İnşallah kuzum valla bende yarın tekrarlayacağım nasipse dr kontrolümde var bi sıkıntı çıkmazsa erken gitmek durumunda kaldım kurumum durum bildirir raporu vermek zorundayım inşallah kese görünür 1000 olacak değerim Altan muayene edilirse görünür diyorlar ama bilmiyorumYaaa çok mutluyum canım çook Allah ım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ama kanı pazartesi vercem ben❤
Bir de senin ikizdi heralde canım bana da iki tane 5. Gün blastokist transfer edildi inşallah benim de ikisi tutmuştur ❤❤Yaa şimdi pozitif mi benim de
İnşallah canım en son kactı degerinİnşallah kuzum valla bende yarın tekrarlayacağım nasipse dr kontrolümde var bi sıkıntı çıkmazsa erken gitmek durumunda kaldım kurumum durum bildirir raporu vermek zorundayım inşallah kese görünür 1000 olacak değerim Altan muayene edilirse görünür diyorlar ama bilmiyorum
Bence görünür canım inşallah, çünkü erken dağılmış bhcg kan ve idrara o yüzden erken tutunmuş , geç tutunma olsaydı kese gec oluşuyur , yarın görürsün inşallah ❤25 bakıldı canım değerim 293 çıktı dr 3 gün sonra tekrarlamamı istedi tahmini 900 civarı olması gerekiyor inşallah yarın öğreneceğiz bakalım . Yanımda bi arkadaşım var normal hamile kalmıştı değeri 900 ken muayene ile kese görünmüş tabi küçükmüş ondan belki görünür diye umuyorum
Teşekkür ederimaynen. Bir sonuç kötü çıksa bile başka değerlere de bakıyorlar. Bilmeden panik yapmak, strese girmek çok yanlış.
Çok sevindim canım sorun olmamasına
InsALLAH oyle bide dondurulmus embr. Benimde dond.smdiden hayirli olsunYaa şimdi pozitif mi benim de
Çook teşekürler canım inşallah sağ salim kucağımıza da alirız Allah ın izniyleInsALLAH oyle bide dondurulmus embr. Benimde dond.smdiden hayirli olsun
O zaman gozunaydin canim5. Gün blastokist dondurulmuş canm
Hayirli olsun Allahim bana da nasıp etsin ins5. Gün blastokist dondurulmuş canm
Amin insALLAHÇook teşekürler canım inşallah sağ salim kucağımıza da alirız Allah ın izniyle❤
Amiin canım inşallah rabbim sanada burda isteyen herkesede nasip etsin sağ salim kucaklarımızada alalım inşallahO zaman gozunaydin canim
Benide 2 hafta sonra çağırdı kan testleri istedi rubella topoxlasmaydı galiba diğeri tam hatırlamıyorum inşallah onlarda güzel çıkarçok güzelbiri sata göre bir gün eksik diğeri 3 gün haftaya tekrar kontrolüm var ne diycek bakalım
Amin canim insAmiin canım inşallah rabbim sanada burda isteyen herkesede nasip etsin sağ salim kucaklarımızada alalım inşallah❤
sizin dondurulmuş embriyomuydu?çin takvimi mivalla dondurulmuş embriyoyla çintakvimi tutarmı bilemedim
Ne kadar kaldı canim dondurucuda. Bir de transferden sonra neler yaptin. Benim negatif çıktı. Dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktor. Insallah sağ salim transfer olursa nelere dikkat etmeliyimInsALLAH oyle bide dondurulmus embr. Benimde dond.smdiden hayirli olsun
Bana sormamışsn ama ben de cevaplayaym canm.Ne kadar kaldı canim dondurucuda. Bir de transferden sonra neler yaptin. Benim negatif çıktı. Dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktor. Insallah sağ salim transfer olursa nelere dikkat etmeliyim
Evet mayıs ayında dondurulmuştuBenim
sizin dondurulmuş embriyomuydu?
Canım dondurulmuşun tutunma ihtimali daha yüksek diyorlar neden bilmiyorum rahim dinlendiği için olabilir benim taze transferim haziranda kimyasal oldu 65 çıktı değerim sonra düştü kasımda da dondurulmuş denedik çok şükür Allah sağlıkla nasip etsinNe kadar kaldı canim dondurucuda. Bir de transferden sonra neler yaptin. Benim negatif çıktı. Dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktor. Insallah sağ salim transfer olursa nelere dikkat etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?