- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesquik canımOnun kimyasal olmuştu ay bulamazsam çatlarım arkadaşı çok fazla yazmıştık Ekim zamanından yakından takip ettiğimdi. Unutkanlık var ya. Evet ben o arkadaş hemen yapacağım dediğinde acaba mı demiştim hatta geçen ona da dedim ama iyiki yapmış dondurulmuş rahatlıkmış ya iki defa taze transfer sonrası neler çekiyor insan. İnşallah seninde en geç birkaç ay sonra pozitif olur ve başa kadar çıkarsınız
Ay çok yaşa canım aynen oydu.Nesquik canım
Arkadaş buldu canımKızlar burada biri vardı olumsuz tüp bebekten hemen sonraki ay tekrar transfer olmuştu . İsmini hatırlayamadım da beni görürse yazabilir mi bişey soracağım
Nesquik9 du sanırımOnun kimyasal olmuştu ay bulamazsam çatlarım arkadaşı çok fazla yazmıştık Ekim zamanından yakından takip ettiğimdi. Unutkanlık var ya. Evet ben o arkadaş hemen yapacağım dediğinde acaba mı demiştim hatta geçen ona da dedim ama iyiki yapmış dondurulmuş rahatlıkmış ya iki defa taze transfer sonrası neler çekiyor insan. İnşallah seninde en geç birkaç ay sonra pozitif olur ve başa kadar çıkarsınız
Benim hiç belirtim olmadı 9. Güne kadar hiç belirtisi olmayanda var takma hiç sakin sakin güzel olcak inşallahYok canim kusacak kadar degil zaten sabah oluyor su an yok arada geliyor ya psikolojikte olabilir cok istedigim icin galiba çünkü hic gogus agrim yok sadece arada ilik ılık kasik agrim.var bir de.midem kazınıyor hep sanki hic yemek yemiyor gibi
Merhaba,bu testler benden de istenildi.Siz yaptırdınız mı acaba?Th1/th2 diye bir test var benden onu yaptırmamı istedi doktorum ve bağışıklığım fazla baskın çıktı embriyoyu kabul etmiyor
Çok iyi düşünmüşsünüz..Ben size bir şey soracağım benim de üç tane dondurulmuşum var ama aynı tüpte dondurmuslar.Sizin de öylemi yoksa ayrı ayrı mıİnşallah canım tüm testleri yaptırıp denemek istiyorum ama dondurulmuşlari başka merkeze tasiycam. Memorial Şişliye büyük ihtimal. Benm doktordan yana sıkıntım vardı kendisi bana en son neden ,4. Gün embriyosunu 5 e bekleyemedik dediğimde çünkü tatile geliyordu dedi kavgalı ayrıldım ordan. Aldığı para da haram zıkkım olsun
Ins canim sagolasin dahs demin de aynı adet ağrısı gibi agrim oldu dedim.olmadi herhalde adet oluyorum ama sonra gectiBenim hiç belirtim olmadı 9. Güne kadar hiç belirtisi olmayanda var takma hiç sakin sakin güzel olcak inşallah
Evet canım aynı tüpÇok iyi düşünmüşsünüz..Ben size bir şey soracağım benim de üç tane dondurulmuşum var ama aynı tüpte dondurmuslar.Sizin de öylemi yoksa ayrı ayrı mı
Peki çözülünce tekrar donabilecek mi diğerleri kafam karıştı ya..Bu arada size de çok geçmiş olsunEvet canım aynı tüp
Teşekkür ederim canım ben doktora sordum tekrar dondurmayi tavsiye etmiyor zaten 3 tanesi de cozulunce hepsi kalmayabilir bozulan olabilir dedi. Hepsi çözülür ve iyi kalite çıkarsa kalan imha edilir..Peki çözülünce tekrar donabilecek mi diğerleri kafam karıştı ya..Bu arada size de çok geçmiş olsun
Evet kızlar teşekkür ederim buldunuz hem de benm embriyolarimi taşımak istediğim merkezde olmuş Allah gönderdi bana resmenNesquik canım
Memnun musun canm semra hanimdanEvet canım ben de o merkezdeyim .. kendisi bana da umut oldu sağolsun inşallah senin için de ilk seferde hayırlısıyla olur:)
Benim benim o valla ben dondurulmuslari pespese koydurdum evet dogru hatirladiniz. Eylul negatif ekim kimyasaldi..1 aralikta olan transferim tuttu su an 8 haftalik kizlar darisi herkesin basina dualarimdasinizOnun kimyasal olmuştu ay bulamazsam çatlarım arkadaşı çok fazla yazmıştık Ekim zamanından yakından takip ettiğimdi. Unutkanlık var ya. Evet ben o arkadaş hemen yapacağım dediğinde acaba mı demiştim hatta geçen ona da dedim ama iyiki yapmış dondurulmuş rahatlıkmış ya iki defa taze transfer sonrası neler çekiyor insan. İnşallah seninde en geç birkaç ay sonra pozitif olur ve başa kadar çıkarsınız
Kuzum ne sacma bi aciklama..memorial da haftanin 7 gunu islem var..pazar c tesi her gun ordalar ekip isi sonucta bu..insallah sana guzel sonuclar getirir yeni merkez eger Allah nasip ettiyse, teknik ile ilgili sorun yasamayacagin bir yer tabi once Allah ol diyecek orasi ayri.İnşallah canım tüm testleri yaptırıp denemek istiyorum ama dondurulmuşlari başka merkeze tasiycam. Memorial Şişliye büyük ihtimal. Benm doktordan yana sıkıntım vardı kendisi bana en son neden ,4. Gün embriyosunu 5 e bekleyemedik dediğimde çünkü tatile geliyordu dedi kavgalı ayrıldım ordan. Aldığı para da haram zıkkım olsun
Neden kuzum 7 ay kullanmani istediler? Ayrica devlet yaziyor bende yazdirdim sorun olmadikizlar progestanı devlet karsılıyo mu 10 gunde bie paket aliyorum artik yazdirayim diyorum 7.ayima kadae kullanacakmisim