• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Transferden sonra neler yaptınız acaba yeme içme. Kaçıncı gün banyo yaptınız hep yattınız mı
transferden yarım saat merkezde dinlendikten sonra yola çıktık trafik vardı 1 saatlik yoldan geldik dışarıda yemeğimizi yedik oradan eve geçtik ama eve gelene kadar Eşim beni bütün çukurlara soktu sağ olsun doktorun bana nar suyu veya Nar yememi önermişti Ben de transfer olduğum gün ve ertesi gün bir tane nar yedim çiğ kabak çekirdeği tükettim kayısı ve incir tükettim oğlumda da çiğ kabak çekirdeğini tüketmiştir etkisinin olduğuna inanıyorum Rabbim tabii ki öncelikle vesile edecek �nan bana günlük yaşantıma devam ettim öyle Sürekli yatmadım Ben Instagram'da ürün satan bir insanım kalktım siparişlerimi hazırladım onları paketledim kargoladım Yemeğimi yaptım belim ağrıdıkça uzandım

Banyo mu Bugün yapacağım İnan banyo yapmadım 1 hafta oldu yani🙈🙈
Sürekli abdest aldığım için kendimi hissetmedim açıkçası ilaçlarımı düzenli kullandım Ve sürekli elim karnımda dua ettim

transferden yarım saat merkezde dinlendikten sonra yola çıktık trafik vardı 1 saatlik yoldan geldik dışarıda yemeğimizi yedik oradan eve geçtik ama eve gelene kadar Eşim beni bütün çukurlara soktu sağ olsun doktorun bana nar suyu veya Nar yememi önermişti Ben de transfer olduğum gün ve ertesi gün bir tane nar yedim çiğ kabak çekirdeği tükettim kayısı ve incir tükettim oğlumda da çiğ kabak çekirdeğini tüketmiştir etkisinin olduğuna inanıyorum Rabbim tabii ki öncelikle vesile edecek �nan bana günlük yaşantıma devam ettim öyle Sürekli yatmadım Ben Instagram'da ürün satan bir insanım kalktım siparişlerimi hazırladım onları paketledim kargoladım Yemeğimi yaptım belim ağrıdıkça uzandım

Takvim gelmiş 😍
Ya senin en dikat çeken belirtin neydi mesela sağ veya sol kasikta bir batma, sancı hisetinmi hiç? Adet olacak gibi miyidi yoksa belirtiler

Hatta ilk iki gün böyle oturup kalkarken Kasıklarımda doluluk hissediyordum ertesi gün kayboldu normal sanki bir günmüş gibi devam etti Ondan sonraki gün de aynı Ben dedim ha Ne oldu tutmadı galiba gibi düşüncelere girdim 4. Gün test yaptım çıkmadı. 🙊 dün daha fazla dayanamadım ama değerim iyi mi bilmiyorum hala korkum var cuma test günüm

Banyo mu Bugün yapacağım İnan banyo yapmadım 1 hafta oldu yani🙈🙈
Sürekli abdest aldığım için kendimi hissetmedim açıkçası ilaçlarımı düzenli kullandım Ve sürekli elim karnımda dua ettim

Namazı nasıl kıldın. Ben diğer transferinde ilk 3 gün sandalyede kıldım 😳

Hatta ilk iki gün böyle oturup kalkarken Kasıklarımda doluluk hissediyordum ertesi gün kayboldu normal sanki bir günmüş gibi devam etti Ondan sonraki gün de aynı Ben dedim ha Ne oldu tutmadı galiba gibi düşüncelere girdim 4. Gün test yaptım çıkmadı. 🙊 dün daha fazla dayanamadım ama değerim iyi mi bilmiyorum hala korkum var cuma test günüm

Daha zaten erken annesi. 5.gün embriyo olsa da.. 😊

Takvim gelmiş 😍
Ya senin en dikat çeken belirtin neydi mesela sağ veya sol kasikta bir batma, sancı hisetinmi hiç? Adet olacak gibi miyidi yoksa belirtiler
Aynen canım o takvimi çok seviyorum İnşallah Rabbim Sizlerde de kullanmayı nasip etsin grubun ilk hamişi benim İnşallah Rabbim daim ederse :KK68:
Canım yazdığım gibi benim ilk 2 gün 3 gün hiç belirtim olmadı Ara ara giren hafif kasık ağrısı oluyordu sadece bir de Göğüslerim acıyordu Çok ayakta kalırsam belim ağrıyordu öyle diyeyim mesela dün Kasıklarım çok ağrıdı ve bacaklarıma doğru vuruyordu ağrısı Bugün sabah kalktım çok hafif Ara ara oluyor Başka yok yani bir belirtim

