• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar bugün transfer harici 6.günüm az önce kalkarken bi anda kasığım ani bi kalkış mıydı acaba bi anda mı kalktım diye öyle oldun sizinde oturup kalkarken öyle oldu mu hiç çok moralim bozuldu bişey mi oldu acaba ağlayacam nerdeyse çok üzgünüm
Benim de uyurkan sol kasıgima birsey batiyir gibi olmustu gece uyumaya hazrlanirken morelini bozacak yer arama bence guzel düsün lütfen 🤲 insallah sende pozitif sonucu alirsn

Bahar gelsin diyorum açıkçası maddi olarak zorlandık baya..eşim beni kırmaz biliyorum ama mayıs ramazan oluyor nisanda transfer isterim gibime geliyor...transfer ücreti 3500 tl ila ek masraflar çıkar karşımıza..napayım bende soğan suyu ve havuç suyu içiyorum her gün...inşallah faydası olur canım..birde ben 37 yaşındayım biraz ilerledim bu yolda çok şükür doktorum sen yaşına göre çok iyi bir hastasın dedi...sen napcam peki..?
Ben 39 kadar ilerledim canim :) ben dondurulmus icin hazirlaniyorum bende transfer icin 3000tl odecem. Senin zaten o kadar dondurulmuslar var biraz bekleyebilirsin o zaman maddi manive insan toparlamak gerekiyor tabii.
Ek olarak o kadar cok seyler varki hepsini uygulamaya kalkarsan bitmez ve cok masrafli olur bu konuda doktorimiz bizi en dogru tedaviyi en uygun masrafli uygulamasi lazim diye dusunuyorum ama oyle bir doktor zor bu gunlerde.
Benim doktorum da bana yasima gore yumurta iyi dedi ama bu isler biraz sans ya

Bildiğim kadarıyla her bir yumurta için e2değeri 200-600 arası bir değere denk geliyormuş. Benim 12572 olduğunda 23 yumurta toplanmıştı ve yumurta başına değer 546gibi bir şey oluyor böldüğünde. Ama hiç bunlarla uğraşma bir sonraki kontrolünde ultrasonda kaç folikül görüldüğünü sorabilirsin doktoruna.
Bir sonraki kontrolum yok bugundu ve sordum da tam.ukesin bisey demedi 10 un uzerinde dedi pazartesi opu var

Oyle mi canim col tesekkur ederim ama bugun de bir iğnem var daha o zaman da artar mi bilmiyorum opu pazartesi valla icimi ferahlattin canim cok sagolasin arkadasim valla sevinçten aglayacagim ya cok korkmuştum.bir de cok kötü şeyler okudum da ilkin de de ohss oldum ama aşırı değildi o yuzden bir endise oldu peki bu e2 neyi gosteriyor canim.biliyor musun yumurtanın kalitesini mi dolulugunu mu
Yumurta adedi ne kadar çoksa değer yükseliyor 20 civarı yumurta toplanabilir ki ohss genellikle fazla yumurta üreten kişilerde oluşur. Sende polikistik over var ya da yumurtalıklar polikistik görünümde.korkulacak bişey değil canım kafanı takma

Yumurta adedi ne kadar çoksa değer yükseliyor 20 civarı yumurta toplanabilir ki ohss genellikle fazla yumurta üreten kişilerde oluşur. Sende polikistik over var ya da yumurtalıklar polikistik görünümde.korkulacak bişey değil canım kafanı takma
Canim ben de çikolata kisti var ama en son ki amh 4.60 di polikistik over da denmedi ya ben bu ohss olayindan cok korkuyorum bebek.gibi ağlayacağım nerdeyse karnim cok siserse diye

Canım sen 5.gün embriyosu galiba korkma panik yapma..rabbim yazmışsa bişiycik olmaz..kullanılan ilaçlar bizde hassasiyet yapıyor duygusal olarak lütfen duygularına kapılma..mantığını dinle öyle hemen bişy olmaz ..çalışan arkadaşlar oldu burda bak tutunacaksa tutulmuştur bence..
İnşallah bugün o kadar hassaslaştım ki Buda oldu alt üst oldum elim orda nolur beni bırakmayın diyorum rabbim korusun tutunmuş olsunlar dualarım hepimize

Canim ben de çikolata kisti var ama en son ki amh 4.60 di polikistik over da denmedi ya ben bu ohss olayindan cok korkuyorum bebek.gibi ağlayacağım nerdeyse karnim cok siserse diye
O yüzden yüksek işte değerlerin kolay değil hormon aldın o kadar normalde ayda 1-2 yumurta üretirken 20 civarı yumurta üretiyor vücut hem rahmin dinlenmiş olur ilacı vücudundan atarsın dondurulmuş hayırlıdır belkide onu takma kafana ben ağlayarak girdim opu ye ağlayarak uyandım stresten sakın stres yapma minnoşları üzme

