Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ahh kızlar progestan fitili almam gereken saatten 1,5 saat sonra aldim, tv ye dalmışım ayyy unuttum inşallah bisey olmaz, artık alarm kurcam çok üzüldüm yaaa

Ahh kızlar progestan fitili almam gereken saatten 1,5 saat sonra aldim, tv ye dalmışım ayyy unuttum inşallah bisey olmaz, artık alarm kurcam çok üzüldüm yaaa
Canım merak etme hiçbir şey olmaz o jeller o kadar kuvvetli ki ben akşamları bir yerlere giderdik, hep akşam almam gerekeni gece yapardım. Benim iki transferim tuttu. Ama kalpleri atmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım ama bunun jel saatiyle falan hiç ilgisi yok embriyolar sağlıksız dendi. Ona rağmen ilacı bıraktık düşsün diye bekledik. Düşsün diye ben neler neler yaptım merdivenin beşinci basamaklarından hoplamalar zıplamazlar adaçayları... valla düşmeyince düşmüyor...

Kızlar benim de transferin 2. Günü sol kasığım ve sol bacağımda kasılma oluyor, son bir saattir, acaba iğne mi yapıyor

teşekkür ederim moral oldun ama senin adına üzüldüm cokkk geçmiş olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

HADI HAYIRLI UĞURLU OLSUN CNM GUZEL SONUCLAR ALACAKSINIZ INSALLAH MELEGINE YOLDAŞ OLUR MINIK

ben kendime kendimce saat belirledim sabah 10 da ilacalrimi aliyrm öglen 13.30 da aksam 18.30 yada 19.00 da sende kendine boyke bir saat dilimi ayarla cnm alisyorsn snra aklndan cikmiyor

Kızlar benim de transferin 2. Günü sol kasığım ve sol bacağımda kasılma oluyor, son bir saattir, acaba iğne mi yapıyor
Canm benm de öylehatta göğüs ağrılarım oldu. Bunlar daha çok kullandığımız ilaçlardan oluyor benim de ikinci günüm ve zaman geçmek bilmiyor

Canm benm de öylehatta göğüs ağrılarım oldu. Bunlar daha çok kullandığımız ilaçlardan oluyor benim de ikinci günüm ve zaman geçmek bilmiyor
Korktum bi an canım dedim yoksa zorladım mı kendimi bazen unutuyorum çünkü belki bilmeden bişey yapmışımdır diye

ben kendime kendimce saat belirledim sabah 10 da ilacalrimi aliyrm öglen 13.30 da aksam 18.30 yada 19.00 da sende kendine boyke bir saat dilimi ayarla cnm alisyorsn snra aklndan cikmiyor
Öyle yapıorum sabah 8, öğlen 13.30, akşam 19.30 ama ilk defa diziye daldım saat 3te aklıma geldi. Allaha emanet artık

Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişin Oğlun da kardeşine kavuşsun inşallah

Benim don testte 800 falandı 24 yumurtam toplandı 10 tanesi blast dr bile şaşırdı bu kadar yumurtaya nası artmadı diye istisnalar oluyor demekki
Ne kadar şanslısın maşallah hem 10tane blaston olmuş hem de değerin artmadığı için ohss gibi sıkıntılı durumlar yaşamamışsın İnşallah bu şansın gebeliğine de yansır ve transferin tutar ve rahat bir gebelik yaşarsın

Hersey guzel ilerliyormuş,estrofem bitmisti yenisini al devam dedi, 10 kasm olabilirmis transfer hafta ici bir kontrolum daha var
Maşallah diyelim aynı güzellikte devam etsin. Acaba dedim ben de bakarsın transferimiz de aynı güne denk gelir Benim transfer adetin 20.gününe geliyor bu sefer. Seninki ne zaman olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…