bnmde salı toplanıyo cnm. transfer bi ay sonraBenimkide daha toplanmadı pazartesi günü
Hayirli olsun canim.bnmde salı toplanıyo cnm. transfer bi ay sonra
Sende hic bas agrisi felan oldu mu canim benim hem alnimin ortası sag kulağım ve gozlerim.agriyorbnmde salı toplanıyo cnm. transfer bi ay sonra
canım ben zor geçiyorum. ohss olma durumum var. folıkul çok. mide vulantısı, baş dönmesi, baş ağrısı hepsi mevcutSende hic bas agrisi felan oldu mu canim benim hem alnimin ortası sag kulağım ve gozlerim.agriyor
Canim dun aksam ben de mide bulantisindan uyuyamadım.ama bas ağrısı var ve kulak ağrısı ile goz ağrısı da var neden bilmiyorum be gonapeptyl denilen bir iğne vuruyordum onun yAn etkilerinde de baa ağrısı yapar yazıyor da belli bir sureden sonra insanin cani sıkılıyor kulak agrisi ve goz ağrısı olducanım ben zor geçiyorum. ohss olma durumum var. folıkul çok. mide vulantısı, baş dönmesi, baş ağrısı hepsi mevcut
Benim de ohss olma durumum yuksek canim doktor dedi bir de onun stresi nerdeyse vazgeçeceğim her seyden kaçıp gidecegkmcanım ben zor geçiyorum. ohss olma durumum var. folıkul çok. mide vulantısı, baş dönmesi, baş ağrısı hepsi mevcut
Ben de coraspin kullanıyorum ama herhangi pıhtılaşma sorunu yok,belirtisiz cokkk pozitif var herkesin bünyesi farklı, bu arada vurma kafanıKizlar ben memorial da tedavi goruyorum sisli dikkatimi bisey cekti herkes kan sulandirici falan kullaniyor ben iki transfer donemimde de kullanmadim sadec3 crino jel folic asit tup oncesi bir suru test yaptirdik acaba orda sorunu olanlara mi veriliyor kan sulandiricilar yani pihtilasma sorunu olanlara ? 4.gundeyim belirtisizlikten kivraniyorum bel gogus kasik hic bi hareket yok
Yaaa Allah iyiligini versin bak güldum simdiBen de coraspin kullanıyorum ama herhangi pıhtılaşma sorunu yok,belirtisiz cokkk pozitif var herkesin bünyesi farklı, bu arada vurma kafanıbebisi rahatsız ediosun✌✌
Canm moralini bozma. Benim de transferde ikinci günüm. Bende de aşırı gaz var. Göğüs ağrısı kasık ağrısı var ama bunlar belirti değil. Kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor. Bundan önceki denemem pozitif oldu ama hiçbir belirti yoktu.Kizlar ben memorial da tedavi goruyorum sisli dikkatimi bisey cekti herkes kan sulandirici falan kullaniyor ben iki transfer donemimde de kullanmadim sadec3 crino jel folic asit tup oncesi bir suru test yaptirdik acaba orda sorunu olanlara mi veriliyor kan sulandiricilar yani pihtilasma sorunu olanlara ? 4.gundeyim belirtisizlikten kivraniyorum bel gogus kasik hic bi hareket yok
Benim durum enteresan tahlillerde pcoslu cikmiyorum yumurtlamada sorun yok adet duzenli ama rezerv yumurta sayim fazla semra kahraman bana tam tup bebek icin uygun bi hastasin dedi fakat ilk denemede tutmadi gecen ay..ayrica bende 21 yumurta toplandi 8 tanesi 5. Gun blast oldu ve donduruldu iste birini kullandim tutmadi simdi 2.yi kullandjm 4. Gunum sifir belirti.. mesela arkadasimin 4 yumurta cikti 2 si dollendi onu da koydular 3. Gun taze transfer ve ikizlere hamile kaldi gecen ay..zeynep kamilde yani cok diye cok iyi olmuyor kalite dusuyor galiba az olsun öz olsun en guzeli saglikli yumurta olsunTek sorunu pco olan arkadaşlar embryo kaliteleriniz nasıldı acaba hayattan bezmiş durumdayım 6. Tüp bebek denememin olumsuz sonucunu aldım bugün bu pco yumurta kalitesini bozuyor sanırım ne gibi ek tedaviler uygulandı ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Melek bende asiri gaz var ama ilkinde de olmustu ilaclardan sanirimCanm moralini bozma. Benim de transferde ikinci günüm. Bende de aşırı gaz var. Göğüs ağrısı kasık ağrısı var ama bunlar belirti değil. Kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor. Bundan önceki denemem pozitif oldu ama hiçbir belirti yoktu.
aynen cnm daha hamıle kalmadan yıldım valla yan etkılerden. keşke normal yolla olsaydı bebek. sen ne aşamadasın pzt toplanck o zaman senın yumurtalarCanim dun aksam ben de mide bulantisindan uyuyamadım.ama bas ağrısı var ve kulak ağrısı ile goz ağrısı da var neden bilmiyorum be gonapeptyl denilen bir iğne vuruyordum onun yAn etkilerinde de baa ağrısı yapar yazıyor da belli bir sureden sonra insanin cani sıkılıyor kulak agrisi ve goz ağrısı oldu
Aynı durumdayız amh yüksek çok yumurta oluşuyor ama embro kalitesi iyi olmuyor diğer tüm tahlillerim güzel inanılmaz derecede moralim bozuk Allah kimseyi çaresiz bırakmasın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok zor Bi süreçBenim durum enteresan tahlillerde pcoslu cikmiyorum yumurtlamada sorun yok adet duzenli ama rezerv yumurta sayim fazla semra kahraman bana tam tup bebek icin uygun bi hastasin dedi fakat ilk denemede tutmadi gecen ay..ayrica bende 21 yumurta toplandi 8 tanesi 5. Gun blast oldu ve donduruldu iste birini kullandim tutmadi simdi 2.yi kullandjm 4. Gunum sifir belirti.. mesela arkadasimin 4 yumurta cikti 2 si dollendi onu da koydular 3. Gun taze transfer ve ikizlere hamile kaldi gecen ay..zeynep kamilde yani cok diye cok iyi olmuyor kalite dusuyor galiba az olsun öz olsun en guzeli saglikli yumurta olsun
aynen cnm aynen. çok ağır oldu tedavi bana. bakalm hakkomzda hayrlısıBenim de ohss olma durumum yuksek canim doktor dedi bir de onun stresi nerdeyse vazgeçeceğim her seyden kaçıp gidecegkm
Aminn ay bi de benim yasimda var 35 yani..panik oluyorum Allahim sen isteyen herkese nasip etAynı durumdayız amh yüksek çok yumurta oluşuyor ama embro kalitesi iyi olmuyor diğer tüm tahlillerim güzel inanılmaz derecede moralim bozuk Allah kimseyi çaresiz bırakmasın isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın çok zor Bi süreç
Yaaa Allah iyiligini versin bak güldum simdibende o kadar cok burda yorum okudum ki pozitif olanlar hep ay kasigim.ay belim aykahve akintim yazmis anacim biri de olmazmi hicc neyse belki yarin baslar bebis varmi acaba ya off delircem beklemek zor zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?