• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar bi şey soracağım, bilen cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bazılarınız transfere hazırlık sürecinde kan sulandırıcı ilaçlar, iğneler vs kullanıyorsunuz. Bu ilaçları size vermeden önce sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir test yapıp sonuca göre mi kan sulandırıcı veriyorlar yoksa transfer öncesi herkese mi veriliyor. Benim ikinci denemem ve ne ilkinde ne de şimdi kan sulandırıcı vermedi doktorum. Bu uygulama kişide kan pıhtılaşması olup olmadığına göre mi yoksa merkezlerin tedavi protokollerine göre mi değişiklik gösteriyor?
Canım kan sulandırıcılar genelde tekrarlayan gebelik kaybı durumunda (yani bir kaç kez düşük yaşandıysa ) doktorların şüphelenip test istemesiyle başlıyor. O testi yaptırdıktan sonra eğer sende pıhtılaşma sorunu var ise düşüklerin sebebi bu olabilir diye kan sulandırıcı veriyorlar.

Canım kan sulandırıcılar genelde tekrarlayan gebelik kaybı durumunda (yani bir kaç kez düşük yaşandıysa ) doktorların şüphelenip test istemesiyle başlıyor. O testi yaptırdıktan sonra eğer sende pıhtılaşma sorunu var ise düşüklerin sebebi bu olabilir diye kan sulandırıcı veriyorlar.
Çok teşekkür ederim cevabın için. Benim için çok gerekli değil anlaşılan ☺️

Kızlar günaydın sabah sabah içime bi kurt düştü, transferden sonra tatlı, çikolata yemeyin diolar ya şimdi aklıma geldi ben her sabah kahvaltıda pekmez yiyorum 🙄🙄🙄🙄 korktum walla yanlış mı yaptım acaba?

Kızlar günaydın sabah sabah içime bi kurt düştü, transferden sonra tatlı, çikolata yemeyin diolar ya şimdi aklıma geldi ben her sabah kahvaltıda pekmez yiyorum 🙄🙄🙄🙄 korktum walla yanlış mı yaptım acaba?
Pekmez iyi canım kan yapar direnç verir. Çikolatanın içinde kafein olduğu için deniliyor kahve gibi rahmi incelttigi dusuge sebep olduğu için. Sıkıntı yok yani ben günde iki nescafe içiyorum hala kendime gelemiyorum yoksa sabahları.

Pekmez iyi canım kan yapar direnç verir. Çikolatanın içinde kafein olduğu için deniliyor kahve gibi rahmi incelttigi dusuge sebep olduğu için. Sıkıntı yok yani ben günde iki nescafe içiyorum hala kendime gelemiyorum yoksa sabahları.
Ayy saol canım walla ödüm koptu bi an, herşeyden pimpiriklenir oldum, istemeden geriyoruz kendimizi akışına bırakamıyoruz 😇😇

Ayy saol canım walla ödüm koptu bi an, herşeyden pimpiriklenir oldum, istemeden geriyoruz kendimizi akışına bırakamıyoruz 😇😇
Valla öyle bende eşime çikolata alma diyorum inatla aliyo yemeden duramıyorum. Sonra vicdan yapıyorum. Bide stresten sigara istiyo canım hep bırakamadım daha tam sinir hat safha da içmeyince de nolck benim halim

O yüzden yüksek işte değerlerin kolay değil hormon aldın o kadar normalde ayda 1-2 yumurta üretirken 20 civarı yumurta üretiyor vücut hem rahmin dinlenmiş olur ilacı vücudundan atarsın dondurulmuş hayırlıdır belkide onu takma kafana ben ağlayarak girdim opu ye ağlayarak uyandım stresten sakın stres yapma minnoşları üzme
Ins canim da hic bilemiyorum bugun de mide bulantisindan duramadım pazartesi de bulantim olursa anestezi vermezler mi acaba

Oh maşallah canım 10 ve üzeri güzel bence. Sayıya hiç takılma önemli olan kaliteli sağlıklı embriyo elde edebilmek. Opudan sonraki süreç en heyecalı kısım bence🥰🙏🏻 İnşallah 5.güne gider minnoşların 😊
Ins canim sagolasin pıhtılaşma ile.ilgili bisey sormussun canim benim doktorum.herkese ne olur ne olmaz diye oksapar iğnesinden veriyor ve gebeligin 6.ci ayina kadar kullandırıyor ben oyle biliyorum

Valla öyle bende eşime çikolata alma diyorum inatla aliyo yemeden duramıyorum. Sonra vicdan yapıyorum. Bide stresten sigara istiyo canım hep bırakamadım daha tam sinir hat safha da içmeyince de nolck benim halim
Transferin oldu mu senin? Ahhh o sigaraya direnmek çok zor ama vicdan azabı çekmek istemiorum icmemeye ye kararliyim ✌✌✌bulaşık makinasını yerlestirirken bile acaba bisey olmuş müdür diorum 🤭🤭 hayatımın en yavaş gecen dönemlerinden birindeyim bugün 8. Günüm hepimize çabucak geçsin insallah🙏🙏

