Geldiği günü mü 1 saydı benimki ertesi günü 1 sayiyo yoğun olan güne göre 6si gibi duruyo benimki bata takılma canım ilaçları bırakmadığın sürece adet olmaman gerekiyor zaten. Embriyo kalitesi iyiyse şans yüksek kızlar valla bnde iki koyuldum istiyorum hep yok diyorlar
Yok çağırmaz canım Bi sorun çıkmazsa yine test istemişler hemşire yazmış sağlık ocağında yaptrcam onları da 28si son olur kontrol bsy çıkmazsa bi hafta sonra da transfer geçen öyle olmuştuDaha neler öğrenecez. Ya ama ben okadar hazırlamıştım ki kendimi kontrolden sonra 3 4 gün içinde transfere gitmeyee neyse artık. Geç olsun güç olmasın. Peki 28ekimde ki kontrol dışında tekrar çağırır mi Transferden önce acaba
Geldiği günü mü 1 saydı benimki ertesi günü 1 sayiyo yoğun olan güne göre 6si gibi duruyo benimki bata takılma canım ilaçları bırakmadığın sürece adet olmaman gerekiyor zaten. Embriyo kalitesi iyiyse şans yüksek kızlar valla bnde iki koyuldum istiyorum hep yok diyorlar
Ben de aynen. Estrofemi üçe çıkardım. Diofol omepa ve devit kullanıyorum. Kontrole az kaldı
Yok çağırmaz canım Bi sorun çıkmazsa yine test istemişler hemşire yazmış sağlık ocağında yaptrcam onları da 28si son olur kontrol bsy çıkmazsa bi hafta sonra da transfer geçen öyle olmuştu
17si geldi benim 18i bir saydı bir gün arayla olcaz kızBende iki isterdim çünkü 3 denememde hep 2 konuldu ama kısmet 1 tane dondurulmuş embriyom var. Nasip
16ekim adetimin ilk günü aradım bana direk estrofem başla dediler ve 28.ekim randevu verildi. Yani ben. Muayene vs olmadım.
Inşallah arkadaşım.. RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...Insallah bu merkezde için daha rahat başlarsin ve mutlu sonuçla bitirirsin ❤
Ben de aynen. Estrofemi üçe çıkardım. Diofol omepa ve devit kullanıyorum. Kontrole az kaldı
Tsh Prolaktin bakılıyor zaten genelde İnş güzel çıkar kuzum oluruz transferiBen sordum bana 28 Ekim kan alınacak muayene yapılacak öncesinde bilinen sorun yoksa gerek duyulmuyorbilemicem artık. Bide tedaviyi biz yönetmiyelim kafam rahat olsun güvenip sadece transferimi olmak istiyorum..
17si geldi benim 18i bir saydı bir gün arayla olcaz kız19u da estrofem coraspin başladım 28i de rahim kalınlığı ölçücek yine güzel çıkar inşallah geçen ay histeroskopi oldum ben bide ondan kalinlasmaz diye korkuyorum
Tsh Prolaktin bakılıyor zaten genelde İnş güzel çıkar kuzum oluruz transferi
Cizik atıldı hem kolaylastiriyomus tutunmasini da yine de daha çok zarar verilmesin diye korktum.Korkma cnm Benim de bundan önce polip alındı sonra transferim oldu şükür herşey normal gelişmişti.
Doğum yapmışsın ya genelde temizleniyor diyorlar inşallah olmaz canımYa inşallah ❤
Ben Bayadır muayene olmadım bende miyom ve polip oluşmuştu geçen senelerde. En son. Sezeryan olurken 7 tane miyom da alındı tekrar oluştu mu diye endişem de var
Hoșgeldin cnmBenimde ilk denemem pozitifti 16 haftalik kaybettim. Sonra rahim duvari inceligi yuzunden iki kere transverim iptal edildi. Hizteroskobi yapildi.bisey cikmadi. 3 kere yumurtalarim toplandi. Simdi beklmedeyim.histeroskobiden sonra adetim lekelenme seklinde oldu. Kontrole gidecem bu ara.bakalim ne dicek.birde ölü dogumdan sonra 7.5 mm rahimle transverim olmustu o da tutmadi.
Cizik atıldı hem kolaylastiriyomus tutunmasini da yine de daha çok zarar verilmesin diye korktum.
Erkek inferlitesi yok. Baslarda sebepsizdi bizim.sonra cikolata kisti cikti.rahimde polip.evet dindurulmusum var 7 tane bunlardan 3 tanesi orta kalite kalanlari kötü ama hepsi 5.gun emriyosu. Şu rahim inceligi sorununu halledebilsem.Hoșgeldin cnm
Vede geçmiş olsun bende kızımı 21.haftada ölü doğum yaptım. 2.tup bebek tedavim le olmuştu.
Dondurulmuş embriyo var mı?
erkek infertilitesi sorunumuz var sizin?
Hadi ya geçen bsy duydum içime dert oldu İstanbulda Bi doktor ruh hastası laparoskopi yapcam deyip tüpleri alıyormuş başka bisey için kadının rahmini fln almış tüp bebek hastaları olduğu gibi kalmış hepsi öyle kaçmış gitmiş Bi arkds anlatmıştı geçen üstüne histeroskopi olunca tırstım benOğlumda bana da çizik atıldı. Ben senden ümitliyim❤
Benimde kizdi. Suyum geldi.hala kalbi atiyordu.cok zor bazen aklima gelince gözlerim doluyor.Hoșgeldin cnm
Vede geçmiş olsun bende kızımı 21.haftada ölü doğum yaptım. 2.tup bebek tedavim le olmuştu.
Dondurulmuş embriyo var mı?
erkek infertilitesi sorunumuz var sizin?
Kıyamam Rabbim. Yine nasip eder inşallah bende kendimi hep hamile kalabiliyomusum diye avuttumBenimde kizdi. Suyum geldi.hala kalbi atiyordu.cok zor bazen aklima gelince gözlerim doluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?