Ben 39 kadar ilerledim canim :) ben dondurulmus icin hazirlaniyorum bende transfer icin 3000tl odecem. Senin zaten o kadar dondurulmuslar var biraz bekleyebilirsin o zaman maddi manive insan toparlamak gerekiyor tabii.
Ek olarak o kadar cok seyler varki hepsini uygulamaya kalkarsan bitmez ve cok masrafli olur bu konuda doktorimiz bizi en dogru tedaviyi en uygun masrafli uygulamasi lazim diye dusunuyorum ama oyle bir doktor zor bu gunlerde.
Benim doktorum da bana yasima gore yumurta iyi dedi ama bu isler biraz sans ya
Aynen bazen burda okuyorum değişik tahliller tetkikler sordum yaparmsnz diye gerek yok dedi doktorum al sana bir kafada soru işareti.. acaba para mı bütün mesele doktor acısından güven istiyorum ben pek bulamıyorm canım inşallah sen benden öncede olsa pozitif sonuç alabilirsin...benim bir kızım var 10 yaşında..kendiliğinden bir gebelik yaşadım başkada bişiy bilmiyorum...15 yıllık evliyim hiç korunmadım.. kızım çok üzülüyor hep kardeşi olsun istiyor. Çok şeyler konuşuyor yalnız kaldığını düşünüyo..çok etkiliyor insanı böyle şeyler..

Benim de uyurkan sol kasıgima birsey batiyir gibi olmustu gece uyumaya hazrlanirken morelini bozacak yer arama bence guzel düsün lütfen 🤲 insallah sende pozitif sonucu alirsn
İnşallah canım sanırım psikolojim hassas bugün Allahım seninde evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

İnşallah bugün o kadar hassaslaştım ki Buda oldu alt üst oldum elim orda nolur beni bırakmayın diyorum rabbim korusun tutunmuş olsunlar dualarım hepimize
Ben inanıyorum sorun yoktur inşallah..stres yapma üZme kendini bak tahlil gününe az kalmış ..rabbimden sabır iste..inşallah tezzamnda güzel haberler verirsin bize..

Aynen bazen burda okuyorum değişik tahliller tetkikler sordum yaparmsnz diye gerek yok dedi doktorum al sana bir kafada soru işareti.. acaba para mı bütün mesele doktor acısından güven istiyorum ben pek bulamıyorm canım inşallah sen benden öncede olsa pozitif sonuç alabilirsin...benim bir kızım var 10 yaşında..kendiliğinden bir gebelik yaşadım başkada bişiy bilmiyorum...15 yıllık evliyim hiç korunmadım.. kızım çok üzülüyor hep kardeşi olsun istiyor. Çok şeyler konuşuyor yalnız kaldığını düşünüyo..çok etkiliyor insanı böyle şeyler..
Ay canim ya senin kizin var allah bagislasin tabii onun kardes istemesi sana agir geliyordur herkes icin kendi dertleri buyuktur. Benim gec evlenme hic cocugum yok bir tane olsun yeterki saglikli olsun diyorum ama iste demek bir bebekten sonrada sorun bitmeyebilir o da kardes isterse artik yandik :) Kismet allahim ne yazdisa o'dur. Insallah ve insallah pozitif olurda anneligi tadiyim diyorum canim

Ay canim ya senin kizin var allah bagislasin tabii onun kardes istemesi sana agir geliyordur herkes icin kendi dertleri buyuktur. Benim gec evlenme hic cocugum yok bir tane olsun yeterki saglikli olsun diyorum ama iste demek bir bebekten sonrada sorun bitmeyebilir o da kardes isterse artik yandik :) Kismet allahim ne yazdisa o'dur. Insallah ve insallah pozitif olurda anneligi tadiyim diyorum canim
Seni çok iyi anlıyorum ilk 5yıl aynı şeyleri hissettim bende..böyle forumlarda geziniyorum birgün ...hep insan düşünüyor benimdeburaya yazabileceğim bir başarı hikayem olacakmı acaba..hamileyim kızlar diyebilcekmiyim..evet gün geldi dedim..sonra hiç aklıma gelmedi bir tane olsun sağlıklı olsun dediğim şey benim daha yolum var bu daha bitmedi bitemez i hissettirerek.. gözümün içine baka baka anne çok dua ediyorum benm umudum kalmadı diyecek...artık başkabir hedefim daha oldu kızıma kardeş...ama illa yine kız..eşimde yine kızım olsun diyor...inşallah..olcak hepimizin duaları birleşecek kocaman bir sır olup rabbimn huzurunda karşılığını bulacak...

Bir sonraki kontrolum yok bugundu ve sordum da tam.ukesin bisey demedi 10 un uzerinde dedi pazartesi opu var
Oh maşallah canım 10 ve üzeri güzel bence. Sayıya hiç takılma önemli olan kaliteli sağlıklı embriyo elde edebilmek. Opudan sonraki süreç en heyecalı kısım bence🥰🙏🏻 İnşallah 5.güne gider minnoşların 😊

Merhaba bende tedavi için adetimi bekleyenlerdenim☺️ 2 tane 5. Gün embriyosu transfer olacak inş. 2016 da dondurulmuştu neredeyse 4 sene olacak. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş ☺️

Merhaba bende tedavi için adetimi bekleyenlerdenim☺ 2 tane 5. Gün embriyosu transfer olacak inş. 2016 da dondurulmuştu neredeyse 4 sene olacak. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş ☺
Merhaba, hoşgeldin☺️4yıl ayrı kalmışlar annelerinden çok özlemişlerdir inşallah öyle sıkı sıkı tutunurlar ki hiç bırakmazlar birdaha ☺️

Back