• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hayır canm kese günü görünmedi diye şüphelendi 5. Hafta gozukmeliydi dedi. Kan testi yaptık 940 çıktı 3 bin olmalıydı en az dedi sonra işte hala yukseliuor 1046 oldu bugn
Canım sıkma canını desem de o halde kim olsa aynı durumda olurdu. Yani içini rahatlatırım bilmiyorum ama normal yoldan hamile kalan arkadaşım ilk kesesini gördü çok küçüktü sonra dr bi dahaki kontrolde kesenin gelişemediğini fark edip beta verdirmiş ve kan değeri olması gibi artmamıştır . Senin durumunda böyle bişey olabilir dış gebelik değildir çünkü bu zor bi ihtimal diye düşünüyoRum. Rabbim sana kolaylık versin.

Hayır canm kese günü görünmedi diye şüphelendi 5. Hafta gozukmeliydi dedi. Kan testi yaptık 940 çıktı 3 bin olmalıydı en az dedi sonra işte hala yukseliuor 1046 oldu bugn
6. Haftasında kese gözüken insanlar var bazı gebeler 2 hafta falan geriden takip ediyor zamanlada ara kapanıyor

Valla ben de onu düşünüyordum hap bitene kadar bu belim kirilacak gibi ağrıması ne olacak diye doktora sordum haptan olmaz diyor ama neden olabilir bu hapları içmeye başlayınca oldu aniden ortaya cikan bir ağrı bana daha hic bisey demedi canim transfer ile ilgili ben bugun adetin 5.günündeyim
Canım umarım tez zamanda geçer agrilarimiz ve sonunda evlatlarımıza kavuşuruz ins

Arkadaşlar merhaba ben de 18 aralikta transfer yaptırdım. Şu anda protestan ve estrogen kullanıyorum. Bir de coraspin. Sizler de bu ilaclardan kullaniyormusunuz nasil gidiyor
Canım inşallah rabbim nasip eder hamile kalınca da devam edeceksin 🙏🙏 12. Haftaya girdik cuma günü kontrol günümüz bir sıkıntı çıkmazsa bırakacağız inşallah 🙏

Back