• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Az önce sarıldım eşimle ağladım ohh içim rahatladı kaç gündür tutuyormuşum demek...birtek eşime söyledim okuldan gelsin kızımda çok heveslenmişti ona nasıl diycem derdim var şimdide...

😣 Allah büyük. Bu günler de geçer

20191021_153010_HDR.jpg

Kızlar Ben gelirken normal gebelik testi aldım ve bunu da çok net 5 dakikada çıktı Allah'ım inanamıyorum şu anda Allah'ım ne çok korktum inşallah bekleyen Herkese Rabbim nasip etsin şimdi tek duam devamının gelmesi
Bu arada erken gebelik testi falan hikayeymiş yani onu anladım Keşke baştan bu testten alıp yapsaymışım :emir_bebek:
20191021_153010_HDR.jpg

Az önce sarıldım eşimle ağladım ohh içim rahatladı kaç gündür tutuyormuşum demek...birtek eşime söyledim okuldan gelsin kızımda çok heveslenmişti ona nasıl diycem derdim var şimdide...
Canım çok üzüldüm özellikle Ben de ondan çok korkuyorum zaten oğlum da çok kardeş istiyor Sürekli soruyor kardeşim ne zaman gelecek diye inşallah Rabbim senin kızına da bir kardeş nasip etsin Hayırlı sağlıklısıyla

Eki Görüntüle 2546933
Kızlar Ben gelirken normal gebelik testi aldım ve bunu da çok net 5 dakikada çıktı Allah'ım inanamıyorum şu anda Allah'ım ne çok korktum inşallah bekleyen Herkese Rabbim nasip etsin şimdi tek duam devamının gelmesi
Bu arada erken gebelik testi falan hikayeymiş yani onu anladım Keşke baştan bu testten alıp yapsaymışım :emir_bebek: Eki Görüntüle 2546933

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah ❤️💖❤️💖❤️💖❤️:anneadayı:

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah ❤💖💖💖:anneadayı:
Amin hepimiz inşallah cnm
Bir de ne oldu biliyor musun Ben önce İlaç yazdırmaya gittim ya aile hekimine orada bir kadın teyze Daha doğrusu bana baktı Sen hamile misin Dedi bilmiyorum dedim Bence hamilesin dedi ben de şaşırdım İnşallah dedim Ondan sonra hani durumu bahsettim
Sonra nasıl anlıyorsun dedim göz halkaların belirginleşmiş dedi bana biz büyüklerimizden öyle gördük dedi

Amin hepimiz inşallah cnm
Bir de ne oldu biliyor musun Ben önce İlaç yazdırmaya gittim ya aile hekimine orada bir kadın teyze Daha doğrusu bana baktı Sen hamile misin Dedi bilmiyorum dedim Bence hamilesin dedi ben de şaşırdım İnşallah dedim Ondan sonra hani durumu bahsettim
Sonra nasıl anlıyorsun dedim göz halkaların belirginleşmiş dedi bana biz büyüklerimizden öyle gördük dedi

Ay bak teyzeme sen ya.. Ne diyelim Allah hepimize böyle haber almayı nasip etsin. Kan. Sonucun nezaman çıkacak 🤔

Yadee Yadee bizlere böyle güzel liste hazırladığı için sağol :)
Acaba yaş ve kaçıncı gün embriyosu transfer olduğunu da yazalım mı ilk sayfada fıkır amaçlı yanı ?

Freee deniz Freee deniz T Tyt82 H hulyaligunler N Narinimmmm O ozlems16 zuzu3838 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize ISSIZZ ISSIZZ ys_pasa ys_pasa F fatma_payt10 chagiless chagiless Melek Ada Melek Ada Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 B Babydust80 Y yasemin773

Hanımlar listeye yaş ve kaçıncı gün embriyosu diye not gececem herkes beni etiketleyip bilgilerini paylaşır mi lütfen ✔

>>varsa transfer tarihi veya yeni bir durum
paylaşın <<
Yadee Yadee yaş 39, 5.gün embriyosu transfer olacak inşallah canım herşey yoluna giderse tabii

Back