydı. Bundan önceki denemem tutmuştu ama belirti yoktu. Ben zaten belirtilere kesinlikle takılmıyorum çünkü çoğu kişinin belirti dediği şeyler tamamen ilaçlardan kaynaklı. Bana iki tane 3.gün 8 hücreli embriyo transferi oldu. Diyarbakır bahçeci deyim. Bakalım hayırlısıyla sonucu bekliyorum.

aynen cnm daha hamıle kalmadan yıldım valla yan etkılerden. keşke normal yolla olsaydı bebek. sen ne aşamadasın pzt toplanck o zaman senın yumurtalar
Canim pazartesi opu var benim evet ama.dondurulacak dediler ya aynen keske kendiliginden olsa Allah dermansız dert vermesin onun icin raziyim ama bu tüp bebek süreci de cok yıpratıyor ya da ben cok hassasim

aynen cnm aynen. çok ağır oldu tedavi bana. bakalm hakkomzda hayrlısı
Aynen canim esim hatta bu son dedi yoksa seni kaybedecegim dedi sen onemlisin benim.iicin dedi o.oyle dedikce de bir ağlama tutuyor ya artik.neye ağlayacağımi sasirdim anesteziden korkuyorum ona mi aglayim ohss riskin var dedi ona mi yoksa bebeğim olmuyor zaten ona mi

Bu uğurda sağlığımızı kayıp ediyoruz. 2 yıla 3 tedavi sığdırdık daha 30 yaşındayım sağlığım gidiyor. Ayaklarım, bacaklarım, vücudun şekli değişti resmen Rabbim büyük nasipte bunlar varmış.
Aynen canım valla hormon hormon da kötü bu ikinci de tutmaz ve ya düşük olursa bir müddet ara mı versem diye düşünüyorum bende

😁😁😁😁 test gününe kadar daha ne hale gelcez bakalım yok canım 8.günü bitirdim bugün ama benim şafak uzun, test günüm 8 kasım bi bu kadar daha yolum var, test günü kafamda huniyle giderim herhalde🥳🥳🥳
Ya seninki degisikmis 3. Gun embriyosuna 12 gun sonra 5. Gun embriyosuna 9 .gun test yapin derler arkadaslarimdan biliyorum senin askerlik cok uzunmus yaa huniyi hazirla valla :KK48:

Benm beşinci denemem. Her defasında transfer sonrası süreçler farklıydı. Bundan önceki denemem tutmuştu ama belirti yoktu. Ben zaten belirtilere kesinlikle takılmıyorum çünkü çoğu kişinin belirti dediği şeyler tamamen ilaçlardan kaynaklı. Bana iki tane 3.gün 8 hücreli embriyo transferi oldu. Diyarbakır bahçeci deyim. Bakalım hayırlısıyla sonucu bekliyorum.
Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah ikiz bebisin olsun bizede haber ver ben pers sonucu yazarim artik buraya

Bu arada ben kendimden eminim okadar beklemicem evde idrar yaparım :cool:

Canim pazartesi opu var benim evet ama.dondurulacak dediler ya aynen keske kendiliginden olsa Allah dermansız dert vermesin onun icin raziyim ama bu tüp bebek süreci de cok yıpratıyor ya da ben cok hassasim
bende çok hassasım cnm. dondurulsn bakalm. toplamadan sonra nssl işlem acaba

Aynı durumdayız amh yüksek çok yumurta oluşuyor ama embro kalitesi iyi olmuyor diğer tüm tahlillerim güzel inanılmaz derecede moralim bozuk Allah kimseyi çaresiz bırakmasın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok zor Bi süreç
Birebir beni anlatmışsınız 4. Tedavi olucam hormonlar normal adet düzenli amh yüksek yumurta kalitesi ve embriyo oluşumu 0 :(

Merhaba arkadaşlar benim hikayem uzun ve zorlu Manisa'da yaşıyorum 10 yıllık evliyim 2 defa normal yolla oluşan ama devam etmeyen gebeliğim var sorun pko pıhtılaşma ve ilaçlara rağmen gelişmeyen gebelik 2 tüp 1 aşılama tüp bebeğin bir taneside pozitifken kanamayla sonlandı bulunduğum şehirde yaptırdım tüp bebeklerimi uzun bir aradan sonra bir tanıdık vesilesiyle İstanbul'da tedavi olmaya başladım o kadar aksilikler yaşadım ki tedavim 6 ay boyunca uzadı ohss oldum yumurtalarım donduruldu şehir dışından git gel zor ve yorucu bir süreç 18 Ekim'de dondurulmuş 2 embriyo ilentransferim oldu doktorum ondan Allah razı olsun öncesinde iyi bir insan baba gibi şefkatli ve işinin ehli bir doktor 6 yilmadan uğraştı benimle farklı tedaviler uyguladı prp ve rahime çizik attı ve kortizon kullandım vücut bebeği kabul etsin diye ve sonunda güzel mükâfatimizi aldık 30 Ekim transferin 12. Gününde değerim 799 çıktı ve havalara uçtuk doktorumla birlikte ağladık şükürler olsun ki daha sonra Manisa ya döndüm şimdi pazartesi günü muayene olmak için bekliyorum bir yandan da korkuyorum Allahım inşallah bu defa sevindirir beni ve bekleyen tüm arkadaşlarimi

Back