Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ne kadar kaldı canim dondurucuda. Bir de transferden sonra neler yaptin. Benim negatif çıktı. Dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktor. Insallah sağ salim transfer olursa nelere dikkat etmeliyim
17 ekimde opu oldum 19 kasimda transfer.ilk uc 4 gun evden disaru cikmadim hep evdeydim ilaclarimi duzenli kullandim ve bol bol su ictim. Meyve yedim ananas tavsiye ederim.Dusu da 1 hafta sonra yaptim sampuan fln zarar vericegini dusundum kendimce.temizlik fln keseyi gordukten sonra yapmaya basladim

Vardır bi bildikleri mutlaka ben kalbi duydum şükür :) benim doktorum 2 kontrol yapıyormuş zaten sonra istediğin başka doktora normal gebelik devam gerçekten çok değişik hisler bendede bişey çıkmaz inşallah testlerde

insallah insallah

Evet evet hamilelikte geçirince bebeğe geçme riski varmış inşallah çıkmaz bişey bende eskiden beri hep az pişmiş yumurta yerdim yani bu kadar olur
Ben onu okumuştum canım hiçte sevmem çok pişmiş yumurta ama napalım yumurtadan çok et ürünleri sıkıntılı ı yüzden çok dışarda yememeye çalılıyorum

Başka hastanede erken saatte yaptırdım testi maalesef 138,2 e düştü ne yapacağım bilmiyorum

Betam 2 gün önce 140tı Başka hastanede daha erken saatte yaptırdım testi maalesef 138,2 e düştü ne yapacağım bilmiyorum hastane farkı olabilir diyorlar

Kızlar benim 10.gün sonucum 248 çıkmıştı 12.gün 440 çıkmış normal mi sizce

merhabalar, ben yeni üye oldun buraya, iki tüp bebek tedavim oldu ikiside negatiti, 3. tüp bebek tedavisini Bülent Tirasta .Acibadem Bülent tirasta tedavi gören varmi icinzde,, transferime az kaldi, korkuyorum(

Benim hala tüp bebek doktorunda devam öyle bişey istemedi o dediğin çiğ et yumurta yediğinde falan olan bişiydi sanki
Evet yeşillik filan iyice yıkanıp yenmeli. Genelde yapıyorlar o testleri garantiye almak için. Hemde bir sorun olup olmadıgına bakmak için. Benim testlerime 8nci haftamda baktılar. Tabi ben kendi kafamda yorumlayınca bir stres oldum ama çok şükür sıkıntı çıkmadı

Haftaya gittiğimde sorayım bende

Iyi yapmışsın canim ben bu sefer hemen ise başladım. Pek biseye dikkat etmedim. Nasip de değilmiş demekki olmadi. Insallah hayırlısıyla dondurulmuslarim olur. Doktorum histereskopi önerdi bakalim Hayirlisi insallah

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım sonucu pozitif aldik 30 kasim transfer 12 aralikta ilk testle sonra doktorum 28 aralikta gel dedi gittim 6 haftalik dedi kese var ama kalp atışını duyamadi daha doğrusu sonra soylediki bebegi görememiş haftaya tekrar bakalim dedi boyle bir durum yaşayıp sonradan bebegi gelisen var mi dünden beri cok kötü durumdayim 2 embriyo transfer edilmisti tek kese var oda insaallah boş deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…