- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Canım sen testleri yaptırdın mı ne çıktı sonuçSanmıyorum canım benim 9. Gün falan sabah bulantım başlamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen testleri yaptırdın mı ne çıktı sonuçSanmıyorum canım benim 9. Gün falan sabah bulantım başlamıştı
7. Ay çok uzun canım neden okdrmış ya ben hiç istemiyorum kullanmak artık fitil inşallah bıraktırır diyorumkizlar progestanı devlet karsılıyo mu 10 gunde bie paket aliyorum artik yazdirayim diyorum 7.ayima kadae kullanacakmisim
valla diom ya ben hala merkeze gidiyorum birakmak istedim bi dunya sy syledi iste haftada 2 kere rahmine bakmaliyim iste o yuzdn alttn bakiyoruz en azndan 3.aya kadar bn goreyim yani beni baglio resmen oraya fitili sordum evet 7 aya akadar dedi tup bebekte erken dgm riski cok rahim acilmasini surekli konrtol etmek zorundayiz falan dedi7. Ay çok uzun canım neden okdrmış ya ben hiç istemiyorum kullanmak artık fitil inşallah bıraktırır diyorum
Maşallah ins güzel.sonuclar alirim.bende benimkiler orta kalite ama ben onlara güveniyorum beni birakmazlarPsikolojik olabilir canım. Benim 6.gün embriyosu transfer edilmişti, transferden 6 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. Yani embriyo toplamda 12 günlük olmuştu. Önümüzdeki haftasonu idrar testi yap bence
aa iyiymis peki saglik ocagi degilde kadin dogum yazmak zorunda heralde burdaki devket hastanelerindeki doktorlar biraz skntili ama bakayim bu zmana kadar parayla aldm hep e 7 aya kadar dedigi icin en azndan yazdiraym4 kutu yazdırabilirsin tek seferde ben yazdırıyorum
Amin inşaAllah Allah razı olsun. Sizde güzel haberi alırsınız hayırlısıyla inşaAllahTesekkur ederim ne biliyim korktum yani oyle olunca ins bisey olmamistir onlara ve simsiki tutunurlar Allah sizinkini de korusun kucağınıza almayi nasip etsin
Ben haftaya son kontrolüm merkezde daha devam etmiyormuş zaten sadace tüp bebek bide 2 kontrol sonra kendi doktoruma devam ama fitili 3 ay dedi diye hatırlıyorum bende hepsi farklı demekvalla diom ya ben hala merkeze gidiyorum birakmak istedim bi dunya sy syledi iste haftada 2 kere rahmine bakmaliyim iste o yuzdn alttn bakiyoruz en azndan 3.aya kadar bn goreyim yani beni baglio resmen oraya fitili sordum evet 7 aya akadar dedi tup bebekte erken dgm riski cok rahim acilmasini surekli konrtol etmek zorundayiz falan dedi
Sen hemen mi deneyeceksin canımKızlar burada biri vardı olumsuz tüp bebekten hemen sonraki ay tekrar transfer olmuştu . İsmini hatırlayamadım da beni görürse yazabilir mi bişey soracağım
Ben kadın doğum doktoruna yazdırdım hep hiç sağlık ocağına gitmedim dene istersen biaa iyiymis peki saglik ocagi degilde kadin dogum yazmak zorunda heralde burdaki devket hastanelerindeki doktorlar biraz skntili ama bakayim bu zmana kadar parayla aldm hep e 7 aya kadar dedigi icin en azndan yazdiraym
Yaptiramadım canım gittiğim hastanede toxoplazma ve diğer testleri yapmıyolarmış daha büyük bi hastanede yaptırın dedi yarın ilk defa normal kadın doğum doktoruna gitcem o yapar sanırım tüp bebek doktoru 10. Haftada son ücretsiz muayenemiz bitiyoCanım sen testleri yaptırdın mı ne çıktı sonuç
Çok kusuyomusun peki sadece bulantı mı var inşallah tutmuştur canım 3. Gün embriyosu için belirtilere çok erken ama benim 5. gün 2 taneydi ikiz olduğu için erken başlamış olabilir benimdeCanim dikkate alıp cevap verdiğin icin cok tesekkur ederim 2 tane embriyo konulmuştu ins ikisi de tutmustur ve o yuzden erken bulanti başlar
