Az önce sarıldım eşimle ağladım ohh içim rahatladı kaç gündür tutuyormuşum demek...birtek eşime söyledim okuldan gelsin kızımda çok heveslenmişti ona nasıl diycem derdim var şimdide...
Canım çok üzüldüm özellikle Ben de ondan çok korkuyorum zaten oğlum da çok kardeş istiyor Sürekli soruyor kardeşim ne zaman gelecek diye inşallah Rabbim senin kızına da bir kardeş nasip etsin Hayırlı sağlıklısıylaAz önce sarıldım eşimle ağladım ohh içim rahatladı kaç gündür tutuyormuşum demek...birtek eşime söyledim okuldan gelsin kızımda çok heveslenmişti ona nasıl diycem derdim var şimdide...
Eki Görüntüle 2546933
Kızlar Ben gelirken normal gebelik testi aldım ve bunu da çok net 5 dakikada çıktı Allah'ım inanamıyorum şu anda Allah'ım ne çok korktum inşallah bekleyen Herkese Rabbim nasip etsin şimdi tek duam devamının gelmesi
Bu arada erken gebelik testi falan hikayeymiş yani onu anladım Keşke baştan bu testten alıp yapsaymışımEki Görüntüle 2546933
Amin hepimiz inşallah cnmHayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah ❤❤ ❤ ❤
Amin hepimiz inşallah cnm
Bir de ne oldu biliyor musun Ben önce İlaç yazdırmaya gittim ya aile hekimine orada bir kadın teyze Daha doğrusu bana baktı Sen hamile misin Dedi bilmiyorum dedim Bence hamilesin dedi ben de şaşırdım İnşallah dedim Ondan sonra hani durumu bahsettim
Sonra nasıl anlıyorsun dedim göz halkaların belirginleşmiş dedi bana biz büyüklerimizden öyle gördük dedi
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah ❤❤ ❤ ❤
Amin cnmAy bak teyzeme sen ya.. Ne diyelim Allah hepimize böyle haber almayı nasip etsin. Kan. Sonucun nezaman çıkacak
sykapusuz tebrik ederim çok sevindim Kan sonucu da bekliyoruz hadı bakalım listeden pozitifler gelmeye başladı. negatif alan arkadaşa da üzüldüm tabii keşke hep pozitif alabilsek ne güzel olurdu ya
Amin cnm inşallahsykapusuz tebrik ederim çok sevindim Kan sonucu da bekliyoruz hadı bakalım listeden pozitifler gelmeye başladı. negatif alan arkadaşa da üzüldüm tabii keşke hep pozitif alabilsek ne güzel olurdu ya
Hayırlısi olsun canım cok güzel haber İnş sağlıcakla kucağına al. Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün bugün?Kızlar 16.19 çıktı sonucum
Çok güzel değerin maşallah..inşallah bizlerde nasip olur..Kızlar 16.19 çıktı sonucum
Çok güzel canmm yaa darısı bizlere olsun insallaaahhhhhhKızlar 16.19 çıktı sonucum
Yadee bizlere böyle güzel liste hazırladığı için sağol :)
Acaba yaş ve kaçıncı gün embriyosu transfer olduğunu da yazalım mı ilk sayfada fıkır amaçlı yanı ?
Freee deniz T Tyt82 H hulyaligunler N Narinimmmm O ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize ISSIZZ ys_pasa F fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 Y yasemin773
Hanımlar listeye yaş ve kaçıncı gün embriyosu diye not gececem herkes beni etiketleyip bilgilerini paylaşır mi lütfen ✔
>>varsa transfer tarihi veya yeni bir durum
paylaşın <<
kelebekk47 yaş 35 25 ekim transfer 3. Gün embriyosuFreee deniz T Tyt82 H hulyaligunler N Narinimmmm O ozlems16 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize ISSIZZ ys_pasa F fatma_payt10 chagiless Melek Ada Galaxyeliz61 B Babydust80 Y yasemin773
Hanımlar listeye yaş ve kaçıncı gün embriyosu diye not gececem herkes beni etiketleyip bilgilerini paylaşır mi lütfen ✔
>>varsa transfer tarihi veya yeni bir durum
paylaşın <<
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?