- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merak etme hiçbir şey olmaz o jeller o kadar kuvvetli ki ben akşamları bir yerlere giderdik, hep akşam almam gerekeni gece yapardım. Benim iki transferim tuttu. Ama kalpleri atmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım ama bunun jel saatiyle falan hiç ilgisi yok embriyolar sağlıksız dendi. Ona rağmen ilacı bıraktık düşsün diye bekledik. Düşsün diye ben neler neler yaptım merdivenin beşinci basamaklarından hoplamalar zıplamazlar adaçayları... valla düşmeyince düşmüyor...Ahh kızlar progestan fitili almam gereken saatten 1,5 saat sonra aldim, tv ye dalmışım ayyy unuttum inşallah bisey olmaz, artık alarm kurcam çok üzüldüm yaaa
Genelde bebişleri tutanların belirtileri bacaklarda çekme hissi gibi hislerde inşallah tutunuyordur canımmKızlar benim de transferin 2. Günü sol kasığım ve sol bacağımda kasılma oluyor, son bir saattir, acaba iğne mi yapıyor
teşekkür ederim moral oldun ama senin adına üzüldüm cokkk geçmiş olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım merak etme hiçbir şey olmaz o jeller o kadar kuvvetli ki ben akşamları bir yerlere giderdik, hep akşam almam gerekeni gece yapardım. Benim iki transferim tuttu. Ama kalpleri atmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım ama bunun jel saatiyle falan hiç ilgisi yok embriyolar sağlıksız dendi. Ona rağmen ilacı bıraktık düşsün diye bekledik. Düşsün diye ben neler neler yaptım merdivenin beşinci basamaklarından hoplamalar zıplamazlar adaçayları... valla düşmeyince düşmüyor...
23 tane falan dedi. toplanmadı daha tahmınıAynisi benim de canim sende folikul sayısı kac tane bende de ohss riski var ve dondurulacak ve pazartesi günü opu
Amin canım hepimizin inşallah sağlıklı zevkli gebelikleri hayırlı evlatları olsunteşekkür ederim moral oldun ama senin adına üzüldüm cokkk geçmiş olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
HADI HAYIRLI UĞURLU OLSUN CNM GUZEL SONUCLAR ALACAKSINIZ INSALLAH MELEGINE YOLDAŞ OLUR MINIKSelam hanımlar transferim oldu❤ Allahın izniyle herşey iyi geçti. 5bb 1 tane 5.gün transfer oldu. Rahim kasılmasın diye fitil yapıldı. Bakalım artık beklemedeyiz.dualarınızı eksik etmeyin
@feride0180 arkadaşım sen ne yaptın nasıl geçti? İnşallah aynı gün transfer olduk ve aynı gün pozitif alırız..
Hoșgeldin @Nesquik9 eklerim tabi listeye inşallah sende bizimle burda pozitif haberini paylaşırsın
ben kendime kendimce saat belirledim sabah 10 da ilacalrimi aliyrm öglen 13.30 da aksam 18.30 yada 19.00 da sende kendine boyke bir saat dilimi ayarla cnm alisyorsn snra aklndan cikmiyorAhh kızlar progestan fitili almam gereken saatten 1,5 saat sonra aldim, tv ye dalmışım ayyy unuttum inşallah bisey olmaz, artık alarm kurcam çok üzüldüm yaaa
Canm benm de öylehatta göğüs ağrılarım oldu. Bunlar daha çok kullandığımız ilaçlardan oluyor benim de ikinci günüm ve zaman geçmek bilmiyorKızlar benim de transferin 2. Günü sol kasığım ve sol bacağımda kasılma oluyor, son bir saattir, acaba iğne mi yapıyor
Ama daha çok yeni ya canım ne bileyim kendimi gaza getirmeyeyim dedmmGenelde bebişleri tutanların belirtileri bacaklarda çekme hissi gibi hislerde inşallah tutunuyordur canımm
Korktum bi an canım dedim yoksa zorladım mı kendimi bazen unutuyorum çünkü belki bilmeden bişey yapmışımdır diyeCanm benm de öylehatta göğüs ağrılarım oldu. Bunlar daha çok kullandığımız ilaçlardan oluyor benim de ikinci günüm ve zaman geçmek bilmiyor
Öyle yapıorum sabah 8, öğlen 13.30, akşam 19.30 ama ilk defa diziye daldım saat 3te aklıma geldi. Allaha emanet artıkben kendime kendimce saat belirledim sabah 10 da ilacalrimi aliyrm öglen 13.30 da aksam 18.30 yada 19.00 da sende kendine boyke bir saat dilimi ayarla cnm alisyorsn snra aklndan cikmiyor
Benimkide daha toplanmadı pazartesi günü23 tane falan dedi. toplanmadı daha tahmını
Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişin Oğlun da kardeşine kavuşsun inşallahSelam hanımlar transferim oldu❤ Allahın izniyle herşey iyi geçti. 5bb 1 tane 5.gün transfer oldu. Rahim kasılmasın diye fitil yapıldı. Bakalım artık beklemedeyiz.dualarınızı eksik etmeyin
@feride0180 arkadaşım sen ne yaptın nasıl geçti? İnşallah aynı gün transfer olduk ve aynı gün pozitif alırız..
Hoșgeldin @Nesquik9 eklerim tabi listeye inşallah sende bizimle burda pozitif haberini paylaşırsın
Ne kadar şanslısın maşallah hem 10tane blaston olmuş hem de değerin artmadığı için ohss gibi sıkıntılı durumlar yaşamamışsın İnşallah bu şansın gebeliğine de yansır ve transferin tutar ve rahat bir gebelik yaşarsınBenim don testte 800 falandı 24 yumurtam toplandı 10 tanesi blast dr bile şaşırdı bu kadar yumurtaya nası artmadı diye istisnalar oluyor demekki
Nasıl geçti kontrolün? Belli oldu mu transfer tarihin ?Merhaba son adet tarihiniz neydi bende estrofem kullaniyorum dondurulmus transferi icin ve 2 kasimda kontrol hersey ayni olunca merak ettim
Hersey guzel ilerliyormuş,estrofem bitmisti yenisini al devam dedi, 10 kasm olabilirmis transfer hafta ici bir kontrolum daha varNasıl geçti kontrolün? ☺Belli oldu mu transfer tarihin ?
Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişin❤ Oğlun da kardeşine kavuşsun inşallah
Maşallah diyelim aynı güzellikte devam etsin. Acaba dedim ben de bakarsın transferimiz de aynı güne denk gelir Benim transfer adetin 20.gününe geliyor bu sefer. Seninki ne zaman olacak acabaHersey guzel ilerliyormuş,estrofem bitmisti yenisini al devam dedi, 10 kasm olabilirmis transfer hafta ici bir kontrolum daha var