Hastaneden felan mikrop kaptığımi dusunmek istemiyorum.yoksa
Anladım canım ama bana sağlık ocağında dediler o zaman orasıda yapmazYaptiramadım canım gittiğim hastanede toxoplazma ve diğer testleri yapmıyolarmış daha büyük bi hastanede yaptırın dedi yarın ilk defa normal kadın doğum doktoruna gitcem o yapar sanırım tüp bebek doktoru 10. Haftada son ücretsiz muayenemiz bitiyo
Birkaç kişi var beklemeyip pozitif gören şu an adını hatırlamaya çalışıyorum hemde bir ay sonra hemen yaptı geçen hatta yazdık iyiki beklemedin dedim ne güzel pozitif oldu dedim aklıma gelirse etiket yaparım sana.Kızlar burada biri vardı olumsuz tüp bebekten hemen sonraki ay tekrar transfer olmuştu . İsmini hatırlayamadım da beni görürse yazabilir mi bişey soracağım
Sağol canm ben düşük yaptığım için en azından bi adet beklemem lazım galiba. Bir an önce denemek istiyorum hazır psikolojik olarak o moddayken. Dondurulmuslar zaten en baştan gibi yorucu olmuyor ya ondan öyle dusundumm..Birkaç kişi var beklemeyip pozitif gören şu an adını hatırlamaya çalışıyorum hemde bir ay sonra hemen yaptı geçen hatta yazdık iyiki beklemedin dedim ne güzel pozitif oldu dedim aklıma gelirse etiket yaparım sana.
İnşallah canım tüm testleri yaptırıp denemek istiyorum ama dondurulmuşlari başka merkeze tasiycam. Memorial Şişliye büyük ihtimal. Benm doktordan yana sıkıntım vardı kendisi bana en son neden ,4. Gün embriyosunu 5 e bekleyemedik dediğimde çünkü tatile geliyordu dedi kavgalı ayrıldım ordan. Aldığı para da haram zıkkım olsunSen hemen mi deneyeceksin canım
Onun kimyasal olmuştu ay bulamazsam çatlarım arkadaşı çok fazla yazmıştık Ekim zamanından yakından takip ettiğimdi. Unutkanlık var ya. Evet ben o arkadaş hemen yapacağım dediğinde acaba mı demiştim hatta geçen ona da dedim ama iyiki yapmış dondurulmuş rahatlıkmış ya iki defa taze transfer sonrası neler çekiyor insan. İnşallah seninde en geç birkaç ay sonra pozitif olur ve başa kadar çıkarsınızSağol canm ben düşük yaptığım için en azından bi adet beklemem lazım galiba. Bir an önce denemek istiyorum hazır psikolojik olarak o moddayken. Dondurulmuslar zaten en baştan gibi yorucu olmuyor ya ondan öyle dusundumm..
Aa çok kötü olmuş canım orası artık içine sinmez zaten en güzeli öyle bi imkan varsa güvendiğin yerde yaptır inşallah devamı gelir bu sefer hem daha kolay olur yorulmazsın fazla iğneler flnİnşallah canım tüm testleri yaptırıp denemek istiyorum ama dondurulmuşlari başka merkeze tasiycam. Memorial Şişliye büyük ihtimal. Benm doktordan yana sıkıntım vardı kendisi bana en son neden ,4. Gün embriyosunu 5 e bekleyemedik dediğimde çünkü tatile geliyordu dedi kavgalı ayrıldım ordan. Aldığı para da haram zıkkım olsun
Evet canım inşallah hayırlısıyla bu sefer yüzüm gülerAa çok kötü olmuş canım orası artık içine sinmez zaten en güzeli öyle bi imkan varsa güvendiğin yerde yaptır inşallah devamı gelir bu sefer hem daha kolay olur yorulmazsın fazla iğneler fln
Yok canim kusacak kadar degil zaten sabah oluyor su an yok arada geliyor ya psikolojikte olabilir cok istedigim icin galiba çünkü hic gogus agrim yok sadece arada ilik ılık kasik agrim.var bir de.midem kazınıyor hep sanki hic yemek yemiyor gibiÇok kusuyomusun peki sadece bulantı mı var inşallah tutmuştur canım 3. Gün embriyosu için belirtilere çok erken ama benim 5. gün 2 taneydi ikiz olduğu için erken başlamış olabilir benimde