Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba arkadaşlar benim hikayem uzun ve zorlu Manisa'da yaşıyorum 10 yıllık evliyim 2 defa normal yolla oluşan ama devam etmeyen gebeliğim var sorun pko pıhtılaşma ve ilaçlara rağmen gelişmeyen gebelik 2 tüp 1 aşılama tüp bebeğin bir taneside pozitifken kanamayla sonlandı bulunduğum şehirde yaptırdım tüp bebeklerimi uzun bir aradan sonra bir tanıdık vesilesiyle İstanbul'da tedavi olmaya başladım o kadar aksilikler yaşadım ki tedavim 6 ay boyunca uzadı ohss oldum yumurtalarım donduruldu şehir dışından git gel zor ve yorucu bir süreç 18 Ekim'de dondurulmuş 2 embriyo ilentransferim oldu doktorum ondan Allah razı olsun öncesinde iyi bir insan baba gibi şefkatli ve işinin ehli bir doktor 6 yilmadan uğraştı benimle farklı tedaviler uyguladı prp ve rahime çizik attı ve kortizon kullandım vücut bebeği kabul etsin diye ve sonunda güzel mükâfatimizi aldık 30 Ekim transferin 12. Gününde değerim 799 çıktı ve havalara uçtuk doktorumla birlikte ağladık şükürler olsun ki daha sonra Manisa ya döndüm şimdi pazartesi günü muayene olmak için bekliyorum bir yandan da korkuyorum Allahım inşallah bu defa sevindirir beni ve bekleyen tüm arkadaşlarimi

Masallah sana cok sevindim senin adina ...ohss olmussun peki kac yumurtan toplandi..ben pcos degilim ama rezervim fazlaymis 21 yumurta toplandi doktor bu sebeple bana hemen taze transfer yapmadi 20 temmuz opu 30 eylul.1.transferim oldu tutmadi simdi 2
Transferim 29 ekimde oldu dondurulmus 6 tane daha var yasim 35 valla panik oluyorum

Sağol canım teşekkür ederim Benim de yaş 31 pcos var bende yüksek doz başladığımız için oldu birazda ohss 28 yumurtam oldu 15 16 si döllendi yarisi 1. Kalite idi yarısı da orta kalite hepsi donduruldu 2 ay rahim dinlendirildi prp ve çizik yapıldı sonra 2 donmus embriyo transfer edildi inşallah kese ve kalp atışını da duyarsam oh diyebilcem bunca yıldan sonra çok korkuyorum

Canim ben de çikolata kisti var ama en son ki amh 4.60 di polikistik over da denmedi ya ben bu ohss olayindan cok korkuyorum bebek.gibi ağlayacağım nerdeyse karnim cok siserse diye
Canım mesajını görünce belki içini rahatlatırım diye yazmak istedim. Benim de 10 gün önce opum oldu 22 yumurta toplandı ben de çok korktum ohss olacağım diye uyku uymadım ama doktorun düşük dozlarda veridyse ilaçlarını hiç korkmana gerek yok , artık çok dikkatliler 30 yumurta toplanıp hiçbi şey olmayanları okudum. İçini ferah tut

Şuan en zor süreçtesin bence de iğneler yumurtalar ilaçlar bi şekilde geçiyo da şu transfer sonrası bekleme en zoru. Pozitif düşün pozitif olsun

Insallah canim yaa bir suru yumurtan olusmus ne guzel Allah nasip ettiyse olur insalah dua ediyorum sana ben

Doktorunuz kimdi hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba canim sen ohss oldun mu nasil geçiyor bu süreç cok mu kotu

Merhaba Allah kucaginiza almayı da nasıp etsin ohss sureciniz cok mu kotu geçti yoksa serum felan takıldı mi

Doğrudur canim.ama.doktorum.bana buyuk ihtimalle ohss olursun dedi ben gonal f 300 unite vurdum canim ya bilmiyorum bir korku var yenemiyorum

Ayy ağzından bal damlıyor cok teşekkür ederimmm doktor yaşıma bağladı yum kalitesini falan 25 yaşındaym bilmiyorum ondan mı ohss de yaşamadım ağrım vardı ama geçti 1 2 gün sonra her ihtimale karşı rahim dinlendirme yaptık bakalım salı günü transferm var güzel dileklerin icin Allah razı olsun rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…