• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Allah bağışlasın. Benim de bir oğlum oldu kızdan sonra. Senin ilki tüp bebek mi?
Yok kendiliginden oldu.9 yasinda oglum var. Çok kardeş istiyor. Düsuk yaptigim zaman çok üzulmustu.o gunleri hatirlamak bile istemiyorum.

Canım hemşire bir tane ilacımı değiştirdi aspirin yerine iğne verdi ..senin anlayacağın ilaçlara devam ...Test günü ne kadar bekle dedi..her işte bir hayır vardr rabbimin dediği olur..
İnşallah cnm hiç belli olmaz rabbim mucizesini göstersin inşallah bize güzel haber ver

Geçmiş olsun kardeşim..
Çok teşekkür ederim. Yeni tedaviye başlamak istiyorum maddi manevi nasıl hazır olucam bilmiyorum ama yeni yer araştırmaya başladım asla oraya gitmem. Şimdi tavsiyelere bakıyorum varsa alabilirim. Bir de ben yeni üyeyim bilmiyorum da, mesaj yazdığımız konuları takip edebilidğimiz bir yer var mı? Yazıp sonra bulmak zor oluyor

Kızlar kan verdim ama 3 saate çıkar dedi nasıl özel hastane ise :KK61: numaramı bıraktım geldim whatsappdan atacaklar şimdi zaman hiç geçmez😪

Kızlar kan verdim ama 3 saate çıkar dedi nasıl özel hastane ise :KK61: numaramı bıraktım geldim whatsappdan atacaklar şimdi zaman hiç geçmez😪

Çok teşekkür ederim. Yeni tedaviye başlamak istiyorum maddi manevi nasıl hazır olucam bilmiyorum ama yeni yer araştırmaya başladım asla oraya gitmem. Şimdi tavsiyelere bakıyorum varsa alabilirim. Bir de ben yeni üyeyim bilmiyorum da, mesaj yazdığımız konuları takip edebilidğimiz bir yer var mı? Yazıp sonra bulmak zor oluyor

İçinin rahat olması için mutlaka içine sinen bir yer tercih et. Tedaviye başlayınca haber et seni de listeye alayım ❤️

Az önce sarıldım eşimle ağladım ohh içim rahatladı kaç gündür tutuyormuşum demek...birtek eşime söyledim okuldan gelsin kızımda çok heveslenmişti ona nasıl diycem derdim var şimdide...

Back