Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hayırlı olsunn canım, inşallah mutlu haberlerini alırız burdan

Sagol canim benim senin durumun nedir ?
Ben 35 yaşımdayım ve bu ikinci tedavim. İlk tedavimde 2 embriyom olmuştu transfer ettirdik tutmadı Eylülde 2.tedavi yapıldı 5 embriyomuz donduruldu şimdi ise 7 kasımda transferimiz var heyecanla bekliyoruz

Ortak yanlarimiz var 35 yasindayim benimde 2. Transferim oldu 29 ekimde..ilki eylul de olmustu malesef tutmadi.20 temmuzda opu oldu 8 ymurtam dollendi 5. Gun olarak donduruldu.test gunum 7 kasim bu da tutmazsa kaldi 6 ama onlar 2 serli konulcakmis ilk 2si tek tek konuldu.

Kızlar günaydın sabah sabah içime bi kurt düştü, transferden sonra tatlı, çikolata yemeyin diolar ya şimdi aklıma geldi ben her sabah kahvaltıda pekmez yiyorum korktum walla yanlış mı yaptım acaba?
Bende yedim cnm hatta acı baharatlı turşu herşeyi yedin korkma

35likler toplanmisiz yolun geri kalan yarısını anne olarak tamamlayalım inşallah kızlar ✌✌✌

Selam hanımlar transferim oldu❤ Allahın izniyle herşey iyi geçti. 5bb 1 tane 5.gün transfer oldu. Rahim kasılmasın diye fitil yapıldı. Bakalım artık beklemedeyiz.dualarınızı eksik etmeyin
feride0180 arkadaşım sen ne yaptın nasıl geçti? İnşallah aynı gün transfer olduk ve aynı gün pozitif alırız..

Hoșgeldin @Nesquik9 eklerim tabi listeye inşallah sende bizimle burda pozitif haberini paylaşırsın

Son düzenleme:
Amin canım

Canim hakkinizda hayirlisi her ikiniz icinde guzel haberler insallah dua edelim birbirimize

İnşallah sımsıkı tutunsun bebişin cnm pozitif haberlerini alalım

Saol canım, aslında olacağı varsa zaten olur ama vicdan azabı cekmemek için dikkat etmek istio insan. Saglikla al bebegini kucagina, darısı sonuc bekleyen bizlerin başına olsun
Amin cnm hatta ben hiç dikkat etmedim bi ara dedim tutmazsa bundan tutmaz felan şükürler olsun

Canım hayırlı olsun, bu transferin sana uğurlu ve bebişli gelsin inşallah. Bundan sonra kendini çok yormadab ama çok da yatak döşek yatmadan minnoşuna bol pozitif enerji göndererek güZel bir 10 gün geçirirsin inşallah Buarada 5.gün embriyosu transfer edilecek bana bu konuda netleşti, listeye ekleyebilirsin

Benim don testte 800 falandı 24 yumurtam toplandı 10 tanesi blast dr bile şaşırdı bu kadar yumurtaya nası artmadı diye istisnalar oluyor demekki

Hayirli uğurlu olsun canim ins sağlıklı sekilde tutunur

salı günü toplama kızlar. ohss riskim vsr folıkul sayısı çok. genel anestezi olcm. ayrıca transfer bi dahakı ay
Aynisi benim de canim sende folikul sayısı kac tane bende de ohss riski var ve dondurulacak ve pazartesi günü opu

Hayirli uğurlu olsun canim ins sağlıklı sekilde tutunur

Amin. Inşallah
Tamam Red Velvet not edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…