Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yadee yaş 39, 5.gün embriyosu transfer olacak inşallah canım herşey yoluna giderse tabii
Yadee yaş 28. 5. Gün embriyosu tek transfer olucak insalla Yadee 5. Gün tek embriyo transferi olucak inşallah yaş 28 tahmini transfer 5-6 Kasım

Canim benide eklermisin 1.denemem 5.gün embriyosu transferim önümzdeki adetten sonra

cnm benim yaş 29 5.gün blast embriyo
Çok güzel değerin maşallah..inşallah bizlerde nasip olur..
Aminn cnm İnşallah en kısa zamanda

Hoșgeldin
Insallah 2.denemen tutar cnm kaç tane dondurulmuş var?
Yarın merkeze mi gidip başlayacaksın?
4 tane dondurulmuşum var canım. Umarım bu kez pozitifi görürüz. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Transfere kadar rahim kalınlığına bakmak için muayene edecek sanırım, yaşayıp göreceğim bu konuda tecrübesizim. Ama ilk deneme gerçekten zor. Yumurta büyütme sonra opu sonda transfer, vücudu yoruyor gerçekten

Yaş:33, 3.gün dondurulmuş embriyo, transfer tarihimiz henüz belli değil.sanırım 3 hafta sonra olacaktır tahminime göre.

Benimde 2 deneme olacak nasipse 30
Yaşındayım 5. Gün dondurulmuş embriyo olacak 24 ekim doktor kontrolüm o gün transfer tarihi belli olacak bakalım

Hoșgeldin
Şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun? Benim de 28ekim kontrolüm var şuanda sadece Estrofem ve Folik asit alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…