Merhaba kizlar bende burdayim :) 4 denem fakat 2ci transfer olucak adet bekliyorum henuz gelmedi gelemiyor gecen ay transfere hazirlik yapildi fakat rahim cok kalinlasmis hatda doktor iki uc gun sonra tekrar adet olucaksin diyip fitil verdi 10 tane fitil bitdi uzerinden 4 gun gecti hala adet gelmek bilmiyor :(

Namazı nasıl kıldın. Ben diğer transferinde ilk 3 gün sandalyede kıldım 😳
Ilk kılmadım canım ama ertesi gün normal sabahtan akşama kadar namazlarımı kıldım Ondan sonra da devam ettim Allah'a şükürler olsun normal bir şekilde kıldım Hiçbir sıkıntısı olmuyor İnan bana her şeyi veren Allah ona şükrünü yaptıktan sonra zaten olur Namaz kıldım diye tutmayacak bir şey değil Bir de mesaj Doktorlar yüzmeyi bile öneriyor düşün yüzmede bütün kaslar çalışıyor her yeri zorla ya Biliyorsun namazda da aynı o şekilde düşün yani

Merhaba kizlar bende burdayim :) 4 denem fakat 2ci transfer olucak adet bekliyorum henuz gelmedi gelemiyor gecen ay transfere hazirlik yapildi fakat rahim cok kalinlasmis hatda doktor iki uc gun sonra tekrar adet olucaksin diyip fitil verdi 10 tane fitil bitdi uzerinden 4 gun gecti hala adet gelmek bilmiyor :KK43:
Mrb cnm anca olursun stres yapma tarusal kullandım bende trasferden önce 4. Gün oldum bitince

Merhaba kizlar bende burdayim :) 4 denem fakat 2ci transfer olucak adet bekliyorum henuz gelmedi gelemiyor gecen ay transfere hazirlik yapildi fakat rahim cok kalinlasmis hatda doktor iki uc gun sonra tekrar adet olucaksin diyip fitil verdi 10 tane fitil bitdi uzerinden 4 gun gecti hala adet gelmek bilmiyor :KK43:

Hoșgeldin 💕
Stress yapma adet olursun inşallah ve son olur 9 10 ay kadar gelmeyesice :p yaş kaç? Kaçıncı gün embriyo transfer olacak?

Oğlumda 8. Gün kan 164 çıktı bu 8. G0n 40 felan olur o yüzden dedim kuzum acaba bu kızmı😇😇

Olabilir 😍Allah gönlüne göre versin. Ama benim kızım da oğlumda değerler düşük başladı mesela oğlum 9.günü 24
kızımda 12.günü 80 küsür çıkmıştı..

Olabilir 😍Allah gönlüne göre versin. Ama benim kızım da oğlumda değerler düşük başladı mesela oğlum 9.günü 24
kızımda 12.günü 80 küsür çıkmıştı..
İçimden kız geçiyor bilmiyorum cnm çok istiyorum ondan galiba

Kızlar ben transferden sonra hep ishalim bu durum normalmi folic asit ve insülin direnci asit kullanıyorum sadece

İçimden kız geçiyor bilmiyorum cnm çok istiyorum ondan galiba

Ben daha transfer olmamışken Malesef kendimi durduramayip kız bebek kıyafetlerine bakınmaya başladım 🙄😳 gönlümden. Geçen benim de kız. Ama asıl amaç oğluma kardeş verebilmek aslında ❤️

Ben daha transfer olmamışken Malesef kendimi durduramayip kız bebek kıyafetlerine bakınmaya başladım 🙄😳 gönlümden. Geçen benim de kız. Ama asıl amaç oğluma kardeş verebilmek aslında ❤
Allah gönlüne göre versin cnm

Back