• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Malesef canm 1057 olmuş hala dusmemis ama arttı da sayılmaz iki gün önce 1046 idi. Doktorum daha muayene etmedi Pers gidicem anca işten dolayi. Bozulmuş gebelik olduğunu söyledi telefonda. Tüp bebekte böyle bişey oldu da o doktorun biraz olsun suçu varsa Allah'a havale ediyorum
Canım ne durumdasın merak ettim seni.. umarım dış gebelik olmamıştır değerlerin öyle görünmüyor zaten ama

Kan sulandirici iğneyi transferden sonra verdi canim ama onun öncesinde progestanin hem iğnesini hem jelini hem de hapini kullanıyordum ayrıca ecopirin evicap estrofem de kullanıyorum canim

Teşekkür ederim kızlar dondurulmuş 3 tane var ve deneyecegim bı ay sonra falan. İnşallah o zaman yüzümüz güler...

kizlar progestanı devlet karsılıyo mu 10 gunde bie paket aliyorum artik yazdirayim diyorum 7.ayima kadae kullanacakmisim

Kizlar test tarihinden once mide bulantisi olan var miydi bu kadar erken baslar mi psikolojik herhalde benim ki 2 tane 3.gun embriyosu bugun transfer tarihi ile birlikte 3.gunum

Herkese merhaba. İçinizde ikinci kez tüp bebek yaptıran var mı? Benim bir kızım var, şimdi tekrar istiyorum. Tekrar HSG ve spermogram istiyor mu doktor? Bilginiz var mı ? Hamile olanlara güzel doğumlar diliyorum:)
Benim ikinci tüp bebek denemem canim 3 gun önce transfer oldum bende hsg ist3medi ama spermiyogram testini istiyor kesinlikle

Cevap verdiğin için teşekkür ederim :) sezaryenden sonra yapışıklık olabilir diye tekrar rahim filmi ister gibi geliyor bana
Onu bilmiyorum.canim hic doğum.yapmadim ama aradan zaman geçtiği icin isteyebilir de rica ederim.ne demek

Kizlar test tarihinden once mide bulantisi olan var miydi bu kadar erken baslar mi psikolojik herhalde benim ki 2 tane 3.gun embriyosu bugun transfer tarihi ile birlikte 3.gunum
Psikolojik olabilir canım. Benim 6.gün embriyosu transfer edilmişti, transferden 6 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı. Yani embriyo toplamda 12 günlük olmuştu. Önümüzdeki haftasonu idrar testi yap bence

Back