Çok şükür doktorla konuştum bir sıkıntı olmadıgını söyledi. Geceden beri yatamıyprum düşünmekten. En iyisi kendimiz bir anda telaşlanmak degil doktor ne derse onu beklemek gerek
Çok şükür canım sağlıkla devam etsin inşallah bende duyarım hayırlısıylaKızlar duyduk bizde şükür kalp atışını herşey yolundaymış
İnşallah canım inşallah hepimizin dağlıkla devam etsinÇok şükür canım sağlıkla devam etsin inşallah bende duyarım hayırlısıyla
çin takvimi miKızlar Hamile aldığın ay +yaşın çıkan sonuçtan - 9 sonuç çift rakamda kız tekse erkek bebiş oluyormuş duyan bilen var mı acabaa
yaaaKızlar duyduk bizde şükür kalp atışını herşey yolundaymış
A hadi gözümüz Aydın canım 7+2 sata göre uyumlu gidiyo şuan sana ne dedi bilmiyorum canım Çin takvimi miymiş o burdan bi arkadaş yazmış bende buraya yazdım işte :)yaaabende seni sormak için girmiştim şimdi bizde dün duyduk şükür kaç haftalık dedi
çok güzelA hadi gözümüz Aydın canım 7+2 sata göre uyumlu gidiyo şuan sana ne dedi bilmiyorum canım Çin takvimi miymiş o burdan bi arkadaş yazmış bende buraya yazdım işte :)
Tutmaz mi acaba ben de dusundum onu okumustum cin takvimi tutuyor diye hatta olursa diye bor heyecanla bakmıştım ben de transferim ocak basi gibi tutarsa diye baktim erkek cikmisti ama dondurulmusla olmaz mi acabaçin takvimi mivalla dondurulmuş embriyoyla çintakvimi tutarmı bilemedim
döllendiği aya göre bakmak mantıklı olabilir amaTutmaz mi acaba ben de dusundum onu okumustum cin takvimi tutuyor diye hatta olursa diye bor heyecanla bakmıştım ben de transferim ocak basi gibi tutarsa diye baktim erkek cikmisti ama dondurulmusla olmaz mi acaba
Ya ben de ki de hayal sanki hamileyim de cin takvimi araştırıyorum
Kasim ayı o zaman Allah ins nasıp eder de sağlıklı bir hamilelikdöllendiği aya göre bakmak mantıklı olabilir ama
amin canım inşallah hepimze nasip etsinKasim ayı o zaman Allah ins nasıp eder de sağlıklı bir hamilelik
Ben canım 4 gün silik çıkmıştı akşamına kan verdim 10 çıkmıştıMerhaba kızlar bugün 4. Günüm ve idrar testi yaptm ve çok silik bir çizgi ciktı heycanlandm böyle erken öğrenen oldu mu ki acaba
Kacinci gun embriyosu canim.ona gore belli.olur bir de taze transfer miMerhaba kızlar bugün 4. Günüm ve idrar testi yaptm ve çok silik bir çizgi ciktı heycanlandm böyle erken öğrenen oldu mu ki acaba
Amin ins caninamin canım inşallah hepimze nasip etsin
Bende 5.gunde silik gordum 2 gun arayla fln devam ettim ve koyulasti.1 hafta sonra da kan verdim pozitifMerhaba kızlar bugün 4. Günüm ve idrar testi yaptm ve çok silik bir çizgi ciktı heycanlandm böyle erken öğrenen oldu mu ki acaba
5. Gün blastokist dondurulmuş canmKacinci gun embriyosu canim.ona gore belli.olur bir de taze transfer mi
Yaa şimdi pozitif mi benim deBende 5.gunde silik gordum 2 gun arayla fln devam ettim ve koyulasti.1 hafta sonra da kan verdim pozitif
Yaaa çok mutluyum canım çook Allah ım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ama kanı pazartesi vercem benBen canım 4 gün silik çıkmıştı akşamına kan verdim 10 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?