Kızlar bi şey soracağım, bilen cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bazılarınız transfere hazırlık sürecinde kan sulandırıcı ilaçlar, iğneler vs kullanıyorsunuz. Bu ilaçları size vermeden önce sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir test yapıp sonuca göre mi kan sulandırıcı veriyorlar yoksa transfer öncesi herkese mi veriliyor. Benim ikinci denemem ve ne ilkinde ne de şimdi kan sulandırıcı vermedi doktorum. Bu uygulama kişide kan pıhtılaşması olup olmadığına göre mi yoksa merkezlerin tedavi protokollerine göre mi değişiklik gösteriyor?
Arkadaşım günaydın. Benimde ilk tedavimde doktorum vermemişti. İkinci tedavi öncesi kanım koyu olunca uygun gördü doktorum. Birde şey demişti pıhtı yok kan koyu tüp bebek ilaçları da zaten pıhtı yapıyor onun için sulandırıcı yazıyorum. Bende ilk tedavimden sonra ayak ağrım oluştu 2 yıldır bu ağrı ile yaşıyorum. Son gittiğim doktora dedim ilaçlar yapıyor dedi. Sulandırıcı vurulunca ağrım gidiyor sanırım ayaklarda pıhtı oluşturdu. Belki sende koyuluk dahi yoktur hatta fazlasıyla istenen kıvamda olabilir.

Transferin oldu mu senin? Ahhh o sigaraya direnmek çok zor ama vicdan azabı çekmek istemiorum icmemeye ye kararliyim ✌✌✌bulaşık makinasını yerlestirirken bile acaba bisey olmuş müdür diorum 🤭🤭 hayatımın en yavaş gecen dönemlerinden birindeyim bugün 8. Günüm hepimize çabucak geçsin insallah🙏🙏
Ee test günün yaklaşmış o zaman ne zaman yapicaksin. Ay İnş güzel haber alırsın. Benim çarşamba günü olucak transfer beklemedeyim

Arkadaşım günaydın. Benimde ilk tedavimde doktorum vermemişti. İkinci tedavi öncesi kanım koyu olunca uygun gördü doktorum. Birde şey demişti pıhtı yok kan koyu tüp bebek ilaçları da zaten pıhtı yapıyor onun için sulandırıcı yazıyorum. Bende ilk tedavimden sonra ayak ağrım oluştu 2 yıldır bu ağrı ile yaşıyorum. Son gittiğim doktora dedim ilaçlar yapıyor dedi. Sulandırıcı vurulunca ağrım gidiyor sanırım ayaklarda pıhtı oluşturdu. Belki sende koyuluk dahi yoktur hatta fazlasıyla istenen kıvamda olabilir.
Bende de olmuştu ayak bacak ağrısı bide bende tık gibi bsy olmuştu sanki seyirme oluyodu bacaklarımda. Düşük yaptım ztn trombofili paneli istedi verdim de çıkmadı sonuçlar geçen sordum pozitifi görürsek kan sulandiriciya başlarız dedi direk sonuçlar gelmese bile kiloda var bende ondan iyi gelir dedi sana

Bende de olmuştu ayak bacak ağrısı bide bende tık gibi bsy olmuştu sanki seyirme oluyodu bacaklarımda. Düşük yaptım ztn trombofili paneli istedi verdim de çıkmadı sonuçlar geçen sordum pozitifi görürsek kan sulandiriciya başlarız dedi direk sonuçlar gelmese bile kiloda var bende ondan iyi gelir dedi sana
Bu uğurda sağlığımızı kayıp ediyoruz. 2 yıla 3 tedavi sığdırdık daha 30 yaşındayım sağlığım gidiyor. Ayaklarım, bacaklarım, vücudun şekli değişti resmen Rabbim büyük nasipte bunlar varmış.

Ee test günün yaklaşmış o zaman ne zaman yapicaksin. Ay İnş güzel haber alırsın. Benim çarşamba günü olucak transfer beklemedeyim
Transferden sonra sakin sigara içme canim, klinik 14.gun test istiyo pazartesi doğum günüm ama korkuyorum 8 kasımı beklicem

Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.

