• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Onun kimyasal olmuştu ay bulamazsam çatlarım arkadaşı çok fazla yazmıştık Ekim zamanından yakından takip ettiğimdi. Unutkanlık var ya. Evet ben o arkadaş hemen yapacağım dediğinde acaba mı demiştim hatta geçen ona da dedim ama iyiki yapmış 🙏 dondurulmuş rahatlıkmış ya iki defa taze transfer sonrası neler çekiyor insan. İnşallah seninde en geç birkaç ay sonra pozitif olur ve başa kadar çıkarsınız 🙏
Nesquik canım

Onun kimyasal olmuştu ay bulamazsam çatlarım arkadaşı çok fazla yazmıştık Ekim zamanından yakından takip ettiğimdi. Unutkanlık var ya. Evet ben o arkadaş hemen yapacağım dediğinde acaba mı demiştim hatta geçen ona da dedim ama iyiki yapmış 🙏 dondurulmuş rahatlıkmış ya iki defa taze transfer sonrası neler çekiyor insan. İnşallah seninde en geç birkaç ay sonra pozitif olur ve başa kadar çıkarsınız 🙏
Nesquik9 Nesquik9 du sanırım😂😂

Yok canim kusacak kadar degil zaten sabah oluyor su an yok arada geliyor ya psikolojikte olabilir cok istedigim icin galiba çünkü hic gogus agrim yok sadece arada ilik ılık kasik agrim.var bir de.midem kazınıyor hep sanki hic yemek yemiyor gibi
Benim hiç belirtim olmadı 9. Güne kadar hiç belirtisi olmayanda var takma hiç sakin sakin güzel olcak inşallah🤲

İnşallah canım tüm testleri yaptırıp denemek istiyorum ama dondurulmuşlari başka merkeze tasiycam. Memorial Şişliye büyük ihtimal. Benm doktordan yana sıkıntım vardı kendisi bana en son neden ,4. Gün embriyosunu 5 e bekleyemedik dediğimde çünkü tatile geliyordu dedi kavgalı ayrıldım ordan. Aldığı para da haram zıkkım olsun
Çok iyi düşünmüşsünüz..Ben size bir şey soracağım benim de üç tane dondurulmuşum var ama aynı tüpte dondurmuslar.Sizin de öylemi yoksa ayrı ayrı mı

Peki çözülünce tekrar donabilecek mi diğerleri kafam karıştı ya..Bu arada size de çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım ben doktora sordum tekrar dondurmayi tavsiye etmiyor zaten 3 tanesi de cozulunce hepsi kalmayabilir bozulan olabilir dedi. Hepsi çözülür ve iyi kalite çıkarsa kalan imha edilir..

Evet canım ben de o merkezdeyim .. kendisi bana da umut oldu sağolsun inşallah senin için de ilk seferde hayırlısıyla olur:)

Ne zormuş bunca zaman beta artsın diye bekledik şimdi ben sifirlansin diye bekliyorum düşük kanamam bitti beta bugün hala 11 çıktı 😞 bı hafta sonra tekrar bakicaz. Uff gerçekten çok zor

Benim benim o 🤣 valla ben dondurulmuslari pespese koydurdum evet dogru hatirladiniz. Eylul negatif ekim kimyasaldi..1 aralikta olan transferim tuttu su an 8 haftalik kizlar darisi herkesin basina dualarimdasiniz 🙏

İnşallah canım tüm testleri yaptırıp denemek istiyorum ama dondurulmuşlari başka merkeze tasiycam. Memorial Şişliye büyük ihtimal. Benm doktordan yana sıkıntım vardı kendisi bana en son neden ,4. Gün embriyosunu 5 e bekleyemedik dediğimde çünkü tatile geliyordu dedi kavgalı ayrıldım ordan. Aldığı para da haram zıkkım olsun
Kuzum ne sacma bi aciklama..memorial da haftanin 7 gunu islem var..pazar c tesi her gun ordalar ekip isi sonucta bu..insallah sana guzel sonuclar getirir yeni merkez eger Allah nasip ettiyse, teknik ile ilgili sorun yasamayacagin bir yer tabi once Allah ol diyecek orasi ayri.

Kizlar banada bir tahminde bulunabilir misiniz 8 haftalik

Eklentiler

• Snapchat-193740133.jpg
    Snapchat-193740133.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 35
Back