Ne güzel maşallah Rabbim bizlere de nasip eder inşallahCanım inşallah rabbim nasip eder hamile kalınca da devam edeceksin 12. Haftaya girdik cuma günü kontrol günümüz bir sıkıntı çıkmazsa bırakacağız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel maşallah Rabbim bizlere de nasip eder inşallahCanım inşallah rabbim nasip eder hamile kalınca da devam edeceksin 12. Haftaya girdik cuma günü kontrol günümüz bir sıkıntı çıkmazsa bırakacağız inşallah
Canım dur bakalım hemen kötü düşünme zaten dış gebelik Tup bebekte en az olasılıkHayır canm kese günü görünmedi diye şüphelendi 5. Hafta gozukmeliydi dedi. Kan testi yaptık 940 çıktı 3 bin olmalıydı en az dedi sonra işte hala yukseliuor 1046 oldu bugn
Amin canım ins valla hem bedenen hem ruhen yıprandımCanım umarım tez zamanda geçer agrilarimiz ve sonunda evlatlarımıza kavuşuruz ins
Valla canım ben onlara bağladım artık dayanamıyorum bantı çıkarttım valla onu çıkartınca biraz olsun rahatladım sanki estrofem günde 3 tane onu içiyorum belimin ağrısından ağlıyordum o derece bir ağrıydıBndede cok sırt ve bel ağrısı oluyor onlari bende kullanıyorum onlardan mi oluyorki acaba
ALLAH yardimcin olsun insallah güzel günler seni bekliyordur. Pozitif sonuçla güzelsorunsuz bir hamilelik senin ve hepimizin olsun inşallah. Amin.Kızlar yarın 13.30 da transferim var bana çok dua edin ❤
Allah razı olsun canım güzel duan için çok sağ ol rabbim burdaki herkese nasip etsin inşallah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşaallah ❤ALLAH yardimcin olsun insallah güzel günler seni bekliyordur. Pozitif sonuçla güzelsorunsuz bir hamilelik senin ve hepimizin olsun inşallah. Amin.
Evet canım başladım 30 Dnda tekrar kontrolüm varHayırlı sabahlar hanımlar.
Olumlu bir hafta olması dileğiyle. Allah herkesin gönlüne göre versin.
A Asena27 transferin hayırlı olsun cnm Rabbim kolaylaştırsin burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle inşallah
Puzzle01 Ankara345 durumunuz nedir?
fatmasecret19 başladın mı tedaviye başladın mı?
Canım senin ilk deneme miydiYadee canım ben erken öğrendim biliyorsun şuan pozitif iki katta artıyor inşallah test günü tekrarlayıp netleştireceğim inşallah:)
Evet ilk denemem canımCanım senin ilk deneme miydi
Maşallah canım bende görürüm inşallah pozitifiEvet ilk denemem canım
İnşallahBugün
Maşallah canım bende görürüm inşallah pozitifi
çok nadir kasık batması gibi bişey göğüs hassasiyetim transferden önce vardı sonra geçti çok bi belirtim yoktu ama deli gibi herşeye ağlıyodum ki bu hala devam ediyo bence çok belirti aramayın önceki tutmuştu kimyasal oldu benim ondada hiç belirtim yoktu bunda da neredeyse hiç bişey hissetmedim ki bide iki kese göründüBelirtiniz var mıydı
duydunmu canım sende sadece ultrasonda mı göründü ayy darısı başıma inşallah perşembe gitcem bendekızlar kanamdan sonraki kontrolüme gittim bu gün. hala daha ağrılarım devam ediyo. çarpıntım da var. ama ikisininde kalp atışı görüldü bu gün
Bende de belirti yok üzülüyorum bu duruma inşallah pozitifi görürüm maşallah bu arada size sağlıkla ilerlesinçok nadir kasık batması gibi bişey göğüs hassasiyetim transferden önce vardı sonra geçti çok bi belirtim yoktu ama deli gibi herşeye ağlıyodum ki bu hala devam ediyo bence çok belirti aramayın önceki tutmuştu kimyasal oldu benim ondada hiç belirtim yoktu bunda da neredeyse hiç bişey hissetmedim ki bide iki kese göründü
inşallah canım hiç takılma bence belirtiye falan her vücut farklıBende de belirti yok üzülüyorum bu duruma inşallah pozitifi görürüm maşallah bu arada size sağlıkla ilerlesin
Canım ne yaptınız keseyi görebildiniz inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruzzHayır canm kese günü görünmedi diye şüphelendi 5. Hafta gozukmeliydi dedi. Kan testi yaptık 940 çıktı 3 bin olmalıydı en az dedi sonra işte hala yukseliuor 1046 oldu bugn