✨(eklenmek isteyenler beni etiketlesin) ✨

N Narinimmmm
>>Yaş 35
2.deneme
3.gün
Embriyo
25 Ekim Transfer💕
@Gmzzezuzu
>>Yaş 25
2.deneme
3.gün
Embriyo
Pozitif✔ :nazar: 🤰
V Viviannn
>>Yaş 34
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔:nazar:🤰
Yadee Yadee
>>Yaş 29
4.deneme
5.gün
Embriyo
2 Kasım
Transfer💕
A Angelres
>>Yaş 28
2.deneme
5.gün
Embriyo
26 Ekim
Transfer💕
cersenda cersenda
>>Yaş 33
1.deneme
5.gün Embriyo
Minnaklarimm Minnaklarimm
>>Yaş 31
3.deneme
5.gün Embriyo
23 Ekim
Transfer💕
Gebelikaski Gebelikaski
>>Yaş 26
1.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor :KK51:
@Pemberuyam42
>>Yaş 26
2.deneme
5.gün Embriyo
Transfer
bekliyor:KK51:
@umudumbebegim
>>Yaş 25
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif ✔ :nazar: 🤰
S superkaliflower
>>Yaş 30
4.deneme
5.gün
Embriyo
kelebekmkelebek kelebekmkelebek
>>Yaş 30
2.deneme
5.gün
Embriyo
31 Ekim
Transfer💕
Askk1122 Askk1122
>>Yaş 30
3.deneme
3.gün
Embriyo
31 Ekim
Transfer💕
maldelmor maldelmor
>>Yaş 31
1.deneme
Yumurta büyütüyor
opu
bekliyor :KK51:
feride0180 feride0180
>>Yaş 39
3.deneme
4.gün
Embriyo
2 Kasım
Transfer💕
New62 New62
>>Yaş 41
1.deneme
5.gün
Embriyo
23 Ekim
Transfer💕
B Babydust80
>> Yaş 39
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor:KK51:
pinkyberry pinkyberry
>>Yaş 36
2.deneme
5.gün
Embriyo
sykapusuz sykapusuz
>> Yaş 29
2.deneme
5.gün
Embriyo
mew123 mew123
>>Yaş 33
3.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor :KK51:
Melek Ada Melek Ada
>>Yaş 30
5.deneme
5.gün
Embriyo
31 Ekim
Transfer💕
B benim bebisim
>>Yaş 35
6.deneme
6.gün
Embriyo
28 Ekim
Transfer💕
@yel1z
>>Yaş 37
3.deneme
5.gün
Embriyo
negatif ❌
B beklenenmucize
>>Yaş 27
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
A adek81
>>Yaş 33
1.deneme
5.gün
Embriyo
27 Ekim
Transfer💕
M Merabd
>>Yaş 22
1.deneme
5.gün
Embriyo
S shemsim
>>Yaş 26
4.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
chagiless chagiless
>>Yaş 28
2.deneme
5.gün
Embriyo
6 Kasım
Transfer💕
ys_pasa ys_pasa
>>Yaş 30
3.deneme
5.gün
Embriyo
25 Ekim Transfer💕
D Dream_91
>>Yaş 28
4.deneme
5.gün
Embriyo
7 Kasım
Transfer💕
Red Velvet Red Velvet
>>Yaş 35
2.deneme
?.gün Embriyo
7 Kasım
Transfer💕
aaynaa aaynaa
>>Yaş 34
1.deneme
Kasimda
Adet
U Uzunca
>>Yaş 31
1.deneme
5.gün
Embriyo
4 Kasım
Transfer💕
G Gozde09
>>Yaş 29
1.deneme
Yumurta büyütüyor
opu bekliyor :KK51:
fatmasecret19 fatmasecret19
>>Yaş 29
2.deneme
Yumurta büyütüyor
opu
G gizem_ar
>>Yaş 25
1.deneme
5.gün
Embriyo
5 Kasım
Transfer 💕

Canim yas 35 2. Deneme transfer tarihi 29 ekim ...dondurulmus 5. Gun embriyosu beni de eklermisin listeye

Canım benim de ilk transferimden sonra bacaklarımda ağrı hissettim ve doktora sordum ve hemen beni kalp damar cerrahına yönlendirdi ilaçlar damar tıkanıklığı yapabiliyor damarlara bakılması lazım dedi ve venöz doppler adı verilen bir görüntülemeyle bacaklarımın içindeki damarlara baktılar ama herhangi bir tıkanıklık görülmedi. Fakat ne kanımda pıhtı var mı ne de rengi koyu mu vs diye bir kan testi yapılmadı. Sanırım benim doktor pek önemsemiyor bu işleri. Ya da belki de ilerleyen dönemlerde pozitifi görürsek başlamayı planlıyordur kan sulandırıcıya bilemiyorum 🙄Bu doktorlarda cins cins oluyor malum 😂 Bağlı bulundukları ekollerden taviz vermeyenler, birinin doğru dediğine öbürü yanlış diyenler falan filan😂 Dilerim sonuç hepimiz için mutluluk verici olur, daha fazla bu konuda sıkıntı çekmeden kavuşuruz bebişlerimize 🙏🏻😇

Son düzenleme:
Arkadaslar 29 ekim transfer bugun 4. Gundeyim sisli memorial da yaptirdim. Eylul ayinda da ilk kez denemistik olmadi... o da 5. Gun embriuosuydu yani a kaliteymis bu da a kalite ama bu isler kaliteye cok bakmiyor anladigim kadariyla 3. Gun ve orta kalite embriyolarin da tutma orani bayagi yuksek burda okuduklarimdan anladigim kadariyla. Bu isler nasip yani sirasi geelmisse orta da olsa tutan tutuyor Rabbim hepimize insallah guzel haberler nasip etsin :anneadayı: :emir_bebek:

Back