- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
şimdilik dinletmiyorlar karından baktı. inşallah canımduydunmu canım sende sadece ultrasonda mı göründü ayy darısı başıma inşallah perşembe gitcem bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdilik dinletmiyorlar karından baktı. inşallah canımduydunmu canım sende sadece ultrasonda mı göründü ayy darısı başıma inşallah perşembe gitcem bende
Yok canm pazar günü test yaptım için dayanamayıp doktor sali tekrar yapmamı istedi iki gün geçmeden yaptığım için. Ama gorebilecegimi sanmıyorum doktor ilaçları da kestirdi banaCanım ne yaptınız keseyi görebildiniz inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruzz
Olsun canım daha iyi olmuş yarına her şeyi daha net görürsünüz inşallah.. şimdilik hep pozitif ol.. biz burada ne mucizeler gördük inşallah senin de minik mucizen sağlıklı sıhhatli bizimledir..Yok canm pazar günü test yaptım için dayanamayıp doktor sali tekrar yapmamı istedi iki gün geçmeden yaptığım için. Ama gorebilecegimi sanmıyorum doktor ilaçları da kestirdi bana
Arkadaşlar merhaba ben de 18 aralikta transfer yaptırdım. Şu anda protestan ve estrogen kullanıyorum. Bir de coraspin. Sizler de bu ilaclardan kullaniyormusunuz nasil gidiyor
İnsaallah insaallah sende guzel Haberler alirsin yok bende de hic bir belirti olmamisti bende bayagi takiyordum ama doktorum kimisinde olur kimisinde hic bisey olmaz demisti. Sende icini ferah tut guzel olur hersey insaallahİnşallah güzel gider canım bende pozitifi görürüm inşallah transfer sonrası belirti var mıydı sende bende hiçbir şey yok
Bugün benden çok açık pembemsi bi leke geldi çok az çok endişelendimİnsaallah insaallah sende guzel Haberler alirsin yok bende de hic bir belirti olmamisti bende bayagi takiyordum ama doktorum kimisinde olur kimisinde hic bisey olmaz demisti. Sende icini ferah tut guzel olur hersey insaallah
Sağol canım minnoşlarımı aldm geldim çok şükür evdeyim şimdi dr çözülen embriyoların çok iyi olduğunu söyledi hatta kendi instagram hesabında paylaşmış görüntüsünü ❤Hayırlı sabahlar hanımlar.
Olumlu bir hafta olması dileğiyle. Allah herkesin gönlüne göre versin.
A Asena27 transferin hayırlı olsun cnm Rabbim kolaylaştırsin burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle inşallah
@Puzzle01 @Memure0672 durumunuz nedir?
fatmasecret19 başladın mı tedaviye başladın mı?
Sağol canım minnoşlarımı aldm geldim çok şükür evdeyim şimdi dr çözülen embriyoların çok iyi olduğunu söyledi hatta kendi instagram hesabında paylaşmış görüntüsünü ❤
Maşallah gözün aydın dinlenme e bak ilk 2 3 gün çok fazla gezinme ama sürekli de yatma. Ondan sonra normal yaşantına dön. Yükseğe uzanma ağır kaldırma bir tek.
Sagol canım ❤ lavaboya bile gitsem tedirgin oluyorum ya ben nasıl bekliycem böyle
Doktorum bana kasik agriisi bel agrisi olursa normal demisti. Az kanama filanda normal tutunma kanamasi olur bazi kişilerde demisti canim yine doktoruna danis istersen ama canini sıkmaBugün benden çok açık pembemsi bi leke geldi çok az çok endişelendim
Jel kullaniyorsan gelmesi normel.bende hergun geliyor jelden dolayiKızlar bugün çok açık pembemsi bi leke geldi doktorum pruloton diye bi iğne söyledi yaptır hemen dedi
Aradım proluton depor vurdur hemen dedi vurdurdum çok endişeleniyorum kan versem mi ki bugünDoktorum bana kasik agriisi bel agrisi olursa normal demisti. Az kanama filanda normal tutunma kanamasi olur bazi kişilerde demisti canim yine doktoruna danis istersen ama canini sıkma
Amin inşallah canım hepimizin ❤Hepimiz geçtik bu yollardan sonu selamet olsun cnm
Canım yerleşme kanamasıda olabilir hiç strese girme çok arkadaşın başına geldi bi sorun olmadı dinlen bişey olmaz Allah’ın izniyleKızlar bugün çok açık pembemsi bi leke geldi doktorum pruloton diye bi iğne söyledi yaptır hemen dedi
İnşallah canım dinleniyorum dediğin gibidir yerleşme kanamasıdırCanım yerleşme kanamasıda olabilir hiç strese girme çok arkadaşın başına geldi bi sorun olmadı dinlen bişey olmaz Allah’ın izniyle