- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
İnşallah hayırlı haber ber canım israr testini ne zaman yapmıştınMerhaba kızlar benim idrarda negatif çıktı kan verdim saat 3 te belli olacak ama umudum yok rabbim vardır bi bildiği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı haber ber canım israr testini ne zaman yapmıştınMerhaba kızlar benim idrarda negatif çıktı kan verdim saat 3 te belli olacak ama umudum yok rabbim vardır bi bildiği
senin sonucun çıkmadımı daha canımİnşallah hayırlı haber ber canım israr testini ne zaman yapmıştın
Canım ben eşimi bekliyorum beraber gidicez akşama daha var maalesef :)senin sonucun çıkmadımı daha canım
bursada bi merkezde burda oyle dendi bize iste bisey diyemiosn kiMerhaba nerede yaptırdınız ki bizim klinikte kalp atışını duyana kadar ücretsiz diye biliyorum bi çoğuda öyleydi.
ya gitsene ondan once spriz olur daha iyiCanım ben eşimi bekliyorum beraber gidicez akşama daha var maalesef :)
tabi hala ayni yere gudiyorum isimi riske atamamCanım hala tüp benek yaptırdığın merkeze mi gidiyorsun ben estofrem kullanmadım hiç zaten hep para bu iş gerçekten
Ah ben bu zamana kadar 10 kere giderdim de işte bi kere tamam bekleyelim o güne kadar diye anlaştık ya gitmedim sabrın sonu selamet olur inşallah :)ya g
ya gitsene ondan once spriz olur daha iyi
idrar testide mi yapmadn vallaha bravo bn test gununden 4 gun once yaptim dayanamadmAh ben bu zamana kadar 10 kere giderdim de işte bi kere tamam bekleyelim o güne kadar diye anlaştık ya gitmedim sabrın sonu selamet olur inşallah :)
Evet canım doğru bamada ilk muayeneye buraya gelin dediler tabi olumlu olursatabi hala ayni yere gudiyorum isimi riske atamam
Aa ilk merhaba ben hiç anlamam ama sağlıklı olsun sen ne hissediyorsunmerhaba teyzeleri kizlar simdi bu solumda oluyo demi orda baski hissediyorum ama simdiden cinsiyet tahmine yapayim solda olunca erkek diolarda
transferi sola bastırarark yaptıkları için çokta takılma bence en azından benim öyleydimerhaba teyzeleri kizlar simdi bu solumda oluyo demi orda baski hissediyorum ama simdiden cinsiyet tahmine yapayim solda olunca erkek diolarda
ay ciddimisin bekliycenmi o kadar hemen çıkcakmı peki akşam yaptırınca benim ikinci testde heralde 3-4 gibi çıkar çıldırmak üzereyimmmCanım ben eşimi bekliyorum beraber gidicez akşama daha var maalesef :)
evet canım veriyorlarmış acilde hemen sonuç senn için rahat olsun zaten pozitifi aldın çok şükür Allah’ın izniyle Buda güzel çıkacakay ciddimisin bekliycenmi o kadar hemen çıkcakmı peki akşam yaptırınca benim ikinci testde heralde 3-4 gibi çıkar çıldırmak üzereyimmm
Yok canım hiç bişey yapmadım inşallah tek seferde alırım güzel haberiidrar testide mi yapmadn vallaha bravo bn test gununden 4 gun once yaptim dayanamadm
yok canım hastaneden haber bekliyorum buyuk ihtimal transfer yarın olacak ama bekliyorum canım..Hayırlı sabahlar hanımlar
Mavili hatun @betunya inşallah pozitif çıkar dualarımız sizinle ❤
nilayyy16 @Mucize47 bugün inşallah keselerinizi görüp hamileliğin ilk heyecanını yaşarsınız.
@Asena27 transfer hazırlığına başlamișin hayırlı olsun sadece estrofem vermesi gayet normal. Transfere bir kaç gün kala jel, fitil, progestan iğne başlayabilir için rahat olsun
aaynaa senin tedavi sürecin nasıl gidiyor transfer belli mi?
insallah bu bekleyisin sonucunda coglik cigliga olursunuzYok canım hiç bişey yapmadım inşallah tek seferde alırım güzel haberi
isin sakasi ya ama hani bu rahmimin solunda mi oluyo onu ogrenmek istedim bana transferde oyle bisey yapilmaditransferi sola bastırarark yaptıkları için çokta takılma bence en azından benim öyleydi
evet canım veriyorlarmış acilde hemen sonuç senn için rahat olsun zaten pozitifi aldın çok şükür Allah’ın izniyle Buda güzel çıkacak
[/QUOT
yaptirdigin merkezde yapmayacaklarmi hastanemi ki acili var normalde acilde beta ya bakmiolar devlette
ben hep erkek isterdim ama transferde hosgeldin kizim dedim direk kizim bnm gibi cok guclu olucak die gecirdim icimden hatta hayirlisi saglikli olsndaAa ilk merhaba ben hiç anlamam ama sağlıklı olsun sen ne hissediyorsun