- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Darısı size olur inşallah..Sizin adınıza çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı size olur inşallah..Sizin adınıza çok sevindim
Ikiz olma.ihtimali var mı acaba merak ediyorum
Yarin icin dr randevu verecek kese icin
Ama sevindim artcak mi artmicak diye 2 gun geçmedi valla. Inşallah hakkımızda hayırlısı
Amin inşallahDarısı size olur inşallah..
Bana bidaha yap demedi yarin randevu verelim hayırlısı olsun dedi o kadar.bakalim yarin ola hayrola :) Bi de 4 haftalık yaziyo ya orda sende neye göre hesaplanıyo acaba onu da merak ediyorumBen tekrar pazartesi kan verecem doktor güzel artmış yinede 3 defa sonuç istiyor. Haftaya Cumartesi de kese için gel dedi
Bana bidaha yap demedi yarin randevu verelim hayırlısı olsun dedi o kadar.bakalim yarin ola hayrola :) Bi de 4 haftalık yaziyo ya orda sende neye göre hesaplanıyo acaba onu da merak ediyorum
Ben şimdi iyice düşündüm ekim 16 Si aksam adet görmüştüm. Benim ki daha bir aylik bile degil yani :)))Son adet tarihine göre öyle. Tabi Ultrasona ne çıkar bilmiyorum
agrilar olumluya isaret olarak gosterileblr ama olmsuz sonuc icin bir isaret olamaz. Ben valla Ne burada okdm ne doktorlardan duydm. Zaten bircok bayan hicbsy hissetmiyorz die uzuluyorlar. Siz icinizi ferah tutun. Insallah guzel sonclar alacaksnz. Bende 6. Gune kadar berbattm kasik agrisindan cok tipki sizin gibi karnm ve belm ck agridi. Ins guzel sonuclar alacaksnİnsallah Yani bu agrilar bir olumsuzluk işareti degil diye umuyorum
Ben Ankara Üniversitesi tüp bebek bölümünde raporlu yaptırdım. Hastaneye 910 ilaçlara 1100 doktora 4000 bin verdik. İlk muayene ücreti de 400 TL.Merhaba kızlar bizde tüp bebek düşünüyoruz. Ankara da yaptıranlar Fiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz.
İnsallah Cok teşekkürleragrilar olumluya isaret olarak gosterileblr ama olmsuz sonuc icin bir isaret olamaz. Ben valla Ne burada okdm ne doktorlardan duydm. Zaten bircok bayan hicbsy hissetmiyorz die uzuluyorlar. Siz icinizi ferah tutun. Insallah guzel sonclar alacaksnz. Bende 6. Gune kadar berbattm kasik agrisindan cok tipki sizin gibi karnm ve belm ck agridi. Ins guzel sonuclar alacaksn
Canm valla burda acik ara lekelenmesi olanlar pozitif sonc alio hatta benm lekelenmem olmadi die tutmadi kesn demsti tribe girmstm. Lekeyi kotuye yormaKızlar bugün 4. Gün bitti ağrım sızım yok ufak bişeyler hissetmek dışında. Sadece aklıma takılan bir durum oldu akşam jel pembe rekte geldi bir nohut tanesi kadar bunu iyiye yormalı miyim bir işaret arayıp duruyorum
Fiyatı daha uygunmuş, doktorunuzu öğrenebilir miyim .Ben Ankara Üniversitesi tüp bebek bölümünde raporlu yaptırdım. Hastaneye 910 ilaçlara 1100 doktora 4000 bin verdik. İlk muayene ücreti de 400 TL.
Kötüye yormadim da acaba jelin içerde kalıp renk değiştirmiş hali mi diye düşündüm. Keşke yerleşme kanaması olsa hep pozitif olmaya çalışıyorum da korku da bir yerlerde saklı duruyorCanm valla burda acik ara lekelenmesi olanlar pozitif sonc alio hatta benm lekelenmem olmadi die tutmadi kesn demsti tribe girmstm. Lekeyi kotuye yorma
Şöyle doktorum devlet hastanesinde Prof. Cem atabekoğlu fakat tüp bebegi özelde yapıyor. Biz raporlu olduğumuz için bi de embriyolog Sinan beyi istediğimiz için devlet hastanesinde yaptı. Normal fiyatı bu değildir.Fiyatı daha uygunmuş, doktorunuzu öğrenebilir miyim .
İlaçlar 2600 TL tutmuştu raporlu 1100 ödedik.Fiyatı daha uygunmuş, doktorunuzu öğrenebilir miyim .
Anladım canım teşekkür ederim , hayırlı haberi alirsin inşaallahŞöyle doktorum devlet hastanesinde Prof. Cem atabekoğlu fakat tüp bebegi özelde yapıyor. Biz raporlu olduğumuz için bi de embriyolog Sinan beyi istediğimiz için devlet hastanesinde yaptı. Normal fiyatı bu değildir.
Canim bal ile ceviz ekle avakado yedigini bile anlamassn cok guzel oluyorÇok faydalı olduğunu duydum hatta instada gördüm hamilelik şansını 3 katına çıkarıyormuş. Beklet yumuşasın yada alırken yumuşakları seçin ben sevmediğim için anca limon sıkıp yiyebiliyorum
Rica ederim. AMİN buradaki tümmetin arkadaşlarla beraber inşallah. Rapor hakkınız varsa ilk öyle deneyin derim.Anladım canım teşekkür ederim , hayırlı haberi alirsin inşaallah
Daha önce hic tup bebek denemedik. Süreci tam olarak bilmiyorum. 3 yıllık evliyiz rapor durumunu araştırayımRica ederim. AMİN buradaki tümmetin arkadaşlarla beraber inşallah. Rapor hakkınız varsa ilk öyle deneyin derim.
Çok teşekkür ederim denicem mutlakaCanim bal ile ceviz ekle avakado yedigini bile anlamassn cok guzel oluyor