- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Benim hala tüp bebek doktorunda devam öyle bişey istemedi o dediğin çiğ et yumurta yediğinde falan olan bişiydi sankiBenide 2 hafta sonra çağırdı kan testleri istedi rubella topoxlasmaydı galiba diğeri tam hatırlamıyorum inşallah onlarda güzel çıkar
17 ekimde opu oldum 19 kasimda transfer.ilk uc 4 gun evden disaru cikmadim hep evdeydim ilaclarimi duzenli kullandim ve bol bol su ictim. Meyve yedim ananas tavsiye ederim.Dusu da 1 hafta sonra yaptim sampuan fln zarar vericegini dusundum kendimce.temizlik fln keseyi gordukten sonra yapmaya basladimNe kadar kaldı canim dondurucuda. Bir de transferden sonra neler yaptin. Benim negatif çıktı. Dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktor. Insallah sağ salim transfer olursa nelere dikkat etmeliyim
Vardır bi bildikleri mutlaka ben kalbi duydum şükür :) benim doktorum 2 kontrol yapıyormuş zaten sonra istediğin başka doktora normal gebelik devam gerçekten çok değişik hisler bendede bişey çıkmaz inşallah testlerdeMavili hatun bana o testleri hamilelikten once yapmislardi bende bugun gittim 8+6 normalde ama ultrasonda 8+2gozzukuyo habire dgisiyo bana kalp dinletmedi yine ama gosterdi kollari ayakklari ya bi acayip oldum bide sordum buraya devam etmek zorundamiyim anlatti riskleri hani biz takip edince daha ii oluyo seninki tek embiriyoydu cok kiymetli 2 haftada bir cagirmamin nedeni rahim agzi acikligina bakmak cunku tup bebekde erken dogum riski oluyo flan baya anlatti progastani sordum 7.aya kadar kullanman lazim garanti olsun dedi
insallah insallahVardır bi bildikleri mutlaka ben kalbi duydum şükür :) benim doktorum 2 kontrol yapıyormuş zaten sonra istediğin başka doktora normal gebelik devam gerçekten çok değişik hisler bendede bişey çıkmaz inşallah testlerde
Evet evet hamilelikte geçirince bebeğe geçme riski varmış inşallah çıkmaz bişey bende eskiden beri hep az pişmiş yumurta yerdim yani bu kadar olurBenim hala tüp bebek doktorunda devam öyle bişey istemedi o dediğin çiğ et yumurta yediğinde falan olan bişiydi sanki
Ben onu okumuştum canım hiçte sevmem çok pişmiş yumurta ama napalım yumurtadan çok et ürünleri sıkıntılı ı yüzden çok dışarda yememeye çalılıyorumEvet evet hamilelikte geçirince bebeğe geçme riski varmış inşallah çıkmaz bişey bende eskiden beri hep az pişmiş yumurta yerdim yani bu kadar olur
Normal canım. 2 güne bir yaklaşık 2 katına çıkması gerekirKızlar benim 10.gün sonucum 248 çıkmıştı 12.gün 440 çıkmış normal mi sizce
en az %65 artış diyorlar değeriniz normal benceKızlar benim 10.gün sonucum 248 çıkmıştı 12.gün 440 çıkmış normal mi sizce
Umarım öyledir korktum bi an tam 2 katı görmeyinceen az %65 artış diyorlar değeriniz normal bence
Bence korkma sakin ol inşallah güzel olacakUmarım öyledir korktum bi an tam 2 katı görmeyince
İnşallah inşallahBence korkma sakin ol inşallah güzel olacak
Evet yeşillik filan iyice yıkanıp yenmeli. Genelde yapıyorlar o testleri garantiye almak için. Hemde bir sorun olup olmadıgına bakmak için. Benim testlerime 8nci haftamda baktılar. Tabi ben kendi kafamda yorumlayınca bir stres oldum ama çok şükür sıkıntı çıkmadıBenim hala tüp bebek doktorunda devam öyle bişey istemedi o dediğin çiğ et yumurta yediğinde falan olan bişiydi sanki
Haftaya gittiğimde sorayım bendeEvet yeşillik filan iyice yıkanıp yenmeli. Genelde yapıyorlar o testleri garantiye almak için. Hemde bir sorun olup olmadıgına bakmak için. Benim testlerime 8nci haftamda baktılar. Tabi ben kendi kafamda yorumlayınca bir stres oldum ama çok şükür sıkıntı çıkmadı
Iyi yapmışsın canim ben bu sefer hemen ise başladım. Pek biseye dikkat etmedim. Nasip de değilmiş demekki olmadi. Insallah hayırlısıyla dondurulmuslarim olur. Doktorum histereskopi önerdi bakalim Hayirlisi insallahCanım dondurulmuşun tutunma ihtimali daha yüksek diyorlar neden bilmiyorum rahim dinlendiği için olabilir benim taze transferim haziranda kimyasal oldu 65 çıktı değerim sonra düştü kasımda da dondurulmuş denedik çok şükür Allah sağlıkla nasip etsintransfer sonrası hiç çay kahve çikolata tüketmedim kuruyemiş vs avakado çiğ kabak çekirdeği yedim dışardan hiç yemedim normalde çalışıyorum ama bu sefer 10 gün raporluydum sadece işe giderken trafik stresine girmek istemedim ve iştede stres yapmak istemediğim için gitmedim
Canim rahat ol elinden geleni yap gerisini Allaha birak. Kafan rahat olsun. Endiselenme bence.Umarım öyledir korktum bi an tam 2 katı görmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?