Yaş 37.. 5.gün embriyosu...2adet taze transfer...sonuç negatif..Freee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773
Hanımlar listeye yaş ve kaçıncı gün embriyosu diye not gececem herkes beni etiketleyip bilgilerini paylaşır mi lütfen ✔
>>varsa transfer tarihi veya yeni bir durum
paylaşın <<
Yadee yaş 39, 5.gün embriyosu transfer olacak inşallah canım herşey yoluna giderse tabii
Freee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773
Hanımlar listeye yaş ve kaçıncı gün embriyosu diye not gececem herkes beni etiketleyip bilgilerini paylaşır mi lütfen ✔
paylaşın <<
Yaş 22 5. Gün dondurulmus embriyo. Adet olmayı bekliyorumFreee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773
paylaşın <<
Yaş 27 5. Gün dondurulmuş transferi için bekliyorum bendeFreee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773
paylaşın <<
Canim benide eklermisin 1.denemem 5.gün embriyosu transferim önümzdeki adetten sonraDondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
Var mı benim. Gibi süreci yaşayan. Ben 2. veya 3.gun kontrole çağırır diye düşünmüştüm
Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Yaş 30 3.gün embriyosu 28 Ekim kontrol transfer o gün belirlenecekFreee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773
paylaşın <<
Canim benide eklermisin 1.denemem 5.gün embriyosu transferim önümzdeki adetten sonra
Senin sonuc yaklasiyor canim hadi blr postif senden gelsin insalahhhhhBenim de transferim yarın
cnm benim yaş 29 5.gün blast embriyoFreee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773
paylaşın <<
Aminn cnm İnşallah en kısa zamandaÇok güzel değerin maşallah..inşallah bizlerde nasip olur..
Amin inşallah dualarım sizlere hep beraber güzel haberler alacağızÇok güzel canmm yaa darısı bizlere olsun insallaaahhhhhh
26 canim. Cikolata kistim var hamile kalamadim 1buck senedirHoșgeldin
Eklerim tabi. Yaş kaç? Pozitif alman dileğiyle ❣
Amiiin canım Allah razı olsun Rabbim burayı pozitif haberlerle dolup taşmasını nasip etsin inşallahhhSenin sonuc yaklasiyor canim hadi blr postif senden gelsin insalahhhhh
4 tane dondurulmuşum var canım. Umarım bu kez pozitifi görürüz. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Transfere kadar rahim kalınlığına bakmak için muayene edecek sanırım, yaşayıp göreceğim bu konuda tecrübesizim. Ama ilk deneme gerçekten zor. Yumurta büyütme sonra opu sonda transfer, vücudu yoruyor gerçektenHoșgeldin
Insallah 2.denemen tutar cnm kaç tane dondurulmuş var?
Yarın merkeze mi gidip başlayacaksın?
Yaş:33, 3.gün dondurulmuş embriyo, transfer tarihimiz henüz belli değil.sanırım 3 hafta sonra olacaktır tahminime göre.Freee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773
paylaşın <<
Benimde 2 deneme olacak nasipseHoșgeldin
Eklerim tabi. Yaş kaç? Pozitif alman dileğiyle ❣
Benimde 2 deneme olacak nasipse30
Yaşındayım 5. Gün dondurulmuş embriyo olacak 24 ekim doktor kontrolüm o gün transfer tarihi belli olacak bakalım
HoşbuldumHoșgeldin
Şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun? Benim de 28ekim kontrolüm var şuanda sadece Estrofem ve Folik asit alıyorum
Hoşbuldum❣
Şimdi bende aynı günde 3 kez estrofem ve folik asit başka ilacım yok
Evet az kaldıKontrole de az kaldı transfer tarihi belli olunca haber et
Transferden sonra neler yaptınız acaba yeme içme. Kaçıncı gün banyo yaptınız hep yattınız mıAmin inşallah dualarım sizlere hep beraber güzel haberler alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?