Allahtan bir tane cocugum var.sukrediyorum.ona kardeş yapalim dedik 5 yil gecti.hala ugrasiyorum. Allah herkese sabir versin.Kıyamam Rabbim. Yine nasip eder inşallah bende kendimi hep hamile kalabiliyomusum diye avuttum
Benimde kizdi. Suyum geldi.hala kalbi atiyordu.cok zor bazen aklima gelince gözlerim doluyor.
Allahtan bir tane cocugum var.sukrediyorum.ona kardeş yapalim dedik 5 yil gecti.hala ugrasiyorum. Allah herkese sabir versin.
Yok kendiliginden oldu.9 yasinda oglum var. Çok kardeş istiyor. Düsuk yaptigim zaman çok üzulmustu.o gunleri hatirlamak bile istemiyorum.Allah bağışlasın. Benim de bir oğlum oldu kızdan sonra. Senin ilki tüp bebek mi?
Yok kendiliginden oldu.9 yasinda oglum var. Çok kardeş istiyor. Düsuk yaptigim zaman çok üzulmustu.o gunleri hatirlamak bile istemiyorum.
İnşallah cnm hiç belli olmaz rabbim mucizesini göstersin inşallah bize güzel haber verCanım hemşire bir tane ilacımı değiştirdi aspirin yerine iğne verdi ..senin anlayacağın ilaçlara devam ...Test günü ne kadar bekle dedi..her işte bir hayır vardr rabbimin dediği olur..
Geçmiş olsun kardeşim..Ben de Ekim transferiyim ve yeni negatif sonuç aldım. Medical Park Aynur Erşahin
Ya çok teşekkür ederim cnm kardeşim..inşallah senin yüzün gülerİnşallah cnm hiç belli olmaz rabbim mucizesini göstersin inşallah bize güzel haber ver
Kesinlikle ama çalıştığım için zaman güzel geçiyorHeycan var dime
Çok teşekkür ederim. Yeni tedaviye başlamak istiyorum maddi manevi nasıl hazır olucam bilmiyorum ama yeni yer araştırmaya başladım asla oraya gitmem. Şimdi tavsiyelere bakıyorum varsa alabilirim. Bir de ben yeni üyeyim bilmiyorum da, mesaj yazdığımız konuları takip edebilidğimiz bir yer var mı? Yazıp sonra bulmak zor oluyorGeçmiş olsun kardeşim..
Çok teşekkür ederim. Yeni tedaviye başlamak istiyorum maddi manevi nasıl hazır olucam bilmiyorum ama yeni yer araştırmaya başladım asla oraya gitmem. Şimdi tavsiyelere bakıyorum varsa alabilirim. Bir de ben yeni üyeyim bilmiyorum da, mesaj yazdığımız konuları takip edebilidğimiz bir yer var mı? Yazıp sonra bulmak zor oluyor
Bende varım. İlk denemem olumsuz sonuçlandı, yarın dondurulmuş için süreç başlıyor. Herkesin pozitifi görmesini dilerim
Kızlar kan verdim ama 3 saate çıkar dedi nasıl özel hastane isenumaramı bıraktım geldim whatsappdan atacaklar şimdi zaman hiç geçmez
Hormon geç çıkıyor cnm o yüzden...Rabbim seni mutlu etsin inşallah..Kızlar kan verdim ama 3 saate çıkar dedi nasıl özel hastane isenumaramı bıraktım geldim whatsappdan atacaklar şimdi zaman hiç geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?