• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hadi hayırlısı cnm inşallah bizde o günleri görürüz 🙂transferden 22 gün Sonra yani 23 Kasım gidecem kese için, ozaman değerim 3binlerde olması gerek. Kese görünür mü karından ultrasonla acaba 🤔
Canım ben keseyi 20. Gün gördüm. 13. Gün değerim 2090 dı doktor 2 binden sonra tekse görüyoruz demişti. Yani çok rahat görünür bebeğin.

Canim testimiz asagi yukari ayni koyulukta acaba bende kanda kac cikar diye kafayi yiyorum esimde 18 erken kan test yaptirmak yok diyo :(
Canım çok çok sevindim gözümüz aydın 🥰 testi hem akşam yapmışsın hem de 7.güne göre rengi bence çok iyi. Kesinlikle git ve bir kan ver bence. Ben sabah ilk idrarla yaptım 8.günde 91 çıktı seninki de yüksek bir değer olur inşallah. Kaç embriyo transfer edilmişti sana , 5.gün embriyosu muydu?

Canım çok çok sevindim gözümüz aydın 🥰 testi hem akşam yapmışsın hem de 7.güne göre rengi bence çok iyi. Kesinlikle git ve bir kan ver bence. Ben sabah ilk idrarla yaptım 8.günde 91 çıktı seninki de yüksek bir değer olur inşallah. Kaç embriyo transfer edilmişti sana , 5.gün embriyosu muydu?
Ever ucu transfer oldu ikisi iyi kaliteydi 4aa 4bb biri orta 4cc diye bisey qaloba ikiside tutdu :)

Ever ucu transfer oldu ikisi iyi kaliteydi 4aa 4bb biri orta 4cc diye bisey qaloba ikiside tutdu :)
İnşallah kuzum inşallah ikisi de tutmuştur. Yaşadığın süreçleri ve geçen yılları düşününce gelsinler onları başının üstünde taşıyacak bir anneleri var ☺️💓

Bizimde sperm sayisi 3milyon eşim 2 aydir tedavi oluyo ancak hiç artış olmadi tüp bebek icin arasturma yapıyorum allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah
La arjinin ve le karnitin ilaçları bizde ciddi bir sayı fark ettirdi. Solgar ın ilaçları. Doktorlar normalde içinde bütün vitaminlerin bulunduğu ilacı veriyor. Biz onlarda çok fark görmedik. Eşim inrettten araştırırken Solgar ın ilaçlarını buldu. 6 ay kullandı 19 milyon olmuştu sayımız. Sayı değişti hız çok değişmedi.

La arjinin ve le karnitin ilaçları bizde ciddi bir sayı fark ettirdi. Solgar ın ilaçları. Doktorlar normalde içinde bütün vitaminlerin bulunduğu ilacı veriyor. Biz onlarda çok fark görmedik. Eşim inrettten araştırırken Solgar ın ilaçlarını buldu. 6 ay kullandı 19 milyon olmuştu sayımız. Sayı değişti hız çok değişmedi.
Eşim klomen, teatrio ve impry kullaniyor,kaan beye tedavi oldu. 2 ay oldu 4 ay bekleyip tüp bebek yaptircaz artık. Inşallah rabbim nasip eder.

Sasirmadm dehsete dustm😂 yani cocuk icin neden bu yasta bu kadar kendinizi yipratiyorsunuz ki hayatinizi yasayin evliliginizin tadini cikarn tatillere gidin ne gerek var ki yani diyecegm ama tabi sizin tercihiniz bu bakis aciniza da saygi duymak lazm
Ortada sorun olunca beklemek istemiyoruz yas ilerledikce sans dusuyor

Back