• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Arkadaslar 29 ekim transfer bugun 4. Gundeyim sisli memorial da yaptirdim. Eylul ayinda da ilk kez denemistik olmadi... o da 5. Gun embriuosuydu yani a kaliteymis bu da a kalite ama bu isler kaliteye cok bakmiyor anladigim kadariyla 3. Gun ve orta kalite embriyolarin da tutma orani bayagi yuksek burda okuduklarimdan anladigim kadariyla. Bu isler nasip yani sirasi geelmisse orta da olsa tutan tutuyor Rabbim hepimize insallah guzel haberler nasip etsin :anneadayı: :emir_bebek:
Hayırlı olsunn canım, inşallah mutlu haberlerini alırız burdan 💓🙏🏻

Sagol canim benim senin durumun nedir ?
Ben 35 yaşımdayım ve bu ikinci tedavim. İlk tedavimde 2 embriyom olmuştu transfer ettirdik tutmadı Eylülde 2.tedavi yapıldı 5 embriyomuz donduruldu şimdi ise 7 kasımda transferimiz var heyecanla bekliyoruz 😍

Ortak yanlarimiz var 35 yasindayim :KK48: benimde 2. Transferim oldu 29 ekimde..ilki eylul de olmustu malesef tutmadi.20 temmuzda opu oldu 8 ymurtam dollendi 5. Gun olarak donduruldu.test gunum 7 kasim bu da tutmazsa kaldi 6 ama onlar 2 serli konulcakmis ilk 2si tek tek konuldu.

Kızlar günaydın sabah sabah içime bi kurt düştü, transferden sonra tatlı, çikolata yemeyin diolar ya şimdi aklıma geldi ben her sabah kahvaltıda pekmez yiyorum 🙄🙄🙄🙄 korktum walla yanlış mı yaptım acaba?
Bende yedim cnm hatta acı baharatlı turşu herşeyi yedin korkma

Ortak yanlarimiz var 35 yasindayim :KK48: benimde 2. Transferim oldu 29 ekimde..ilki eylul de olmustu malesef tutmadi.20 temmuzda opu oldu 8 ymurtam dollendi 5. Gun olarak donduruldu.test gunum 7 kasim bu da tutmazsa kaldi 6 ama onlar 2 serli konulcakmis ilk 2si tek tek konuldu.
35likler toplanmisiz 😊😊 yolun geri kalan yarısını anne olarak tamamlayalım inşallah kızlar ✌✌✌

Selam hanımlar transferim oldu❤ Allahın izniyle herşey iyi geçti. 5bb 1 tane 5.gün transfer oldu. Rahim kasılmasın diye fitil yapıldı. Bakalım artık beklemedeyiz.dualarınızı eksik etmeyin 🤗
feride0180 feride0180 arkadaşım sen ne yaptın nasıl geçti? İnşallah aynı gün transfer olduk ve aynı gün pozitif alırız..

Hoșgeldin @Nesquik9 eklerim tabi listeye inşallah sende bizimle burda pozitif haberini paylaşırsın 🤗

Son düzenleme:
Canım benim de ilk transferimden sonra bacaklarımda ağrı hissettim ve doktora sordum ve hemen beni kalp damar cerrahına yönlendirdi ilaçlar damar tıkanıklığı yapabiliyor damarlara bakılması lazım dedi ve venöz doppler adı verilen bir görüntülemeyle bacaklarımın içindeki damarlara baktılar ama herhangi bir tıkanıklık görülmedi. Fakat ne kanımda pıhtı var mı ne de rengi koyu mu vs diye bir kan testi yapılmadı. Sanırım benim doktor pek önemsemiyor bu işleri. Ya da belki de ilerleyen dönemlerde pozitifi görürsek başlamayı planlıyordur kan sulandırıcıya bilemiyorum 🙄Bu doktorlarda cins cins oluyor malum 😂 Bağlı bulundukları ekollerden taviz vermeyenler, birinin doğru dediğine öbürü yanlış diyenler falan filan😂 Dilerim sonuç hepimiz için mutluluk verici olur, daha fazla bu konuda sıkıntı çekmeden kavuşuruz bebişlerimize 🙏🏻😇
Amin canım 🙏 🙏 🙏 🙏

Selam hanımlar transferim oldu❤ Allahın izniyle herşey iyi geçti. 5bb 1 tane 5.gün transfer oldu. Rahim kasılmasın diye fitil yapıldı. Bakalım artık beklemedeyiz.dualarınızı eksik etmeyin 🤗
feride0180 feride0180 arkadaşım sen ne yaptın nasıl geçti? İnşallah aynı gün transfer olduk ve aynı gün pozitif alırız..

Hoșgeldin @Nesquik9 eklerim tabi listeye inşallah sende bizimle burda pozitif haberini paylaşırsın 🤗
Canim hakkinizda hayirlisi her ikiniz icinde guzel haberler insallah dua edelim birbirimize :KK200::anneadayı:

İnşallah sımsıkı tutunsun bebişin cnm pozitif haberlerini alalım 🙏💓😍😍😍😍

Saol canım, aslında olacağı varsa zaten olur ama vicdan azabı cekmemek için dikkat etmek istio insan. Saglikla al bebegini kucagina, darısı sonuc bekleyen bizlerin başına olsun 😊😊🙏🙏
Amin cnm hatta ben hiç dikkat etmedim bi ara dedim tutmazsa bundan tutmaz felan şükürler olsun

Selam hanımlar transferim oldu❤ Allahın izniyle herşey iyi geçti. 5bb 1 tane 5.gün transfer oldu. Rahim kasılmasın diye fitil yapıldı. Bakalım artık beklemedeyiz.

Canım hayırlı olsun, bu transferin sana uğurlu ve bebişli gelsin inşallah. Bundan sonra kendini çok yormadab ama çok da yatak döşek yatmadan minnoşuna bol pozitif enerji göndererek güZel bir 10 gün geçirirsin inşallah 🙏🏻 Buarada 5.gün embriyosu transfer edilecek bana bu konuda netleşti, listeye ekleyebilirsin ☺️

Bildiğim kadarıyla her bir yumurta için e2değeri 200-600 arası bir değere denk geliyormuş. Benim 12572 olduğunda 23 yumurta toplanmıştı ve yumurta başına değer 546gibi bir şey oluyor böldüğünde. Ama hiç bunlarla uğraşma bir sonraki kontrolünde ultrasonda kaç folikül görüldüğünü sorabilirsin doktoruna.
Benim don testte 800 falandı 24 yumurtam toplandı 10 tanesi blast dr bile şaşırdı bu kadar yumurtaya nası artmadı diye 😂 istisnalar oluyor demekki

Hayirli uğurlu olsun canim ins sağlıklı sekilde tutunur

Hayirli uğurlu olsun canim ins sağlıklı sekilde tutunur

Canım hayırlı olsun, bu transferin sana uğurlu ve bebişli gelsin inşallah. Bundan sonra kendini çok yormadab ama çok da yatak döşek yatmadan minnoşuna bol pozitif enerji göndererek güZel bir 10 gün geçirirsin inşallah 🙏🏻 Buarada 5.gün embriyosu transfer edilecek bana bu konuda netleşti, listeye ekleyebilirsin ☺

Amin. Inşallah 🤗❤️
Tamam Red Velvet Red Velvet not edecem

Back