• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yadee Yadee yaş 39, 5.gün embriyosu transfer olacak inşallah canım herşey yoluna giderse tabii
Yadee Yadee yaş 28. 5. Gün embriyosu tek transfer olucak insalla
Freee deniz Freee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless chagiless Melek Ada Melek Ada Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773

Hanımlar listeye yaş ve kaçıncı gün embriyosu diye not gececem herkes beni etiketleyip bilgilerini paylaşır mi lütfen ✔

>>varsa transfer tarihi veya yeni bir durum
paylaşın <<
Yadee Yadee 5. Gün tek embriyo transferi olucak inşallah yaş 28 tahmini transfer 5-6 Kasım

Dondurulmuş tek embriyo için Bende artık tedaviye başladım şükür. Bugün adetimin 1.günü, Merkezi aradım bana Estrofem alıp 13. güne randevu verdi. Ozaman Ultrasona girecem ve kan alınacak duruma göre transfer günü verilecek o gün.
Var mı benim. Gibi süreci yaşayan. Ben 2. veya 3.gun kontrole çağırır diye düşünmüştüm :KK51:
🖤Hayırlı tedaviler olumlu sonuçlar herkese
Canim benide eklermisin 1.denemem 5.gün embriyosu transferim önümzdeki adetten sonra

Freee deniz Freee deniz @Tyt82 @hulyaligunler @citacita @ozlems16 zuzu3838 zuzu3838 M Merabd B beklenenmucize @ISSIZZ @ys_pasa @fatma_payt10 chagiless chagiless Melek Ada Melek Ada Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 B Babydust80 @yasemin773

Hanımlar listeye yaş ve kaçıncı gün embriyosu diye not gececem herkes beni etiketleyip bilgilerini paylaşır mi lütfen ✔

paylaşın <<
cnm benim yaş 29 5.gün blast embriyo
Çok güzel değerin maşallah..inşallah bizlerde nasip olur..
Aminn cnm İnşallah en kısa zamanda

Hoșgeldin 💕
Insallah 2.denemen tutar cnm kaç tane dondurulmuş var?
Yarın merkeze mi gidip başlayacaksın?
4 tane dondurulmuşum var canım. Umarım bu kez pozitifi görürüz. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Transfere kadar rahim kalınlığına bakmak için muayene edecek sanırım, yaşayıp göreceğim bu konuda tecrübesizim. Ama ilk deneme gerçekten zor. Yumurta büyütme sonra opu sonda transfer, vücudu yoruyor gerçekten

paylaşın <<
Yaş:33, 3.gün dondurulmuş embriyo, transfer tarihimiz henüz belli değil.sanırım 3 hafta sonra olacaktır tahminime göre.

Benimde 2 deneme olacak nasipse 🙂 30
Yaşındayım 5. Gün dondurulmuş embriyo olacak 24 ekim doktor kontrolüm o gün transfer tarihi belli olacak bakalım

Hoșgeldin 💕
Şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun? Benim de 28ekim kontrolüm var şuanda sadece Estrofem ve Folik asit alıyorum

Back