• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Cnm bizde dahil değil işte sıkıntı o 2 kere kan aldı 50 şer tl idi

@melek ada chagiless chagiless ne yaptınız kızlar 28 ekime az kaldı 😍bide 3cümüz aynı gün transfer olup aynı gün pozitif alıyoruz 💖
Ben dün günde 3 estrofeme geçtim 2gun sonra da 4icecem günde siz? Ben ek olarak Folik asit alıyorum 😊
Ben direk 3 estrofemle başladım geçen sefer de öyleydi coraspin folik asit devam glifor var bnde bide insülin direnci için. İnş hersy yolunda gider tahminim 5i 6si gibi olur transfer bi sorun olmazsa inşallah bu topic uğurlu gelsin herkese hamis olalım 😍😍

Ben direk 3 estrofemle başladım geçen sefer de öyleydi coraspin folik asit devam glifor var bnde bide insülin direnci için. İnş hersy yolunda gider tahminim 5i 6si gibi olur transfer bi sorun olmazsa inşallah bu topic uğurlu gelsin herkese hamis olalım 😍😍

Amin inşallah.💕
O kadar geç olur mu ki transfer ben 1 veya 2 Kasım transfer olur diye düşünüyorum 🙄

Amin inşallah.💕
O kadar geç olur mu ki transfer ben 1 veya 2 Kasım transfer olur diye düşünüyorum 🙄
5. Gün embriyosu 20. Gün konuluyor canım yumurtlama gününden 1 sayiyo doktor 5. Gün transfer keşke daha erken olsa dimi 😍

5. Gün embriyosu 20. Gün konuluyor canım yumurtlama gününden 1 sayiyo doktor 5. Gün transfer keşke daha erken olsa dimi 😍

Aaa bilmiyordum ama herkesin yumurtlama günü adet günlerin araları farklı 🤔mesela benim 31 gün sürer

Son düzenleme:
chagiless chagiless
Ben şimdi takvimime göre baktım 20.günüm 4 Kasım. Gelmeyesice bat 16kasim o_O

ISSIZZ ISSIZZ doktor dan gelince yaz bize 😘
Merhaba canım şimdi geldim doktordan..
Prolaktin hormonumun yüksek olduğunu onu düşürüp öyle başlayacağız tedaviye dediler.. önceki merkez önemli değil prolaktin dedi...
Bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Önümüzdeki ay başlaya bilir tedaviye ama embriyolar dondurulup yeni yılda transfer edilecek nasipse inşallah...

Merhaba canım şimdi geldim doktordan..
Prolaktin hormonumun yüksek olduğunu onu düşürüp öyle başlayacağız tedaviye dediler.. önceki merkez önemli değil prolaktin dedi...
Bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Önümüzdeki ay başlaya bilir tedaviye ama embriyolar dondurulup yeni yılda transfer edilecek nasipse inşallah...

Insallah bu merkezde için daha rahat başlarsin ve mutlu sonuçla bitirirsin ❤️

Aaa bilmiyordum ama herkesin yumurtlama günü adet günlerin araları farklı 🤔mesela benim 31 gün sürer
28den hesaplanıyor hepsi zaten gün önemli değil önemli olan catlamamalari iki amaç var biri yumurta oluşmasın iki çatlamasın doktorum öyle dyo pco da olduğu için sende diyo sıkıntı yok mesela. 3. Gün embriyosu da 18. Gün konuluyor yani

28den hesaplanıyor hepsi zaten gün önemli değil önemli olan catlamamalari iki amaç var biri yumurta oluşmasın iki çatlamasın doktorum öyle dyo pco da olduğu için sende diyo sıkıntı yok mesela. 3. Gün embriyosu da 18. Gün konuluyor yani

😁Daha neler öğrenecez. Ya ama ben okadar hazırlamıştım ki kendimi kontrolden sonra 3 4 gün içinde transfere gitmeyee🙄😵😁neyse artık. Geç olsun güç olmasın. Peki 28ekimde ki kontrol dışında tekrar çağırır mi Transferden önce acaba 🤔

Back