• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Transferim bir ay ertelendi, kist oluşumu sebebiyle. Bir ay daha bekleyeceğim kısmet değilmiş bekleriz

Malesefki değilim negatif çıktı sonucm önümüzdeki ay tekrar transfer olacak

Olabilir 😍Allah gönlüne göre versin. Ama benim kızım da oğlumda değerler düşük başladı mesela oğlum 9.günü 24
kızımda 12.günü 80 küsür çıkmıştı..
Merhabalar benim bugun transferimin 15. Gunu 9. Gun 40 11. Gun 60 13. Gun 107 cikti cokta saglikli bir gebelik oldugunu dusunmuyorum. Sizin degerleriniz nasil artiyordu doguma kadar bir problem oldumu

Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.

✨(eklenmek isteyenler beni etiketlesin) ✨

@citacita
>>Yaş 35
2.deneme
3.gün
Embriyo
25 Ekim Transfer💕
zuzu3838 zuzu3838
>>Yaş 25
2.deneme
3.gün
Embriyo
17 Ekim Transfer💕
Yadee Yadee
>>Yaş 29
4.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor :KK51:
Gebelikaski Gebelikaski
>>Yaş 26
1.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor :KK51:
kelebekmkelebek kelebekmkelebek
>>Yaş 30
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
bekliyor :KK51:
O ozlems16
>>?
2.deneme
? ¿?
Transfer bekliyor:KK51:
ISSIZZ ISSIZZ 3.denemeTransfer bekliyor:KK51:
B Babydust80
>> Yaş 39
2.deneme
5.gün
Embriyo
sykapusuz sykapusuz
>> Yaş 29
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔❤🤰
Melek Ada Melek Ada
>>Yaş 30
5.deneme
5.gün
Embriyo
@yel1z
>>Yaş 37
3.deneme
5.gün
Embriyo
15 Ekim Transfer💕
B beklenenmucize
>>Yaş 27
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
bekliyor:KK51:
Y yasemin773 1.denemeTransfer bekliyor:KK51:
M Merabd
>>Yaş 22
1.deneme
5.gün
Embriyo
@shemsim
>>Yaş?
4.deneme
¿? ¿
Transfer
bekliyor :KK51:
chagiless chagiless
>>Yaş 28
2.deneme
5.gün
Embriyo
ys_pasa ys_pasa 3.deneme25 Ekim Transfer💕
F fatma_payt10 1.
deneme
H hulyaligunler 1.deneme???
T Tyt82 3.denemeTransfer bekliyor:KK51:
Freee deniz Freee deniz
>>Yaş 33
2.deneme
3.gün
Embriyo

bende yeni kürtaj oldum bebegim gelişmedi 29 yaşındayım bende adetle transfer iicn tekrar beklicem dondurulmuşlarim var

Merhabalar benim bugun transferimin 15. Gunu 9. Gun 40 11. Gun 60 13. Gun 107 cikti cokta saglikli bir gebelik oldugunu dusunmuyorum. Sizin degerleriniz nasil artiyordu doguma kadar bir problem oldumu

Hoșgeldin 💕
Ben çok. Büyük bir Sorun görmedim cnm herkesin tam tamına 2 katı artacak diye birsey yok %60 artış yeterliymiș. Yinede takipte kalmak en iyisi Allahım nasibini etsin. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah.
15. Gününde kan. Baktirmadin mi?
Yaş kaç ve kaçıncı gün embriyosu?

bende yeni kürtaj oldum bebegim gelişmedi 29 yaşındayım bende adetle transfer iicn tekrar beklicem dondurulmuşlarim var

Geçmis olsun Cnm. Zor olsa da en azından hamile kalabilmeyi bilmek de umudumuza umut oluyor 😊 kaçıncı denemen? Dondurulmuş transferi kaçıncı gün embriyo olacak?

Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
Var mı benim. Gibi süreci yaşayan. Ben 2. veya 3.gun kontrole çağırır diye düşünmüştüm :KK51:
🖤Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Merhaba bende bugun adet oldum dondurulmus embriyo transferi olacak, cok mutlu oldum boyle bir konu bulduguma

Hoșgeldin 💕
Ben çok. Büyük bir Sorun görmedim cnm herkesin tam tamına 2 katı artacak diye birsey yok %60 artış yeterliymiș. Yinede takipte kalmak en iyisi Allahım nasibini etsin. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah.
15. Gününde kan. Baktirmadin mi?
Yaş kaç ve kaçıncı gün embriyosu?
Bir onceki transferimde de dusuk baslayip baslarda yavas artip sonra katlanmisti ama kalp atimini duyamadik o yuzden olumsuzum. 192 geldi bugun %80 artiyor sizinde dusuk baslamis ya merak ettim nasil ilerledi diye. 34 yas 2 tane 5. Gun embiryosu

Merhaba bende bugun adet oldum dondurulmus embriyo transferi olacak, cok mutlu oldum boyle bir konu bulduguma

Hoșgeldin 💕
Ozaman seni hemen listemize ekliyelim 😊
Kaçıncı denemen? Yaş kaç? Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse? Hangi ilaçlara başladın ben Estrofem başladım muayene vs daha olmadı heycan var🙏🙂😊

Bir onceki transferimde de dusuk baslayip baslarda yavas artip sonra katlanmisti ama kalp atimini duyamadik o yuzden olumsuzum. 192 geldi bugun %80 artiyor sizinde dusuk baslamis ya merak ettim nasil ilerledi diye. 34 yas 2 tane 5. Gun embiryosu

Kızımı kaybettim. 21.haftada ölü doğdu. Oğlum 28haftalik doğdu şükür benimle ve yarın 2yasina giriyor ❤️
Ama benim 2 gebeligimde düşük değerlerle ve 2 kat değil de senin değerlerin gibi artuyirdu🙄 hayırlısı olsun cnm

Dinleniyorum sürekli canım zamanda gecmek bilmiyor 🤦🏼‍♀️ Diğer transferimde hiç belirtim yoktu bunda sadece cok hafif kasıgıma agrı giriyor sızı gibi böyle. Farklı olarak sadece o var canım

Erken test yapmayı düşünüyor musun?

Kızımı kaybettim. 21.haftada ölü doğdu. Oğlum 28haftalik doğdu şükür benimle ve yarın 2yasina giriyor ❤️
Ama benim 2 gebeligimde düşük değerlerle ve 2 kat değil de senin değerlerin gibi artuyirdu🙄 hayırlısı olsun cnm
Kiziniz icin uzgunum oglunuzuda allah bagislasin. Bende bekleyip gorecegim artik suan beklemekten baska yapabilecegim birsey yok. Hayirlisi artik

Çok teşekkür ederim. Yeni tedaviye başlamak istiyorum maddi manevi nasıl hazır olucam bilmiyorum ama yeni yer araştırmaya başladım asla oraya gitmem. Şimdi tavsiyelere bakıyorum varsa alabilirim. Bir de ben yeni üyeyim bilmiyorum da, mesaj yazdığımız konuları takip edebilidğimiz bir yer var mı? Yazıp sonra bulmak zor oluyor

Cnm bahçeciyi tavsiye ederim uzman kadro ve işini titilikle yapıyorlar bende acıbadem 3 başarısız deneme ve düşük sonrası gittim tüm tespitler bahçecide bulundu ve ben tamamen acıbademde paramı umutlarımı sokağa attım doktorum da meşhur furkan kayabaşoğluydu

Back