• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hayır canm kese günü görünmedi diye şüphelendi 5. Hafta gozukmeliydi dedi. Kan testi yaptık 940 çıktı 3 bin olmalıydı en az dedi sonra işte hala yukseliuor 1046 oldu bugn
Canım dur bakalım hemen kötü düşünme zaten dış gebelik Tup bebekte en az olasılık

Bndede cok sırt ve bel ağrısı oluyor onlari bende kullanıyorum onlardan mi oluyorki acaba
Valla canım ben onlara bağladım artık dayanamıyorum bantı çıkarttım valla onu çıkartınca biraz olsun rahatladım sanki estrofem günde 3 tane onu içiyorum belimin ağrısından ağlıyordum o derece bir ağrıydı

ALLAH yardimcin olsun insallah güzel günler seni bekliyordur. Pozitif sonuçla güzelsorunsuz bir hamilelik senin ve hepimizin olsun inşallah. Amin.
Allah razı olsun canım güzel duan için çok sağ ol rabbim burdaki herkese nasip etsin inşallah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşaallah ❤🤲

Hayırlı sabahlar hanımlar.
Olumlu bir hafta olması dileğiyle. Allah herkesin gönlüne göre versin.

A Asena27 transferin hayırlı olsun 🤗cnm Rabbim kolaylaştırsin burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle inşallah

Puzzle01 Puzzle01 Ankara345 Ankara345 durumunuz nedir?

fatmasecret19 fatmasecret19 başladın mı tedaviye başladın mı?

Yadee Yadee canım ben erken öğrendim biliyorsun şuan pozitif iki katta artıyor inşallah test günü tekrarlayıp netleştireceğim inşallah:)

Belirtiniz var mıydı
çok nadir kasık batması gibi bişey göğüs hassasiyetim transferden önce vardı sonra geçti çok bi belirtim yoktu ama deli gibi herşeye ağlıyodum ki bu hala devam ediyo :KK48: bence çok belirti aramayın önceki tutmuştu kimyasal oldu benim ondada hiç belirtim yoktu bunda da neredeyse hiç bişey hissetmedim ki bide iki kese göründü

çok nadir kasık batması gibi bişey göğüs hassasiyetim transferden önce vardı sonra geçti çok bi belirtim yoktu ama deli gibi herşeye ağlıyodum ki bu hala devam ediyo :KK48: bence çok belirti aramayın önceki tutmuştu kimyasal oldu benim ondada hiç belirtim yoktu bunda da neredeyse hiç bişey hissetmedim ki bide iki kese göründü
Bende de belirti yok üzülüyorum bu duruma inşallah pozitifi görürüm maşallah bu arada size sağlıkla ilerlesin

Back